herezja 23.01.06, 22:55 Na osłodę zimnych dnizrobiłam dziś coś takiego: masa budyniowa, warstw toffi, warstwa bitej śmietany, a wszystko to poprzekładane herbatnikami... I teraz objadam sie na noc tą bombą kaloryczną ) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
heart_of_ice Re: wątek sadystyczny :P 23.01.06, 23:19 tak, jestes sadystka, maplo jedna!!! zadowolona? Pauli -- No nie no, ta Emilka mi wszystkie najlepsze wyrazy pozabierała... Odpowiedz Link
anula001 Re: wątek sadystyczny :P 23.01.06, 23:23 Herezja, daj kawaleczek plis mam gloda slodyczowego, z mrozu wrocilam a nic nie mam w domu slodkiego, jesli cukru nie liczyc Odpowiedz Link
herezja Re: wątek sadystyczny :P 23.01.06, 23:33 hmm chciałam wam wysłać fotki, ale nie mam odpowiedniego kabelka usb no cóż, pozostaje mi tylko to: <kawałek pysznego ciacha> Odpowiedz Link
heart_of_ice Re: wątek sadystyczny :P 23.01.06, 23:36 kurde, apetytu to umiala narobic, a teraz nawet nam fotki zaluje Pauli -- I have the simplest tastes. I'm alwayssatisfied with the best Odpowiedz Link
anula001 Re: wątek sadystyczny :P 23.01.06, 23:41 prawda? Herezja popraw sie! Bo bede zmuszona zjesc kostke cukru, jak KON))))))))))) Odpowiedz Link
anula001 Re: wątek sadystyczny :P 23.01.06, 23:45 ihahahahahaha <cwaluje w strone kuchni> )))) Odpowiedz Link
heart_of_ice Re: wątek sadystyczny :P 24.01.06, 00:02 anula, zjedz cukier z maslem - bedziesz miala namiastke kremu))))) Pauli -- Celuj w ksieżyc; nawet jeśli nie trafisz, to i tak znajdziesz sie między gwiazdami... Odpowiedz Link
herezja Re: wątek sadystyczny :P 24.01.06, 00:09 te 2 cm to otoczka termiczna, która nie pozwoli ci zamarznąc Odpowiedz Link
anula001 Re: wątek sadystyczny :P 24.01.06, 00:12 mowisz? zjadlam kanapke, jakos sam cuker mnie nie kreci. Ehh, nie mam nic z konia Odpowiedz Link
heart_of_ice Re: wątek sadystyczny :P 24.01.06, 00:43 ja przez was tez musialam pozrec kanapke gruuuuubo miodu czyli prawie tak, jak by byla z cukrem Pauli -- I have the simplest tastes. I'm always satisfied with the best. Odpowiedz Link
herezja Re: wątek sadystyczny :P 24.01.06, 16:17 Wielka Pardubicka już na ciebie czeka Odpowiedz Link
heart_of_ice Re: wątek sadystyczny :P 24.01.06, 18:18 <rotfl> nawet nie mam daleko na treningi, wyscigi konne mam pod samym nosem) Pauli -- Celuj w ksieżyc; nawet jeśli nie trafisz, to i tak znajdziesz sie między gwiazdami... Odpowiedz Link