Dodaj do ulubionych

Do Justinfox1

17.02.05, 19:01
dziewczyno, wyluzuj troche please.
o ci Ci chodzi tak naprawde?????? Bo czytajac Twoje posty raz mowisz ze
jestescie parą, za chwile wnioskuje ze nie, potem piszesz ze czujesz ze go
tracisz. Czy Ty sama wiesz czego chcesz?????
Czy wiesz juz po co napisalas to wszystko na forum?? Bo sytuacje zmacilas
maxymalnie!
Masz obsesje, jestes obsesyjnie zazdrosna, to choroba!!!!
Obserwuj wątek
    • mort_subite Re: Do Justinfox1 17.02.05, 19:21
      Justinfox1, przemyśl sobie to, co powyżej napisała do Ciebie Anula. Ma rację. Miotasz się i nie bardzo wiadomo, o co Ci chodzi. Wybrałaś sobie bardzo dziwaczny i mocno komplikujący wszystko sposób na skomunikowanie sie z facetem.
      A jeśli nie jesteś w stanie znieść "konkurencji" ze strony jego wirtualnych znajomych, to aż się boję pomyśleć, jak mogłabyś zareagować na pojawienie się potencjalnej REALNEJ konkurentki...
      Bez urazy, ale ja nie wyobrażam sobie życia z osobą tak zaborczą jak Ty. Przy takim podejściu powinnaś poszukać sobie faceta w typie potulnego pantoflarza, którego będziesz mogła zdominować. Z mężczyzną z odrobiną charakteru na dłuższą metę będzie Ci ciężko się dogadać. A chwile wzruszeń we dwoje nie są w stanie zrównoważyć ciągłych tarć i walki o pozycję alfy w stadzie.
      Zastanów się nad sobą.
      • zoskaanka Re: Do Justinfox1 17.02.05, 19:26
        też sie podpisuję pod powyższymi

a tak swoją drogą, to żal mi dziewczyny, nie wie, czy nie umie korzystać z
        telefonów, maili, spotkań
        poza tym to chory ekshibicjonizm, jak ktoś lubi swoje brudy prać publicznie
      • anula001 Re: Do Justinfox1 17.02.05, 19:37
        tak, mnie sie tez zdaje byc zaborcza, a na dodatek autorytarna strasznie - to
        jej ciagle dopowiadanie czego-ktos jej cos odpisal jak to widzi i jak czuje, ale
        ONA WIE ze nie mogl miec racji, ze racje ma tylko ona... C H O R E!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka