Dodaj do ulubionych

Kuznice 88-90

14.12.07, 10:15
Witam, mam na imię Aneta (nie wiem juz czy nazwisko podawać bo coś tu o
ochronie danych było, tylko ja mnie ktoś znajdzie jak go nie podam?), długie
rude włosy, duza skolioza (118st/98st) byłam w Kuznicach 11/88-03/89 na
operacji kręgosłupa z wyciągiem czaszkowo-udowym, a potem jeszcze raz
09/89-02/90 na poprawce. Mam duzo zdjec ale nie mam skanera. Pamietam mase
ludzi, nawet z nazwiskami, Gosie K. z Rzeszowa, Jarka W. z Krakowa... Ich
kochalam najbardziej;)))
Obserwuj wątek
    • bogeers Re: Kuznice 88-90 31.12.07, 00:42
      Witaj:)Byłem w Kuźnicach mniej wiecej w tym samym okresie co Ty.Kojarzysz Kamile Szal czy Kasie Majakowska(?).Ja nazywam sie Bogdan Piłat.Pozdrawiam.
      • sisfire Re: Kuznice 88-90 02.01.08, 20:26
        Stary, pewnie, że kojarze!!! A Ciebie to już w szczególności;))) Orygnał z
        Ciebie był. Podziwiałam i zazdrościłam. Odwagi, tupetu i błyskotliwości. Mam
        nadzieję, że tak jest nadal. A z Kaśką to mam nawet zdjęcia na czaszkowym. Tzn
        ja leżę a ona siedzi obok;)) Uratowała mi wlosy. Bo mi je siostry obciąć chciały
        bo za duzo roboty, to się Kaśka włamywała, myła, czesała itp. Niesamowita
        dziewczyna. A z Gośka Kutrzeba (tez przecież musisz kojarzyć) to jeszcze dlugo
        długo miałam kontakt po sanatorium, jezdziłam do niej na drugi koniec Polski
        (ja-Bydgoszcz, ona-Rzeszów). Albo Jarek Wójcik. Oj co za czasy... Pozdrawiam
        • kasia721 Re: Kuznice 88-90 07.01.08, 17:31
          O rety i ja pamiętam Gosię Kutrzebę i Jarka Wójcika.
          Pozdrawiam :)
    • kjedryczka Re: Kuznice 88-90 26.04.16, 14:24
      witam w 91 zdawałem w Kuźniach maturę, byłem rówież wcześniej (nie pamiętam okresu) ale kiepsko z pamięcią i oprócz stasia kmiecika i mojego kuzyna grzeska jędryczka to nie za bardzo ... :)

Krzysiek Jędryczka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka