herezja 05.05.05, 12:54 ...stanowią znaczną przeszkodę w porozumiewaniu się. W zyciu codziennym, wspomagane komunikatami niewerbalnymi, komunikację często usprawniają, a tu - wręcz przeciwnie. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mort_subite Re: Skróty myślowe na forum 05.05.05, 13:43 Jakieś herezje opowiadasz... ;-DDDD Odpowiedz Link
herezja Re: Skróty myślowe na forum 05.05.05, 14:08 Zawsze i wszędzie Ja chcę do domu!!! Dostaję głupawki biurowej co zaowocuje zakładaniem idiotycznych wątków Odpowiedz Link
thomix Re: Skróty myślowe na forum 05.05.05, 14:18 herezja napisała: > Zawsze i wszędzie > Ja chcę do domu!!! > Dostaję głupawki biurowej co zaowocuje zakładaniem idiotycznych wątków ja już mam - to rodzaj glupawki korporacyjnej Odpowiedz Link
thomix Re: Skróty myślowe na forum 05.05.05, 14:18 w dodatku musze się chować bo tu nie lubia finansistów)) Odpowiedz Link
herezja Re: na pochybel finansistom !!! 05.05.05, 14:30 Jesteś we wrogim obozie bo sympatyzujesz z informatykami! A sio! ) Odpowiedz Link
wenecka Re: Skróty myślowe na forum 05.05.05, 14:21 wcześniejsze przemyślenia, a mój nagły zwrot treści o 180 stopni w wątku wojennym dał efekt narodzin tego wątku? owszem brakuje komunikatów dodatkowych, widzimy tylko to, co napiszemy. dlatego łapiemy się za słowa. ale na tym forum i tak wyjątkowo rzadko i wyjątkowo rzadko z powodu nieporozumień słownych się kłócimy. na szczęscie. Odpowiedz Link
herezja Re: Skróty myślowe na forum 05.05.05, 14:39 Masz rację D Niestety nie jestem w stanie kontynuować tego watku albowiem ponieważ mam ciężki napad głupawki rechotliwej hi hi Odpowiedz Link
herezja Re: Skróty myślowe na forum 05.05.05, 14:50 to teraz jesteś mi winna dwa przyznania racji Odpowiedz Link
herezja Re: aaaaaaaaa 05.05.05, 15:41 tam... Każdy tak mówi, a jak przychodzi co do czego... Odpowiedz Link