Dodaj do ulubionych

A może troche popieprzymy??????

28.01.05, 21:42
...to forum...żeby zrobiło sie pikantniej!
Wkoncu nie zawsze jestesmy tacy ułożeni i porzadnismile..wkoncu życie to
serfingsmile

wykreciłbym jakiś numersmile

Pzdr.
Jumar
Obserwuj wątek
    • zoskaanka Re: A może troche popieprzymy?????? 28.01.05, 21:44
      jumar1 napisał:

> ...to forum...żeby zrobiło sie pikantniej!
      > Wkoncu nie zawsze jestesmy tacy ułożeni i porzadnismile..wkoncu życie to
      > serfingsmile
      >
      > wykreciłbym jakiś numersmile
      >
      > Pzdr.
      > Jumar
      no to się zdecyduj, czy pikantnie czy z bitą śmietanąsmile
      • anula001 Re: A może troche popieprzymy?????? 28.01.05, 21:45
        dzis ma byc CHILIsmile))))))))))
      • iberka Re: A może troche popieprzymy?????? 28.01.05, 21:46
        a może ze śmietaną ale na ostro?wink
        iza
        • zoskaanka Re: A może troche popieprzymy?????? 28.01.05, 21:50
          nieeeeeeeee, bo bieliznę mam albo czarną na ostro, albo złotą na słodkosmile
          cholera czerwona by się przydała, taka ostro-słodkasmile))
          • monikson Re: A może troche popieprzymy?????? 28.01.05, 21:52
            Może załóż dół czarny a górę złotą?wink)))
          • anula001 Re: A może troche popieprzymy?????? 28.01.05, 21:53
            oo zoska, ja wlasnie chce sobie nabyc czerowona, albo bordosmile
            • zoskaanka Re: A może troche popieprzymy?????? 28.01.05, 21:57
              Ty wiesz ile ja już szukam takiej czerwonej, jak nic na tym świecie, takiego
              koloru, że ścina z nóg????????????????????
              dupa, nie ma takiej, za żadne pieniądzesad(((
              • iberka Re: A może troche popieprzymy?????? 28.01.05, 21:58
                polecam paryż...tam jest wszystkowink ja swoją przywiozłam ,wydałam całe
                kiszonkowe ale kupiłamwink
                • md0512 Re: A może troche popieprzymy?????? 28.01.05, 22:04
                  Cześć !!

Heh... Paryż, miasto do którego trzeba wrócić. Może kiedyś się to uda smile
                  • iberka chiałabym... 28.01.05, 22:16
                    tylko,że ja miałam szybki obieg po mieście,zdążyłam kupić "coś" da siebiesmile i
                    musiałam wracać do szkoły a szkoła była już w innym miesciesad.A to co
                    najbardziej utkwiło mi w pamięci to śmieci leżące na ulicach sad
                    I.
                    • md0512 Re: chiałabym... 28.01.05, 22:20
                      Cześć smile

