pulsarkowy 01.07.05, 16:17 w niedziele po 19tej powinienem byc juz rozpakowany, wykapany i szczesliwy. na pewno gdzies na pifko pojde... jakby ktos chcial to pisac TU. a w ogole to jest pieknie i jest cudownie i jestem szczesliwy. i w ogole. esz.... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
prawdziwyja Re: powitam "stolyce" 01.07.05, 16:20 Musiałeś być Waćpan długo na zielonej trawce, że się tak z roboty cieszysz... Odpowiedz Link
wenecka Re: powitam "stolyce" 01.07.05, 16:27 poprosze o info o spotkaniu na mejla interiowego. Odpowiedz Link
zoskaanka Re: powitam "stolyce" 01.07.05, 16:33 to może jakieś pifko w Fabryce Trzciny i przy okazji koncercik jazzowy? Odpowiedz Link
candycandy Re: powitam "stolyce" 01.07.05, 20:02 tez prosze o info ale wylacznie na phone. jazz-koncert nie jest zly, ewentulana inna propozycja tez, byleby tylko popoludniem Odpowiedz Link
ancia_m Re: powitam "stolyce" 01.07.05, 21:49 hmmm, chyba mnie znowu nie będzie Ale skoro ty na dłużej to będzie jeszcze okazja Ale info na maila też poprosze, bo plany często się zmieniają Odpowiedz Link
pulsarkowy Re: a w ogóle to się cieszę. i rybki też. :-) n/t 02.07.05, 12:00 no ja mysle, ze "rypki" sie doczekac juz nie moga Odpowiedz Link
pulsarkowy Re: powitam "stolyce" 02.07.05, 12:00 chwilka Ludzie Kochane - nie bede rozsylal maili bo nie mam netu w domq w tej chwili. siedze w netcafe i zajrze raczej raz jeszcze, gora dwa, przed jutrem. nie mam pojecia gdzie jest ta "fabryka" i obawiam sie ze przed wyplata nie stac mnie na wloczenie sie po koncertach (choc uwielbiam jazz)... natomiast bardzo chetnie skoczylbym na 1(2) pifka w jakies sympatyczne kameralne (niezbyt drogie rowniez) miejsce i jesli ktos moze cos zasugerowac (musze powrocic potem na bielany i na 9ta do pracy) to ja z dzika radoscia - tylko prosze TU (na forum) pisac... a w ogole to 3majcie sie cieplusio Odpowiedz Link
qula Re: powitam "stolyce" 02.07.05, 12:27 koncert jest za darmo zaczyna sie o 20 ale trzeba byc wczesniej duze piwo chyba 5 Otwocka 14 tramwaj 7, 13 do petli Kaweczynska-Bazylika, potem Otwocką w stone mniej wiecej polnocna i po prawej stronie 7-ka z ronda waszyngtona, 13-tka ze skrzyzowania Targowej i Kijowskiej a Fabryka rules!!! ps. ja sie wybieram i chyba kilka osob tez, mysle ze mozna oszacowac stopien pewnosci ze ktos z nas tam bedzie na 87,54. pzdr Odpowiedz Link
qula cd.. 02.07.05, 17:12 poprzednio nie doczytalam dokladnie wiec jesli tym razem jedziesz z bielan to albo spojrz na @ albo 6 do Targowa/Kijowska a potem 7 i 13 do końca Odpowiedz Link
wenecka Re: powitam "stolyce" 02.07.05, 21:20 Bielany? nie czerniakowska? Bielany gdzie konkretnie? Odpowiedz Link