anula001 04.04.05, 15:47 wiosna, slonce i te cholerne pylki, bleee.. nic nie widze, oczy mi lzawia, katar sie leje...buuuuuuuuuuu, tabletki poszly w ruch(( Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anula001 Re: Nic nie widze...:( 04.04.05, 15:52 witaj? ja juz tu goszcze od dobrych 6 lat) a od roku w swiecie uczulonych na zywnosc( Odpowiedz Link
ancia_m Re: Nic nie widze...:( 04.04.05, 15:54 Ja chyba bardziej w dzieciństwie przechodziłam, teraz jest troszke lepiej, ale własciwie na dużo, dużo jestem uczulona... I tak się męczę od lat chyba 13 - wtedy już ofocjalnie przyjęto mnie do grona alergików - brrrr Odpowiedz Link
herezja Re: Nic nie widze...:( 04.04.05, 15:51 nastepna alergiczka? już sie NIE zgłaszam do robienia zastrzyków Odpowiedz Link
suza Re: Nic nie widze...:( 04.04.05, 15:52 anulka, wspolczuje. Nie jestem alergiczka, ale jestem w stanie sobie wyobrazic jak sie czujesz fatalnie. Bierzesz Zyrtec ? Trzymaj sie dzielnie. A jak kryzys w zwiazku z praca i rozwydrzona mlodzieza ? Przeszedl ? Odpowiedz Link
anula001 Re: Nic nie widze...:( 04.04.05, 15:53 oh, czego to ja nie biore - krople, tabletki, swego czasu tez masc, i inhalator na astme oskrzelowa( Odpowiedz Link
jeanne_n Re: Nic nie widze...:( 04.04.05, 15:59 ja byłam alergikiem przez kilkanaście lat, w liceum regularnie chodziłam raz w tygodniu na szczepionki i ... przeszło mi nie wiem, czy na stałe, ale od kilku lat mam spokój z pyłkami i innym świństwem; jedyne, co mi zostało, to uczulenie na niektóre kosmetyki, ale na to sposób jest prosty - nie uzywam. no i niestety kicham przez mojego futrzaka, ale nauczyłam się z tym żyć i nie powstrzymuje mnie to od wtulania się w mruczący kłębek niestety - alergia to znak naszych czasów bardzo niedobry znak... Odpowiedz Link
konrado80 Re: Nic nie widze...:( 04.04.05, 16:22 mi tez oczy lzawia i razi mnie slonce, ale nie od tego ze mam alergie (bo nie mam) tylko dlatego ze mam strasznie wrazliwe i wysuszone Odpowiedz Link
gosialska Re: Nic nie widze...:( 04.04.05, 18:53 Aniu, nie dawaj sie zadnym pyłkom, katorom ani innym! Zycze zdrówka i lekkiego przechodzenia alergii. Odpowiedz Link
anula001 Re: Nic nie widze...:( 04.04.05, 19:49 dziekuje, dziekuje, tez sobie sama zycze lekkiego przechodzenia alergii... Odpowiedz Link
ballbreaker Re: Nic nie widze...:( 04.04.05, 19:55 tyle sie darla ze wiosne chce a teraz ryczy ze przyszla... i jak dogodzic babie? ehh, badz tu madry i pisz wiersze... Odpowiedz Link
anula001 Re: Nic nie widze...:( 04.04.05, 19:59 no pisz pisz juz ball te wiersze, bo tyle juz nam obiecujesz Odpowiedz Link
ballbreaker Re: Nic nie widze...:( 04.04.05, 20:01 zrezygnowalem juz dawno, a to by sie wam pewnie uklad rymow nie podobal, a to za duzo sylab w wersie... mam to gdzies... Odpowiedz Link
anula001 Re: Nic nie widze...:( 04.04.05, 20:04 no ja tym bardziej mam to gdzies skoro Ty masz to gdzies, i blagac nie bede, wierszokleto Odpowiedz Link
gosialska Re: Nic nie widze...:( 04.04.05, 20:17 No, co z tymi wierszami? To ja nic nie wiem? Odpowiedz Link
anula001 Re: Nic nie widze...:( 04.04.05, 20:20 ee tam,ball jak glupoty wygaduje i tyle Odpowiedz Link
zapalniczka Re: Nic nie widze...:( 04.04.05, 20:19 Ania to choroba cywilizacyjna... jak zaczelam dojrzewac u mnie wyszlo... jestem uczulona prawie na wszystkie latajace syfy a takze na zywnosc... musze powtorzyc badania bo pewnie znowu cos nowego sie znalazlo... Odpowiedz Link
anisua Re: Nic nie widze...:( 04.04.05, 20:30 ja jeszcze noszę w sobie uczulenie ..na niektórych ludzi Odpowiedz Link
gosialska Re: Nic nie widze...:( 04.04.05, 22:00 Ania, tak mi sie przypomialo. Pamiętasz tą jedna z pierwszych reklam TV " -Nic nie widze. - I nie zobaczysz, poki nie kupisz antenty satelitarnej firmy..." Tak mi się przypomialo Moze ktos z Was tez pamieta pierwsze reklamy w TV? Odpowiedz Link
ancia_m Re: Nic nie widze...:( 04.04.05, 22:03 taaaak i szampon przeciwłupieżowy z zielonym opakowaniu to były czasy... Odpowiedz Link
anisua Re: Nic nie widze...:( 04.04.05, 22:05 no jasne ,ze pamietam))))))))) jeszcze always ... przypominam sobie jak przeżywano te podpaski.....)) i jeszcze troche pozniejsza Aniu czas na Colgate.. mamo ja jeszcze rysuje...itp Odpowiedz Link