monikson 11.02.05, 21:25 ... w imię ojca i syna... )))) A tak serio to opuszczam Was na kilka dni i zostawiam przykazanie na weekend: Bawcie się dobrze!! Do zobaczenia! Warszawiacy - drżyjcie, przybywam!!!! )) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zoskaanka Re: To ja się żegnam.... 11.02.05, 21:26 no już się nie mogę doczekać))))))))))))) Odpowiedz Link
anima Re: To ja się żegnam.... 11.02.05, 21:27 monikson napisała: > ... w imię ojca i syna... )))) > A tak serio to opuszczam Was na kilka dni i zostawiam przykazanie na weekend: > Bawcie się dobrze!! > Do zobaczenia! > > Warszawiacy - drżyjcie, przybywam!!!! )) drżę... a na serio, to myślałam, że się żegnasz, bo jużeś nie singiel Odpowiedz Link
mr_maks Re: To ja się żegnam.... 11.02.05, 21:27 monikson napisała: > ... w imię ojca i syna... )))) > A tak serio to opuszczam Was na kilka dni i zostawiam przykazanie na weekend: > Bawcie się dobrze!! > Do zobaczenia! > > Warszawiacy - drżyjcie, przybywam!!!! )) Milego weekend! Gdybym wiedzial, ze bedziesz w Wawie to bym jej nie opuszczal )) Odpowiedz Link
mr_maks Re: To ja się żegnam.... 11.02.05, 21:32 monikson napisała: > To wracaj czem prędzej)) Wroce, wroce, ale za jakies 5 do 8 dni. Jeszcze nie wiem )) Moze nastepnym razem uda nam sie zgrac Odpowiedz Link