Byłem tam jakiś tydzień (wakacje z rodzicami smile ). Zapamiętałem... upały.
                      • iberka Re: chiałabym... 28.01.05, 22:22
                        ja tez trafilam na upaly,przez luwrem wszyscy lezeli plackiemwink i wygladalo to
                        smieszniesmile))))))))))).Ale jak mowie,ja raz dwa i wracalam do szkoly,zreszta
                        kazdy pobyt we Francji <moj> tak wlasnie wygladal
                        i.
                  • zoskaanka Re: A może troche popieprzymy?????? 28.01.05, 22:19
                    jakos mnie do Paryża nie ciągniesad
                    ale jest tyle miejsc, gdzie tę wymarzoną bieliznę mozna znaleźć... Rzym,
                    Mediolan, Londyn, NYsmile)))))
                    • iberka Re: A może troche popieprzymy?????? 28.01.05, 22:20
                      Rzym i mediolan mam w planach na wakacje,może się udasmile a NY....boję sie
                      lecieć samolotemsad
                      i.
                      • zoskaanka Re: A może troche popieprzymy?????? 28.01.05, 22:23
                        eeeeeeee, nie bój sie, nie ma czego
                        jest odlotowosmile)))))))
              • anula001 Re: A może troche popieprzymy?????? 28.01.05, 21:58
                ja mialam taka bordo, ale nie nadaje sie juz do pokazania swiatu, haha, a tu
                trzeba cos kupic na ten wyjazd, w koncu Konrado z nami jedziewink)
                • zoskaanka Re: A może troche popieprzymy?????? 28.01.05, 21:59
                  o rany, zapomniałam, no faktycznie coś trzeba zakupic
                  choć mój sylwestrowy zakup jest super, perwersyjnie czarnysmile)))))))
                  • jumar1 Re: A może troche popieprzymy?????? 28.01.05, 22:01
                    Jak nazwać sytuacje gdy czarny męzczyzna kocha sie z biała kobietą?????

....wciska Jej ciemnotęsmile))
                    • zoskaanka Re: A może troche popieprzymy?????? 28.01.05, 22:02
                      hahahahahahahsmile)))))))))
                  • anula001 Re: A może troche popieprzymy?????? 28.01.05, 22:02
                    dobra, Ty na czarno, ja na czerwonowink a jak nie znajde czerwonego to w morskim
                    wystapie, a cowink)
                    • jumar1 Re: A może troche popieprzymy?????? 28.01.05, 22:03
                      To ja założe Gogle...bo morsko troche szczypie w oczysmile
                      • anula001 Re: A może troche popieprzymy?????? 28.01.05, 22:06
                        z nami jedziesz?
                        • jumar1 Re: A może troche popieprzymy?????? 28.01.05, 22:07
                          Nigdzie nie jade..w piżamie siedze...jeszcze mnie która zgwałci i co????
                          ...a ja cnote dla zony trzymam!
                          • anula001 Re: A może troche popieprzymy?????? 28.01.05, 22:08
                            bardzo dobrze to o Tobie swiadczy, don kichociesmile) haha
                          • iberka w pidżamce? 28.01.05, 22:09
                            to są jeszcze mężczyzźni w pidżamkach?wprost nie wierzę smile
                            iza
                            • jumar1 Zooooooooooska... 28.01.05, 22:18
                              sa tacy?????????smile
                              • zoskaanka Re: Zooooooooooska... 28.01.05, 22:19
                                są, dzięki Bogu i...smile)))))))
                          • zoskaanka Re: A może troche popieprzymy?????? 28.01.05, 22:12
                            jumar1 napisał:

> Nigdzie nie jade..w piżamie siedze...
                            wierzęsmile
                            jeszcze mnie która zgwałci i co????
                            i będzie problem, bo będziesz chciał jeszczesmile))))))))))))))
                            > ...a ja cnote dla zony trzymam!
                            hihihihihi
          • iberka bieliźniano;-) 28.01.05, 21:56
            a ja właśnie mam taka w kolorze burgundawink ....szkoda tylko,że się nie
            przydajewink
            iza
            • zoskaanka Re: bieliźniano;-) 28.01.05, 22:01
              jak to nie przydaje??????????????????????? ??????
              bielizna jest przede wszystkim dla mnie
              jak mam pod ubraniem coś super, to inaczej się czuję i mam wrażenie, że to
              widaćsmile))) a to miłesmile
            • md0512 Piękny kolor ;-) 28.01.05, 22:05
              Cześć smile

Piękny kolor wink
              • iberka Re: Piękny kolor ;-) 28.01.05, 22:08
                czescsmile)))))
                dziękuję ale przecież jeszcze jej nie widziałeśwink
                iza
                • jumar1 Re: Piękny kolor ;-) 28.01.05, 22:09
                  MD jak zwykle na wejściu spalonysmilehehehehhehe
                  • iberka Re: Piękny kolor ;-) 28.01.05, 22:11
                    spalony?eeee tam,może lepiej dobrać słowo: co powiecie na rozpalony?wink
                    I.
                • md0512 Re: Piękny kolor ;-) 28.01.05, 22:10
                  Cześć wink

