herezja 18.08.05, 00:38 coś mi wcięło jeden wątek a zapowiadał się ciekawie Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
heart_of_ice Re: archiwum X 18.08.05, 01:21 mowi sie "ktos mi wycial" )) Pauli -- Na ogół wszystkiemu sie umiem oprzeć - z wyjątkiem pokusy. EKGW Odpowiedz Link
herezja Re: archiwum X 18.08.05, 08:22 Pytanie tylko kto i dlaczego? Trzeba chyba wpuścić tu stado dobermanów, żeby zabezpieczyły teren przed tajemniczymi jednostkami, uzbrojonymi w nożyczki Odpowiedz Link
herezja Re: archiwum X 18.08.05, 08:50 Łobuzuj? Ja tylko pytam. Wczoraj ok. 18 jeszcze tu był, a dziś go nie ma. Ciekawa jestem, co się tam działo, skoro zasłużył na wycięcie - z początku wyglądał całkiem niewinnie Odpowiedz Link
heart_of_ice Re: archiwum X 18.08.05, 09:15 ja nie widzialam zaloz go na nowo:] Pauli -- Na ogół wszystkiemu sie umiem oprzeć - z wyjątkiem pokusy. EKGW Odpowiedz Link
tamara_t Re: archiwum X 18.08.05, 09:28 To nie pierwszy i nie ostatni "zniknięty" wątek - jedne z nich zasługiwały by zniknąć inne nie - jak mówi opis forum - to forum prywatne i właściciel może robić co uważa za stosowne. Zresztą tutaj jest bardziej demokratycznie, bo właściciela reprezentuje 5 osób, więc jest duże prawdopodobieństwo że decyzja jest obiektywna. Ja wątku nie widziałam i nie wiem czego dotyczył, ale jakoś mi nie szkoda [a kto był autorem, że tak z ciekawości zapytam?] Odpowiedz Link
mr_maks Re: archiwum X 18.08.05, 09:41 wiadomo ze nie widzialas i nie czyatlas, bo zdradzilas sie z tym w powyzszym poscie pzdr Odpowiedz Link
herezja Re: archiwum X 18.08.05, 09:41 Autorem wątku był Jumar, który informował o tym, że sam sobie odebrał moderatorstwo. Coś mi się zdaje, że pentagon osłabł... Odpowiedz Link
mr_maks Re: archiwum X 18.08.05, 09:39 skad ten pomysl to przeciez forum "bez cenzury" bauahahahahahahahahhahahahaha DDDD Odpowiedz Link
herezja Re: archiwum X 18.08.05, 09:46 No pewnie Same świstaki tu siedzą ze sreberkami Nie mam nic przeciwko usuwaniu wypowiedzi wulgarnych, lub atakujących kogoś, ale w tym akurat tego nie zauważyłam. Odpowiedz Link
anula001 Re: archiwum X 18.08.05, 11:45 watek wycielam, bo sie z nim nie zgadzam, nikomu ze tak zacytuje 'kolo dupy nie robilam'. pomijam juz calkowity brak klasy. Odpowiedz Link
herezja Re: archiwum X 18.08.05, 12:23 hmm... > watek wycielam, bo sie z nim nie zgadzam Wiem, jest to forum prywatne i możesz tu robić, co uważasz za słuszne, ale nie podoba mi się usuwanie wątków dlatego, że się z nimi nie zgadzasz. W przypadku różnicy zdań można dyskutować, albo olać daną wypowiedź. > nikomu ze tak zacytuje 'kolo dupy nie robilam' Nie wiem o co chodziło, nie wnikam. > pomijam juz calkowity brak klasy A brak klasy czasem dobrze zostawić na widoku, żeby świadczył o piszącym. Odpowiedz Link
anula001 Re: archiwum X 18.08.05, 12:26 otoz nie zgadzam sie z tytulem watku, ze zawsze trzeba sie ze mna zgadzac, jak rowniez z trescia - ze kolo dupy komus robie, cokolwiek to dla Jumara znaczy, nie wiem, bo nie wyjasnil mi, a szkoda... Nie rozumiem jego zali, a takie sceny jak ta wczorajsza to w podstawowce dobre byly... PS moge przywrocic ten watek, ale nie cieszyl sie on zbytnia popularnoscia, byly zaledwie 4 wpisy. No, ale moze dlatego ze nie dalam szansy forumowiczom popisac tam sobie.. Odpowiedz Link
herezja Re: archiwum X 18.08.05, 12:37 Anula, z wątkiem zrobisz co chcesz, to twoje podwórko. Zgodzę się, że prywatnych żali nie załatwia się publicznie, ale to juz inna bajka. Czepiam się dla zasady, bo bardzo nie lubię jak wątki giną bez słowa. Odpowiedz Link
