emzecik 08.10.06, 10:44 "Samotnych Why" skasowano! i poszło w pizdu kilka tysięcy wpisów [moich] nie mówiąc o czasie, emocjach, uczuciach [nawet] Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bohema77 Re: news miesiąca 08.10.06, 10:51 Właśnie też to przed chwilą zauważyłam, a dopiero zaczęłam poznawać tamto forum, szkoda... Odpowiedz Link
altu Re: news miesiąca 08.10.06, 11:22 no cóż.. pewnie założyciel, który samotnym był, przestał nim być.. szkoda, bo wiele ciepłych i miłych słów tam padło ech.. Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: news miesiąca 08.10.06, 11:33 cholera...... przecieżmozna było inaczej;/ Odpowiedz Link
mumuja Re: news miesiąca 08.10.06, 11:40 właśnie zauważyłam niefajnie, cokolwiek się stało /// Odpowiedz Link
jesienny_ludzik Re: news miesiąca 08.10.06, 11:41 Swoim wpisom mogłeś robić zdjęcia (printscr) A uczucia masz w środku, pamięć o czasie też Szkoda, mimo to. Camillie, jakiś komentarz? Odpowiedz Link
mumuja Re: news miesiąca 08.10.06, 12:14 gdybym wiedziała, że nagle, bez uprzedzenia, to wszytsko zniknie, to bym część wypowiedzi sobie zarchiwizowała. Dobre miesiące tam spędziłam. Po prostu żal.... Odpowiedz Link
jesienny_ludzik Re: news miesiąca 08.10.06, 12:23 Wiem, Mumuja, ja też... Praktycznie cała późna jesień i zima, kawałek wiosny. Jesteś silna i dasz sobie z tym radę, mnie lepiej wychodzi rzucanie pomysłów. Nowe forum "Samotność długodystansowca?", "Sto lat samotności?" niech ma przewrotny znak zapytania nawet. Zakładamy? Moderowania się nie podejmuję. Założycielem mogę być. Z "Randek z I-netu" widzę, że dobrze jest, gdy administruje nawet i 5 osób. To jak? Cam zapewne zadomowiła się w życiu osobistym. I dobrze. Ale ciachać? Niefajnie. Odpowiedz Link
mumuja Re: news miesiąca 08.10.06, 12:46 moja siła jest zbyt silna dla niektórych... słucham Niny - albumu Sings The Blues 1967 - ona mnie zawsze wzmacnia, gdy zaczynam spadać a jeśli chodzi o forum, to myślę, że wiele osób ma Ci za złe przeszłe występy, nie wiem więc, czy stara gwardia się zapisze na Twe forum Odpowiedz Link
jesienny_ludzik Rozumiem 08.10.06, 12:49 stara gwardia = nurzający się w żalu i oglądający się na przeszłość? Co do mojej osoby - nie mam żalu, przyjaciele są zawsze Odpowiedz Link
jesienny_ludzik Jest niezłe, 08.10.06, 13:03 żyję, staram się kochać, nie krzywdzić, błędy naprawiam, czasem nawet ZADOŚĆUCZYNIĘ Skocz do wątku o kinach, cieszę się, że mogłam pomóc, bo na dobrym filmie się znam Proszę we mnie niczym nie rzucać Odpowiedz Link
sereni Re: news miesiąca 08.10.06, 12:03 Egoistyczne, paskudne, zimne podejście.Coż..miała prawo a życie toczy się dalej... A można było inaczej. Odpowiedz Link
dzika_zdzicha Re: news miesiąca 08.10.06, 12:17 dokładnie. nie można było przekazać forum komuś innemu? Odpowiedz Link
herezja Re: news miesiąca 08.10.06, 12:27 zdaje sie, ze Cam przekazala komus to forum... Odpowiedz Link
camillie Komentarz? 08.10.06, 12:54 Nie będzie. Ja na forum Ludzika zajrzę z przyjemnością. Odpowiedz Link
jesienny_ludzik Chodź... 08.10.06, 12:56 namiary na gg. A tu nie chcę mi się tłumaczyć, że klęczeć na grochu nie będę, bo szkoda mi kolanek, jak też że oprócz mnie zwykłego "przepraszam" oprócz mnie nie wystosował nikt. Odpowiedz Link
jesienny_ludzik powtórzenia spowodowane 08.10.06, 12:57 ludzkim zdenerwowaniem, saluto Odpowiedz Link
emzecik Re: Komentarz? 08.10.06, 15:57 camillie napisała: > Nie będzie. pięknie aż pała mięknie Odpowiedz Link
camillie Re: Komentarz? 08.10.06, 18:58 emzecik napisał: > camillie napisała: > > Nie będzie. > > pięknie > aż pała mięknie mimo to, nie będzie. Odpowiedz Link
feliciae Re: Komentarz? 09.10.06, 09:32 Eeee, Emzecik.... Ja myślę, że w tej sytuacji - i odmowie komentarza w dodatku - po prostu nie warto w ogóle wdawac się w dyskusje. Cóż, to, co robimy, świadczy o nas i tyle. Zostaw... Odpowiedz Link
emzecik Re: Komentarz? 09.10.06, 10:56 hehe no wiesz, element zaskoczenia musi być żebys nie zdążyła się ogarnąć i odmówić )) Odpowiedz Link
feliciae Re: Komentarz? 09.10.06, 11:23 No i taka nieogarnięta mam iść na tę randkę??) Odpowiedz Link
feliciae Re: Komentarz? 10.10.06, 18:56 Hmm, brzmi ciekawie... nieogarnięci faceci zawsze dla mnie mieli szczególny urok...;D Odpowiedz Link