Mam taką... plastyczną wyobraźnię smile
                  • jumar1 Re: Piękny kolor ;-) 28.01.05, 22:11
                    ...ja mam bardziej przestrzenna....wchodze d kuchni,robie FIK-Mik...kotlet
                    znikłsmile

Pzdr.
                    Jumar
                    • iberka Re: Piękny kolor ;-) 28.01.05, 22:12
                      wow....a co to za ....pozycjawink?
                      • jumar1 Re: Piękny kolor ;-) 28.01.05, 22:14
                        to nie pozycja.....to Boski Wiatrsmile
                        • iberka Re: Piękny kolor ;-) 28.01.05, 22:17
                          ale sobie słodzisz,nie za dużo masz luster w domuwink?
                          i.
                          • jumar1 Re: Piękny kolor ;-) 28.01.05, 22:19
                            a co wszystkie wytłukłes??
            • iberka jeśli już o kolorach 28.01.05, 22:19
              to mnie marzy się czarna bielizna z haftem tkanym delikatna złotą nitką i
              bielizna w kolorze starego złota ,ehhhh.ale nigdzie takiej nie ma....akurat
              takiej żeby mi się podobała <chyba każda kobieta ma takie kłopoty;-> i rozmiar
              poza 75B,bo ja więcej muszę unieść,hihi
              i.
              • zoskaanka Re: jeśli już o kolorach 28.01.05, 22:21
                bez złotej nitki, ale 75B czarna jest i jest boooooooskasmile)))))))))
                • jumar1 Re: jeśli już o kolorach 28.01.05, 22:21
                  ...mówia Panie o świetnych gabarytachsmile
                  • zoskaanka Re: jeśli już o kolorach 28.01.05, 22:22
                    też mi się podobasmile))))))))))))))))))))))) )))))))))
                    • jumar1 Re: jeśli już o kolorach 28.01.05, 22:25
                      Zooooooooooooooooskaaaaaaaaaa.. ..litosci!
                      Ja chce kobiety....a nie opakowania!!!
                      • zoskaanka Re: jeśli już o kolorach 28.01.05, 22:27
                        no i dlatego napisałam tu gdzies, że bielizna jest dla mnie, bo facet to zwykle
                        nawet nie zauważy... chyba, że za nią zapłacismile

