anula001 04.03.05, 22:53 please, posmijemy sie razem) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
amfenix Re: Amfenix-daj nam te dowcipy o tym forum 04.03.05, 22:53 One nie są śmieszne niestety. Odpowiedz Link
anula001 Re: Amfenix-daj nam te dowcipy o tym forum 04.03.05, 22:54 ee tam, nie daj sie prosic Odpowiedz Link
amfenix Re: Amfenix-daj nam te dowcipy o tym forum 04.03.05, 22:56 I widzisz,trzy następne punkty do kolekcji.Jesteś inteligentną dziewczyną.Naprawdę nie wiesz o co mi chodzi? Odpowiedz Link
anula001 Re: Amfenix-daj nam te dowcipy o tym forum 04.03.05, 23:00 tak wiem ze jestem inteligentna, i wiem ze smieszne to moze nie byc, i wiem ze chodzi o to ze piszemy duzo, co wg niektorych nie koreluje z jakoscia, i wiem ze czasami rzeczywiscie jakos jest.. z tylu.. ale powiedz sama..po co to?? skoro jest tu kilka fajnych osob, lubia sie, wspolnie lubia pisac, smiac sie itd.. nie widze powodu zeby im tego zabraniac.. ja nie siedze na forum 24h na dobe, nie jestem big brother, nie kontroluje wszytskiego co tu sie pisze, jak rowniez nie mam dzieki Bogu wplywu na to co sie pisze... Doprawdy nie wiem o co chodzi, ale zdaje mi sie ze ludzie na innych forach sa zazdrosni ze my sie dobrze bawimy, lubimy, nawiazalismy wspaniele znajomosci, spotykamy sie w realuu..to takie polskie!!! Odpowiedz Link
coobad Re: Amfenix-daj nam te dowcipy o tym forum 04.03.05, 22:57 my mamy bardzo rozwinięte poczucie humoru DD też chętnie poczytam )) Odpowiedz Link
jumar1 Ahhhhhhhhhhhhhhhhhh...Amfenix!!! 04.03.05, 22:56 ...to Ty co to załozyła super smieszne forum...SAMOBÓJSTWO!!!?????? ...jeszcze o czyms ciekawym chcesz pogadac? Jumar Odpowiedz Link
coobad Re: Ahhhhhhhhhhhhhhhhhh...Amfenix!!! 04.03.05, 22:58 wwwrrrrrruuuuummmmm.....! i... PAJECHALI!!!! Odpowiedz Link
amfenix Re: Ahhhhhhhhhhhhhhhhhh...Amfenix!!! 04.03.05, 23:00 Hehehe przykro mi ale nie założyłam forum samobójstwo? Cholercia nawet takich myśli nigdy nie miałam.Ale chętnie podusiłabym parę osób.Może założę forum morderstwo doskonałe.ALbo śmierć intelektualna w necie?I nie będę złośliwa i wulgarna ,nie podepę linki do singli... Odpowiedz Link
amfenix Re: Amfenix-daj nam te dowcipy o tym forum 04.03.05, 23:03 IIIIIII wyszukiwarki poszły w ruch.To jak mi dogryziecie?Za co lepiej się wziąć za samodzielną matkę czy za syna z ADHD))? Tylko proszę,skupcie się minimum trzy linijki tekstu i to różne wyrazy,połączone w logiczne zdania Odpowiedz Link
anula001 Re: Amfenix-daj nam te dowcipy o tym forum 04.03.05, 23:10 doradzam forum o ADHD, gdyz to temat szeroki, na czasie, niezglebiony, wielu rodzicow i nauczycieli boryka sie teraz z tego typu tematyka, wiec sadze ze bedzie sie cieszyl popularnoscia... Poza tym forum o samotnych matkach juz chyba istnieje.. Odpowiedz Link
anisua Re: Amfenix-daj nam te dowcipy o tym forum 04.03.05, 23:11 zastanawiam się, dlaczego ludzie są tacy czasem upierdliwii nie pozwalają innym zyć własnym życiem,zawsze wiedzą lepiej...a jak ktos jest happy to robią wszystko by go wysmiać, obrazić,ponizyć.....3 linijki nie wiecej;DDDDDD Odpowiedz Link
amfenix Re: Amfenix-daj nam te dowcipy o tym forum 04.03.05, 23:15 Tak Anula Samodzielna matka istnieje i to znacznie dłużej niż to forum.Tylko nikt wyścigu o jak największą ilość postów tam nie robi. Uważasz że tematyka ADHD ,czy problemy matek samodzielnie wychowujących dzieci jest śmieszna? Bo taki ton wyczuwam w twoich wypowiedziach? Odpowiedz Link
anula001 Re: Amfenix-daj nam te dowcipy o tym forum 04.03.05, 23:17 hmmmm, nie wiem gdzie wyczulas w moim poscie to ze sie smialam..bynajmniej nie sa to smieszne sprawy, zwlaszcza jak sie mieszka w kraju takim jak nasz.. U nas tez nikt wyscigow nie robi..ale to malo wazne, jak ktos nie siedzi z nami to chyba tego nie pojmie, albo pojac nie chce... Odpowiedz Link
jumar1 Re: Amfenix-daj nam te dowcipy o tym forum 04.03.05, 23:25 czy pózna pora jaka niewatpliwie nastała skłania Cie do tego typu wypowiedzi. Masz jakąs depresje,może imipramina w czyms pomoże??? Pamietaj pewne słowa: Nie dyskutuj z debilem!!!..bo najlpierw sprowadzi Cie do swojego poziomu,a pózniej pokona swoim doswiadczeniem!! ...jak myslisz dlaczego akurat przy Twojej osobie te słowa jakos mi wynurzyły sie z pamieci??? Pzdr. Odpowiedz Link
