junkoh 22.07.05, 10:24 wlasnie mialam o to wczjera sprosit (nie wiem czy moj ruski prawidlowy ) ja skrobnelam cos ze dwa razy i na wiecej nie mam sily, ale w sumie fajne to byc moze... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jumar1 Re: blogujecie? 22.07.05, 10:27 nigdy nie miałem zapedów do tworzenia pamietników, forum i tak absorbuje dużą ilośc czasu... pzdr. Odpowiedz Link
junkoh Re: blogujecie? 22.07.05, 10:29 jumar1 napisał: > nigdy nie miałem zapedów do tworzenia pamietników, > forum i tak absorbuje dużą ilośc czasu... > > pzdr. no wiec jak jeszcze nie bylam na forum to procederu probowalam, ale i tak niewytrwale Odpowiedz Link
jumar1 Re: blogujecie? 22.07.05, 10:34 To generalnie jest tak ze własnie kobiety mają skłonnośc do przelewania swoich uczuc, spostrzeżen na papier/ew. blog... Moge sie mylic...ale nie znam ani jednego faceta który pisałby blog/pamietnik w przeciwienstwie do płci pieknej. Wydaje mi sie ze gdybym zaczał pisać blog zrobiłbym z tego swego rodzaju punkt dnia (np.zawsze o 18ej siadam i pisze) a to juz zakrawałoby na dziwactwo z którym na pewno czułbym sie zle pzdr. Odpowiedz Link
junkoh Re: blogujecie? 22.07.05, 10:45 jumar1 napisał: > To generalnie jest tak > ze własnie kobiety mają skłonnośc do przelewania swoich uczuc, > spostrzeżen na papier/ew. blog... > Moge sie mylic...ale nie znam ani jednego faceta który pisałby blog/pamietnik > w przeciwienstwie do płci pieknej. > Wydaje mi sie ze gdybym zaczał pisać blog > zrobiłbym z tego swego rodzaju punkt dnia > (np.zawsze o 18ej siadam i pisze) > a to juz zakrawałoby na dziwactwo > z którym na pewno czułbym sie zle > > pzdr. to wzgledem tej kwestii facet jam Odpowiedz Link
ancia_m Re: blogujecie? 22.07.05, 10:46 jumar1 napisał: > Moge sie mylic...ale nie znam ani jednego faceta który pisałby blog/pamietnik > w przeciwienstwie do płci pieknej. A ja chyba więcej facetow blogujących znam, zresztą niektórych z tego forum... Odpowiedz Link
junkoh Re: blogujecie? 22.07.05, 10:47 ancia_m napisała: > jumar1 napisał: > > > Moge sie mylic...ale nie znam ani jednego faceta który pisałby blog/pamie > tnik > > w przeciwienstwie do płci pieknej. > > A ja chyba więcej facetow blogujących znam, zresztą niektórych z tego forum... > aha, to jednak nie facet jam, ufff Odpowiedz Link
jumar1 Re: blogujecie? 22.07.05, 10:50 przykro mi ze lustro jednoznacznie Cie nie okresla Odpowiedz Link
junkoh Re: blogujecie? 22.07.05, 10:59 jumar1 napisał: > przykro mi > ze lustro jednoznacznie Cie nie okresla masz lustro z ktorym gadasz? jezusicku.. jumar... Odpowiedz Link
jumar1 Re: blogujecie? 22.07.05, 11:03 Dobra...1-0 dla mnie A teraz zmiata popracowac troche więc znów uciekam Baj,baj Jumar Odpowiedz Link
junkoh Re: blogujecie? 22.07.05, 11:04 jumar1 napisał: > Dobra...1-0 dla mnie > A teraz zmiata popracowac troche > więc znów uciekam > Baj,baj > Jumar hojnys, zmiataj Odpowiedz Link
dzika_zdzicha Re: blogujecie? 22.07.05, 12:58 od czasu do czasu piszę coś w blogu. ale moja leniwa natura nie chce, żebym robiła to regularnie, więc wpisy pojawiają się raz na kilka miesięcy. ))) nie traktuję bloga jak ściek, do którego można wlać wszystko - ale jak trening dobrego pisania. później techniki sprawdzone w blogu wykorzystuję do tworzenia swojej książki. )))))) pozdr. Odpowiedz Link
junkoh Re: blogujecie? 22.07.05, 13:05 dzika_zdzicha napisała: później techniki sprawdzone w blogu wykorzystuję do tworzenia > swojej książki. )))))) pozdr. dobre... tez zamyslam dopisanie czesci do Harry`ego Pottera albo lepiej Brydzi Jones Odpowiedz Link
dzika_zdzicha Re: blogujecie? 22.07.05, 13:09 a ja będę pisać o Zawiłościach Głupoty Własnej i Napotkanej. )))))))))))) Odpowiedz Link
junkoh Re: blogujecie? 22.07.05, 13:28 dzika_zdzicha napisała: > a ja będę pisać o Zawiłościach Głupoty Własnej i Napotkanej. )))))))))))) co generalnie metafora odelglych skojarzen jak najbardziej przeklada sie na rzeczona brygide Odpowiedz Link
wenecka Re: blogujecie? 22.07.05, 23:20 to jest nas już dwie, choć ja bloga nie piszuje ze względu na to, że musiałabym robic to regularnie. wiem, że regularnie za cholerę nie będę, więc nie mam bloga wcale. ale wszelkie pisanie traktuję warsztatowo. i też sprawdzone techniki wykorzystam do książki ) mam 3 pomysły i nie wiem od którego zacząć, ale chyba od tego, w ktorym najwięcej już zrobiłam. Odpowiedz Link
lzygan psychiczny ekshibicjonizm 22.07.05, 23:34 przecież ten blog to w czystej postaci psychiczny ekshibicjonizm, ludzie niechcą, aby rodzina czytała te wypociny, a tu takie coś, chyba, że potrzebujemy przedstawić się pozytywnie wśród ludzi, jak my pięknie nie żyjemy, a co do facetów to tu mam ciekawy blog: hnotion.blog.onet.pl Odpowiedz Link
pulsarkowy Re: psychiczny ekshibicjonizm 23.07.05, 10:50 ja mam bloga od 4 lat juz i wcale nie pisze (i nie musze) regularnie. pisze kiedy mam ochote i co mam ochote. przeczytalem przez te 4 lata tysiace takich jalowych rozwazan, ze to "psychiczny ekshibicjonizm" i "po co ludzie blogi pisza" i w ogole... tak samo jak przeczytalem setki blogow (kilka sledze do dzis - bo uwazam, ze oprocz calego stada GufffniARzY i mAlOlAtEkk jest pare na prawde wartosciowych osob...) i mam gleboko w dupie czy ktos czyta mojego i czy komus on sie podoba czy nie - nie prowadzilem nigdy zadnych statystyk ani nic. wiem natomiast ze: 1. z blogiem jest tak - jesli zaczniesz blogowac, ale jakos ci "nie idzie" - daj sobie spokoj, nie mecz siebie i innych, natomiast jesli cie wciagnie to "po uszy". to jest nalog, taki sam jak na przyklad papierosy 2. w przeciwienstwie do papierosow mnie pomaga - bo czasem jak wracam do domu i nie mam do kogo geby otworzyc to przynajmniej tak moge sie uzewnetrznic. 3. przyczyna moze byc tez np. taka: moj przyjaciel prowadzi bloga bo uwielbia sie chwalic swiatu swoja nowa ukochana coreczka Odpowiedz Link
wenecka Re: psychiczny ekshibicjonizm 23.07.05, 12:59 bo bolg nie dla czytelników ale dla piszących. czytałam kiedyś posoro badań na ten temat i bardo pozytynie oceniały wpływ prowadzenia blogów na piszących. a jak się trqafi jakiś ciekawy, zeby poczytać, to tym lepiej. a jak nie to bólu tez nie ma. Odpowiedz Link
tamm Blog wierszem pisany.. 26.07.05, 08:32 A ja blog traktuję jako miejsce gdzie zamieszczam swoje teksty,( wiersze), przemyslenia.Zapraszam... Odpowiedz Link
jarkoni Re: Blog wierszem pisany.. 26.07.05, 13:03 też mam swojego bloga, nawet komentarze czytających, nawet całkiem miłe słowa, ale bloga traktuję jakoś neutralnie, jest bo jest, czasem coś napiszę...Nie żyję tym Odpowiedz Link