feliciae Re: Komentarz? 11.10.06, 09:00 Pierwsza randka w środku nocy? to nawet nie będę mogła dojrzeć, czy jesteś nieogarnięty czy nie;P Odpowiedz Link
emzecik Re: Komentarz? 13.10.06, 12:48 to taki specjalny plan bo jak niechcący się ogarnę to nie zauważysz a na następną randkę to w południe się umówimy Odpowiedz Link
feliciae Re: Komentarz? 13.10.06, 17:31 Hehe, brzmi obiecująco)) Tylko że zanim ja do Hali dotrę od siebie, to minie jakies... hmm 6 godzin - więc zakładając, ze zacznę się szykować powiedzmy 2 godziny wcześniej, to (licząc z powrotem) będzie najdłuższa randka w moim życiu;D Odpowiedz Link
emzecik Re: Komentarz? 13.10.06, 17:35 dla samego efektu najdłuższej randki warto )) nie mówiąc już o mej skromnej osobie ;DD Odpowiedz Link
bohema77 Re: news miesiąca 08.10.06, 13:01 Własnie dostałam @ z zaproszeniem na nowe forum: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=43630 Ale właściwie po co zakładać foum o tematyce podobnej jak to, na którym własnie piszemy? Czy to wykasowane różniło się czymś? Pytam, bo tamto znałam bardzo krótko i zdążyłam przeczytac jedynie kilka postów. Odpowiedz Link
wenecka Re: news miesiąca 08.10.06, 13:01 nie ma się czemu dziwić - założycielka tego forum to delikatnie mówić niezrównoważona osoba. żałosna, mogąca dyskutować z osobami - klakierami. jej sposób załatawiania spraw trudnych pozostawia wiele do zyczenia, jak również komunikaowania się osobami, które nie zgadzają się z jej zdaniem. po tym jak zaczeła mi zasypywać skrzynkę niewybrednymi mejlami, stwierdziłam, że rozumiem dlaczego zadaja sobie pytanie o swoją samotność. i postępując tak dalej nigdy nie znajdzie odpowiedzi. przykro mi, że zrobiła w bambuko tyle sympatycznych osób. ale jak już wyżej napisałam - po takiej osobie nalzey się spodziedziać takich akcji oraz braku szacunku dla innych w szczególności. Odpowiedz Link
emzecik Re: news miesiąca 08.10.06, 15:57 wow nawet Wenecka swoje grosze trzy wtrąciła poniekąd rację ma... Odpowiedz Link
tapatik Re: news miesiąca 11.10.06, 08:58 mariolka99 napisała: > No to chyba tylko mnie tu brakuje Jeeejciu, sto lat chyba Ciebie nie widziałem )) Odpowiedz Link
mumuja Re: news miesiąca 08.10.06, 20:28 wenecka napisała: oraz braku > szacunku dla innych w szczególności. też tak uważam. Założenie forum to jednoosobowe dzieło, a tworzenie jego klimatu - to sprawa wielu ludzi. Brak wyjaśnień to brak szacunku wobec nich i tyle. Odpowiedz Link
malwa1975 Re: news miesiąca 08.10.06, 19:54 Popatrzcie na to tak: forum to jak rozmowa, nieco rozciagnięta w czasie i przestrzeni (i to jest fajne), ale rozmowa...Przecież nie zapisujecie na bieżąco, nie nagrywacie, rozmów, nawet najprzyjemniejszych... Pozostają w pamięci. Może trochę żal, ale przecież życie jest takie brutalne... Gorzej, że jutro znowu trzeba iść do pracy. To jest tragedia. Odpowiedz Link
sereni Re: news miesiąca 08.10.06, 20:24 malwa1975 napisała: > Popatrzcie na to tak: forum to jak rozmowa, nieco rozciagnięta w czasie i > przestrzeni (i to jest fajne), ale rozmowa...Przecież nie zapisujecie na > bieżąco, nie nagrywacie, rozmów, nawet najprzyjemniejszych... Pozostają w > pamięci. Forum to jak pamiętnik.Czasem przychodzi taka chwila,że chce się wrócić do zapisanych słów, zapisanych myśli, emocji, uczuć. > Może trochę żal, ale przecież życie jest takie brutalne... Życie jest piękne.Brutalni są ludzie. Odpowiedz Link
fleshless Re: news miesiąca 08.10.06, 22:43 Eno kurna, jakby to forum tak skasowali z dnia na dzień, bez jaki przypadek, to chyba bym co najmniej manifestacje w stolnicy urądził, jeślibym kogo nie zabił przy okazji.... (pijany i zjarany jezdem - moge dekomp przesadzać.,.,. no nie? Odpowiedz Link
anula001 Re: news miesiąca 08.10.06, 23:00 OK, skasuje, bo chce te manife zobaczycDDDDDDDDD Odpowiedz Link
fleshless o cholera... 09.10.06, 12:46 No proszę... jaką to deklarację po pijaku żem poczynił... no, no... hm.. ten, no... tak więc widzicie, Drogie Dzieci, co wóda robi z człowiekiem... hyhy... ;] Odpowiedz Link
aleola1 Re: o cholera... 09.10.06, 13:32 wodka? w niedziele? no pieknie sie zaczyna.. amoze konczy? Odpowiedz Link
emzecik Re: o cholera... 10.10.06, 17:15 marny towar skoro w miarę z sensem pisałeś ;-] Odpowiedz Link