amfenix Re: Amfenix-daj nam te dowcipy o tym forum 04.03.05, 23:41 Juuuuuuumar umiesz korzystać z wyszukiwarki???? ALe robisz postępy.WYszedłeś poza forum singlowe.I napisałęś pięc i pół zdania odpowiedzi!! A jaka treść przemyślana.I nawet delikatnie chciało ci sie dokuczyć.Tak Jumar ty wiesz jak dokopać.Jak zemścić się na matce....Zabrać się za dziecko ale tak delikatnie,żeby tylko adresata postu zabolało. ALe mnie nie boli. Hehe i nie mam depresji. Odpowiedz Link
jumar1 Re: Amfenix-daj nam te dowcipy o tym forum 05.03.05, 00:06 da sie wyczuc smiech przez łzy. Nie bede dokuczał...nie chce. A Ty przestan stroszyc pióra...bo wyglądasz na niezła kwokę z syndromem CBB a poza tym smierdzi Ci spod spódnicy fiołkami;-PP Pzdr. Odpowiedz Link
amfenix Re: Amfenix-daj nam te dowcipy o tym forum 05.03.05, 00:15 Nie noszę spódnic Teksty o smrodzie to z tej bardziej wyrafinowanej półki twoich wypowiedzi? Pyszne Jumar.I takie taktowne.Zwłaszcza w stosunku do kobiety.Wszystkim paniom takie serwujesz?Z pewnością są zachwycone. Odpowiedz Link
anula001 Re: Amfenix-daj nam te dowcipy o tym forum 04.03.05, 23:14 nadal czekam na rzeczone dowcipy... Odpowiedz Link
amfenix Re: Amfenix-daj nam te dowcipy o tym forum 04.03.05, 23:22 Przykro mi ale kopiowanie fragmentów listów z forów zamkniętych na fora publiczne jest niedopuszczalne i wbrew regulaminowi. POddałam problem do dyskusji bo przyszłam tu z nadzieją że coś się zmieniło przez ten czas gdy mnie nie było.I Proszę pierwszy wątek... kto wyrobił normę i wbił forum na listę popularności. Więc się pytam,popularnośc mimo wszystko? Drugie pytanie. Zawsze reagujecie agresją gdy ktoś ma odmienne zdanie,czy tylko w sieci bo daje wam to pozory bezkarności? DOrosłe wykształcone kobiety jak zwykle w większości i panowie jak zwykle mniejszość, w dodatku postawy głównie klakierskie,zachowujący się jak blokersi gdy ktoś z innego osiedla się napatoczy i jeszcze śmie sie odezwać. Odpowiedz Link
anula001 Re: Amfenix-daj nam te dowcipy o tym forum 04.03.05, 23:26 spiesze z odpowiedzia: watek o strzeleniu postu np. 10000 jest tu regularnie, to cos na zasadzie roku 2000...zadne to rekordy, zadne to przechwalki, ale w sumie niech sobie ludzie mowia co chca... Nie zareagowalam w stosunku do Ciebie ani razu agresja, jak rowniez nie widze jej u innych, a ze napisalismy IC ze sie nie zgadzamy z twoim zdaniem.. coz chyba mamy prawo, prawda?? NIKT tu nie zachowuje sie jak blokers, teraz to juz przesadzilas.... Odpowiedz Link
tamara_t Re: Amfenix-daj nam te dowcipy o tym forum 04.03.05, 23:30 Każdy był tu kiedyś pierwszy raz - to od Ciebie zależy jak tu wchodzisz i w efekcie - jak zostaniesz powitana. Jakoś nie wieje tu pustkami. I ciągle dochodzą nowi. Ale to zapewne nie ma większego znaczenia dla sprawy? tak myślałam. Odpowiedz Link
amfenix Re: Amfenix-daj nam te dowcipy o tym forum 04.03.05, 23:43 MOże dlatego, że nazwa ponętna no i cały czas przodujecie w rankingach więc rzuca się w oczy.Mnie to nawet na oczy Odpowiedz Link
anisua Re: Amfenix-daj nam te dowcipy o tym forum 04.03.05, 23:44 wiesz dziwna z Ciebie kobieta.... i tak naprawdę, nie wiadomo o co Ci chodzi najlepsze jest to,że my mamy byc cichutko, grzeczni jak myszki a inni mogą nas obrzucac błotem, obelgami .... jestesmy tylko ludzmi dajemy sie czasem sprowokować... a agresja przychodzących rodzi agresję... ja nie reaguję agresją na odmienne zdanie, przynajmniej się staram.... choc czasem mi nie wychodzi ale nie muszę się z nim zgadzać,mam prawo do własnych sądów, mysli w zyciu też mam swoje zdanie, wiedzą o tym wszyscy, znajomi, szef, współpracownicy i potrafię uszanowac inność tolerancji we mnie duuzo znajomi też to wiedzą i jeszcze jedno.... jest tyle forów nikt nie trzyma tu nikogo nie oprzykuwa w kajdany a najgorsza w Polakach jest..... zazdrość w róznym wydaniu... jeżu... takie głupie problemy..bo atków duzo...matko..... Odpowiedz Link
coobad BASTA 04.03.05, 23:57 proponuję zakończenie jałowej dyskusji, ponieważ nasze odpowiedzi zachęcają tylko negatywistów do dalszego nakręcania się. Odpowiedz Link
konrado80 Re: Amfenix-daj nam te dowcipy o tym forum 05.03.05, 00:00 o co tu kur zapial chodzi??? Odpowiedz Link