p.s. dobre opakowanie dodaje smakusmile
                        • jumar1 Re: jeśli już o kolorach 28.01.05, 22:36
                          Rozbieglismy sie myslowo!smile
                          ...mnie chodziło o kobiete a ni tylko o ciało.....świetnemu ciału podziekowałem
                          za "współprace" z poczatkiem roku...
                          Pzdr.
              • zoskaanka iberkaaaaaaaaaaa 28.01.05, 22:22
                jak kupowałam moją, to była taka cuuuuuuuuuudna, koloru wymarzonego, ale od D
                sie zaczynałasad
                • iberka ja C poszukuję :-)))))))))))))chociaż może 28.01.05, 22:24
                  jakieś małe D?jejku D?D jest dużewink Duży biust,hmmmm,no nie wiem spytam panówsmile
                  i.
                  • zoskaanka Re: ja C poszukuję :-)))))))))))))chociaż może 28.01.05, 22:26
                    no małe nie jest, ale Ty wiesz, jakie to było cudne?
                    aż mnie ścisnęło w dołku
                    pójdę sprawdzę, może sie pojawiło mniejsze
                    • iberka Re: ja C poszukuję :-)))))))))))))chociaż może 28.01.05, 22:29
                      a to firma dostępna wszędzie? poproszę o informacje?może w necie można zbaczyć
                      chociaż albo nawet kupić?ja bieliznę to mogłabym oglądać i oglądać ...szkoda
                      tylko,że ceny typu 200 figi+300 biustonosz są z kosmosu jak dla mniewinkniestety
                      • zoskaanka Re: ja C poszukuję :-)))))))))))))chociaż może 28.01.05, 22:31
                        Triumph, cena chyba nie aż taka straszna, ale dokładnie nie pamiętam
                        • iberka Re: ja C poszukuję :-)))))))))))))chociaż może 28.01.05, 22:33
                          to na stronce moze bedziesmile
                          • zoskaanka Re: ja C poszukuję :-)))))))))))))chociaż może 28.01.05, 22:36
                            zaraz popatrzę
                  • jumar1 Re: ja C poszukuję :-)))))))))))))chociaż może 28.01.05, 22:27
                    Biust D...jest ładny takl do 28 roku zycia...im dalej w kalendarz tym gorzej!!!
                    Wiem co mówie....smile
                    • zoskaanka Re: ja C poszukuję :-)))))))))))))chociaż może 28.01.05, 22:28
                      owszem, masz racjęsmile
                      • jumar1 Re: ja C poszukuję :-)))))))))))))chociaż może 28.01.05, 22:30
                        choc w dłoniach slicznie sie rozlewasmile
                        ...niestety oprócz plusó ma tez swoje minusy....najlepszy chyba bedzie b...albo
                        takie większe A...mały bo mały....ale posłuzy na latasmile
                        ...i nie bedzie grymasów....podczas pieszczotsmile
                        • zoskaanka Re: ja C poszukuję :-)))))))))))))chociaż może 28.01.05, 22:33
                          jumar1 napisał:

> choc w dłoniach slicznie sie rozlewasmile
                          > ...niestety oprócz plusó ma tez swoje minusy....najlepszy chyba bedzie
                          b...albo
                          >
                          > takie większe A...mały bo mały....ale posłuzy na latasmile
                          > ...i nie bedzie grymasów....podczas pieszczotsmile
                          podobno najlepszy taki, co sie idealnie mieści w męskiej dłonismile
                      • eevvaa Re: ja C poszukuję :-)))))))))))))chociaż może 28.01.05, 22:46

O qrcze, ale się wątek rozwinął, a ja dzisiaj kupiłam tylko czosnek i ziele
                        angielskie, a o czosnku całkiem zapomniałam. Co do bielizny, to mogłabym ją
                        kupować codziennie, bo tak ogólnie zakupów właściwie nie cierpię.
                        Paryż to podobno jest miastem zakochanych - ma taką romantyczną atmosferę,
                        gdzieś o tym ostatnio czytałam smile

ewa

"życie jest piękne - tylko trzeba to jeszcze zauważyć"
                        • eevvaa Re: ja C poszukuję :-)))))))))))))chociaż może 28.01.05, 22:47

Oj zapomniałam skreślić nagłówek smile
                          ewa

• eevvaa Re: ja C poszukuję :-)))))))))))))chociaż może 28.01.05, 23:28

Miało być o pieprzu zapomniałam - wyszło na to , że drugi raz zapomniałam ,
                            chyba trzeba już iść spać smile
                            ewa

