monikson 25.04.05, 18:26 Właśnie zostałam zaproszona na rozmowę w sprawie pracy ))) W ogóle się nie spodziewałam i zupełnie nie jestem przygotowana do tego logistycznie a tu tyle rzeczy do załatwienia Aaaaaaa! Tylko bez paniki! )))) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monikson Re: o rany!!! 25.04.05, 18:31 Na razie jeszcze nie ma czego, ale za trzymanie kciuków w środę będę wdzięczna.... Odpowiedz Link
thomix Re: o rany!!! 25.04.05, 18:27 to przygotuj się dobrze, weź ze sobą plecak szczęścia i życzę powodzenia Odpowiedz Link
beate1 Re: o rany!!! 25.04.05, 18:32 powodzenia! (też będę potrzebowała - z tego samego powodu )) Odpowiedz Link
krecona.ona Re: o rany!!! 25.04.05, 18:37 No 3mam kciuki I nie denerwuj sie- widocznie jestes kims, na kogo czekali Moge zapytac o branze? I jesli moge prosic, to trzymajcie paluszki tez za mnie- za jakies 24h bede wiedziala, czy dostalam prace, o ktora walcze jak lwica Odpowiedz Link
thomix Re: o rany!!! 25.04.05, 18:40 OK, trzymam kciuki jak ją dostaniesz, stawiasz kolejkę)) Odpowiedz Link
krecona.ona Re: o rany!!! 25.04.05, 18:41 Nawet dwie, jesli czas mi na to pozwoli Bo jesli powiedza tak, to w ciagu kilku dni wyruszam na podboj swiata i nie wiem, kiedy wroce))) Odpowiedz Link
monikson Re: o rany!!! 25.04.05, 18:41 > Moge zapytac o branze? Księgowo-kawowo-językowa )) A kawa to bynajmniej nie od zakresu obowiązków tylko firma jest kawowa... normalnie marzenie kawosza! )) > I jesli moge prosic, to trzymajcie paluszki tez za mnie- za jakies 24h bede > wiedziala, czy dostalam prace, o ktora walcze jak lwica Trzymam mocno!!! Odpowiedz Link
losiek75 Re: o rany!!! 25.04.05, 19:57 Mysl pozytywnie to pomaga, a kciuki juz trzymam i nie puszcze Odpowiedz Link
zapalniczka Re: o rany!!! 25.04.05, 20:39 no to Monis daj im popalic... i nie zapomnij o czerowych majtaskach Odpowiedz Link
wenecka Re: o rany!!! 25.04.05, 23:02 bez paniki, kochana. będzie dobrze, wyluzuj, pooddychaj, ubierz się ładnie, uśmiech na twarz i do dzieła. trzymam kciuki, pochwal się potem jak poszło. Odpowiedz Link