anula001 Re: archiwum X 18.08.05, 12:42 wiec przyjmijmy, ze ten watek nie zniknal bez slowa, bo mam nadzieje, ze wyjasnilam dlaczego tak sie stalo Ja tez nie lubie prywatnych zali zalatwianych publicznie.. Odpowiedz Link
herezja Re: archiwum X 18.08.05, 13:11 Wyjaśnienia mnie nie przekonały, ale nie będę już drążyć. A w przyszłości i tak pewnie będe się czepiać przy sytuacjach tego typu Odpowiedz Link
anula001 Re: archiwum X 18.08.05, 13:21 czepiaj sie, no problem, w koncu jakis folklor musi bycDDD Odpowiedz Link
herezja Re: archiwum X 18.08.05, 13:26 Właściwie to mogłabym się obrazić za ten folklor... Ale mi się nie chce dzisiaj, może następnym razem Odpowiedz Link
bogulo Re: archiwum X 18.08.05, 13:33 dla polubownego zalatwienia sprawy Anula moze za zjedzone watki wklejac nowe pt. slowo, a Herezja moze sie wtedy nie czepiac, bo watki znikniete beda ze slowem Odpowiedz Link
herezja Re: archiwum X 18.08.05, 13:40 Bogulo, ale wtedy stracę punkt (za)czepienia i co wtedy zrobię?? --- mam swoje zdanie i nie zawaham się go użyć Odpowiedz Link
herezja Re: archiwum X 18.08.05, 14:02 Bez punktu za czepienia mogę urwać się z orbity i odlecieć w kierunku bliżej nieokreślonym > no tak, swinia ze mnie > o tym nie pomyslalem Prosię nie przesadzać Odpowiedz Link
wenecka brak klasy, dobre sobie 18.08.05, 21:34 i Ty Anula piszesz o braku klasy... i na dodatek uważasz, że można pruywatne żale załatwić w kuluarach, a nie publicznie, co za obłuda, hipokryzja. pisałam już o tym. voila, wątek 1: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=23941&w=27726734&a=27735885 wątek 2: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=23941&w=27726734&a=27745902 ale pewnie usuniesz, ten post, żeby swojego "nieskalanie czystego" oblicza nie zabrukać i żeby nikt się nie dowiedział jaka jesteś naprawdę. ŻEN TOTAL. Odpowiedz Link
elena81 Re: brak klasy, dobre sobie 18.08.05, 21:49 Czy pamiętliwość, małostkowość i noszenie tak długo urazy nie utrudnia Ci życia? Zadziwia mnie Twoja uparta obecność na tym forum, skoro tak bardzo nie odpowiadają Ci warunki i zasady tu panujące, a przede wszystkim "wladze". Czy nie bardziej asertywnie byłoby machnąć ręką na jej niedoskonałości i być ponad jej "brakiem klasy"? Zachowujesz się jak człowiek z misją. Misją uświadamiania ludzi o ich wadach - a sprawą drugorzędną zdaje się być wobec tego wszystkiego, czy to wady faktyczne czy wyimaginowane. Odpowiedz Link
anisua Re: brak klasy, dobre sobie 18.08.05, 22:53 elena81 napisała: > Zadziwia mnie Twoja uparta obecność na tym forum, skoro tak bardzo nie > odpowiadają Ci warunki i zasady tu panujące, a przede wszystkim "wladze". bo single to uparte stworzenia są a przecież tyle róznych forów jest wokół... Odpowiedz Link
anula001 Re: brak klasy, dobre sobie 18.08.05, 23:34 jak widzisz, nie usunelam tego posta. Nie mam nieskalanie czystego oblicza, bo jestem czlowiekiem. a po trzecie jest na tym forum kilka osob, ktore wiedza jaka jestem naprawde. Odpowiedz Link
ancia_m Pytanie 19.08.05, 08:56 Czy chodzi o zdjęcia, które ja wysłałam Anuli? Czy naprawde ktoś je dostał, mimo, że umawialiśmy się inaczej? Odpowiedz Link
ancia_m Czemu mi nikt nie odpowie? 19.08.05, 11:33 Nie wiem czy to prawda czy nie, a wolałabym wiedzieć, a nie snuć domysły i oskarżać kogoś być może bezpodstawnie? Odpowiedz Link
mr_maks Re: Czemu mi nikt nie odpowie? 19.08.05, 14:32 to ja poprosze kopie tej @ bo mam takie samo pytanie, choc wlasciwie odpowiedz chyba jakos strasznie mnie nie interesuje, ale jak juz wysylasz @ to wyslij i mi Odpowiedz Link
bogulo Re: archiwum X 19.08.05, 11:41 drogie Panie, a nie lepiej sie napic niz prowadzic podchody? ehhh a bylo tak przyjemnie Odpowiedz Link