• monikson Re: ja C poszukuję :-)))))))))))))chociaż może 28.01.05, 22:30
                      Nooo, w końcu jakiś optymistyczny akcent..wink))))))
                    • iberka Re: ja C poszukuję :-)))))))))))))chociaż może 28.01.05, 22:30
                      o jesooooo,tzn ,ze teraz przez 3 lata zbieram kase na oparcje zmniejszenia
                      biustu,buuuu,a juz go polubilamsad
                      • jumar1 Re: ja C poszukuję :-)))))))))))))chociaż może 28.01.05, 22:34
                        Iberka.........szybko szukaj dobrego mężczyzny...który przeprowadzi cowieczorny
                        zabieg ugniatania i kolistych ruchów...połaczony ze sprawdzaniem stanu
                        miękkości językiem!Koniecznie!
                        • zoskaanka Re: ja C poszukuję :-)))))))))))))chociaż może 28.01.05, 22:35
                          tak, tak umiejętne masaże czynią cudasmile
                        • iberka wiesz co jum 28.01.05, 22:36
                          Ty takich rzeczy nie wypisuj do kobiety samotnej....ja już nie pamięta co to
                          sex,ehh,to było taaaak dawnowink
                          • zoskaanka Re: wiesz co jum 28.01.05, 22:37
                            nie jęcz
                            wszystko przed Tobąsmile
                      • zoskaanka Re: ja C poszukuję :-)))))))))))))chociaż może 28.01.05, 22:34
                        żadne tam operacje, nie wygłupiaj sięsmile
                        C jest very sexy
                        • jumar1 Re: ja C poszukuję :-)))))))))))))chociaż może 28.01.05, 22:38
                          Toz ona ma C...i panikuje???????????????
                          Bożżżżżżżżżżżżzzzzzzzzzzzzzze.. ..smile
                          • jumar1 Re: ja C poszukuję :-)))))))))))))chociaż może 28.01.05, 22:39
                            C...jest "C"ałkiem,"C"ałkiemsmile
                            • iberka Re: ja C poszukuję :-)))))))))))))chociaż może 28.01.05, 22:39
                              calkiem calkiem mnie nie zadowala ...ja chce lepiejwink
                              • jumar1 Re: ja C poszukuję :-)))))))))))))chociaż może 28.01.05, 22:41
                                co w Twoim slangusmile...znaczy lepiej??
                                • iberka Re: ja C poszukuję :-)))))))))))))chociaż może 28.01.05, 22:42
                                  znaczy "twój biust jest najwspanialszy " smile)))))))))))
                                  • jumar1 Re: ja C poszukuję :-)))))))))))))chociaż może 28.01.05, 22:44
                                    Znaczy się ze mój???????????
                                    ....hihihih...dziekuje troche cwicze,ale zeby go w takich kategoriach
                                    rozpatrywacsmile
                                    zaskoczyłas mniesmile
                                    • iberka Re: ja C poszukuję :-)))))))))))))chociaż może 28.01.05, 22:48
                                      o malo z kanapy nie spadlamsmile))))))))))))))))))))) ))))))))
                            • zoskaanka Re: ja C poszukuję :-)))))))))))))chociaż może 28.01.05, 22:40
                              do pozazdroszczeniasmile
                          • zoskaanka Re: ja C poszukuję :-)))))))))))))chociaż może 28.01.05, 22:39
                            no szalona jakaś, prawda?smile
                            • jumar1 Re: ja C poszukuję :-)))))))))))))chociaż może 28.01.05, 22:41
                              Jak na mój gust Iberka cierpi na SCHNsmile
                              • iberka Re: ja C poszukuję :-)))))))))))))chociaż może 28.01.05, 22:44
                                co to jest?
                                • jumar1 Re: ja C poszukuję :-)))))))))))))chociaż może 28.01.05, 22:45
                                  Syndrom Chwilowego Niedopchnieciasmile))))))

Pzdr.
                              • zoskaanka Re: ja C poszukuję :-)))))))))))))chociaż może 28.01.05, 22:45
                                jumar1 napisał:

> Jak na mój gust Iberka cierpi na SCHNsmile

na to wyglądasmile
                            • iberka Re: ja C poszukuję :-)))))))))))))chociaż może 28.01.05, 22:43
                              pocieszacie mnie?dziękujęsmile
    • iberka ale odbiegliśmy od tematu;-) 28.01.05, 22:34
      przepraszam za to skrzywieniewink już prostuję i do dzieławink
      i.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka