inseg 12.11.06, 18:55 Nic. Piękne słowo. Takie wymowne i zarazem "nic" nie znaczące. Nic po prostu nic. Nic nie ma. Nic się nie stało. O nic się nie martw. Nic nie powiem. Nic nie napiszę. W sercu też Nic i Nic nie wnosząc czy rzeczywiście Nic nie wnosimy.. squaw Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pomysl.po.wypiciu Re: Nic 12.11.06, 21:03 koszuli? ale rozpinania, prasowania czy moze zrywania? Odpowiedz Link
mumuja Re: Nic 12.11.06, 20:40 Nic naprawdę nic nie pomoże jeśli Ty nie pomożesz dziś miłości... Odpowiedz Link
ma.lady Re: Nic 12.11.06, 21:33 inseg napisała: > Czy Nic nie wnosi naprawdę Nic ? Jak Nic nie wnosi to też Nic nie wynosi. Odpowiedz Link
eclectric Re: Nic 13.11.06, 19:22 Jest taki utwór muzyczny bandu Homo Tłist utrzymany w tym klimacie: www.wywrota.pl/spiewnik/1559_homo_twist_nikt_z_nikad.html Odpowiedz Link
jmx Re: Nic 15.11.06, 01:23 gad_forumowy napisał: > Oglądaliście ten film? > tak, straszny.... Odpowiedz Link
ernest.wampir Re: Nic 16.11.06, 09:33 Wielkie jest Slonce gorące Wielkie sa morza i lady Wielkie jest Nic, wielkie jest Nic Ale największy jest Strach Nic dookoła jest w nas Nic zamieszkują Demony Budzisz sie po to by zasnac Bo wciaz największy jest Strach Odpowiedz Link
feliciae :DDDD 16.11.06, 09:40 Skojarzyła mi natychmiast sie pewna bajka, która w dziecinstwie czytałam; na koncu ksiązeczki były piosenki - jednej sie nauczyłam, nawet sama wymysliłam do niej muzyke. No to everybody: Największe oczy ma strach, Nie Klaptun czy Klaptówna Największe oczy ma Strach I NIC się ze strachem nie zrówna )))) Odpowiedz Link