mumuja 11.01.07, 18:22 deszczowe, styczniowe. Jesienne strumienie, świece, refleksje, grzańce, pogadanki, spanie, ciepło domowego ogniska, no ale kiedy nadejdzie zima? są tu górole? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zeppelia Re: Nastroje 11.01.07, 18:29 górole mówili, że miała być w połowie grudnia... więc nie wierzyłabym im :] [ja uwierzyłam i teraz moja córka ma nieużywane spodnie na sanki] Odpowiedz Link
herezja Re: Nastroje 11.01.07, 18:42 hmm trzeba znaleźć dla nich inne zastosowanie Może śpiworek dla lalki? Odpowiedz Link
herezja Re: Nastroje 12.01.07, 09:21 A no tak, faktycznie mowiłaś, że mała ma raczej nietypowe dla dziewczynek zabawki no to może to byc worek na gruz w komplecie dla koparki. Odpowiedz Link
mumuja Re: Nastroje 11.01.07, 18:46 to tylko potwierdza kruchość naszych przewidywań. Nikt nie przewidział w ostatnim sezonie lata latem i zimy zimą, a teraz musi być inaczej, by było bardziej dziwnie i kolorowo. A Zof jeszcze sobie poużywa, jej w tym głowa Odpowiedz Link
blue_a Re: Nastroje 11.01.07, 19:52 jest Wiosna i nawet dobrze mi z tym. Wiatr jak w marcu, wiosenny deszcz. Zima będzie w czerwcu Odpowiedz Link
bystra2000 Re: Nastroje 11.01.07, 22:11 Nie chcę snuć czarnych wizji. Zima idzie dużymi krokami. Odpowiedz Link
monikson Re: nieprawda 11.01.07, 23:46 u mnie już wieje tak jakby mi chciało wepchnąć drzwi balkonowe do środka.. strach się bać Odpowiedz Link
blue_a kap kap 12.01.07, 00:00 tu tylko deszcz o parapet przysuń coś ciężkiego do balkonu Odpowiedz Link
zeppelia Re: kap kap 12.01.07, 10:11 ależ pięknie się z tym deszczem spało teraz wieje złowieszczo, klimat grozy i widmo walących się drzew.. Odpowiedz Link
blue_a fajnie świszcze 12.01.07, 12:03 znosi ptaki... niech mi ktoś wyłumaczy - ptaki naprawdę latają czy tylko unoszą się na prądach powietrznych dla hecy przebierając skrzydełkami? Odpowiedz Link
altu Re: Nastroje 12.01.07, 08:20 moje nastroje sa bardzo pozytywne. mimo młynu i giga sajgonu w pracy. w domu ciepełko. na dworze barowo. więc jest dwa w jednym: piję piwko albo grzane wino w domu Odpowiedz Link
blue_a nie jesteś w pracy? :) 12.01.07, 11:46 sprytnie kawa, zapach olejków cytrusowych, po hindusku z projektu Doosha, mnie też fajnie ogłaszamy strajk Odpowiedz Link
altu Re: nie jesteś w pracy? :) 12.01.07, 16:30 byłam w pracy.. w pracy neistety.. sajgon.. taki dokumentny.. młyn, jakich mało.. i do tego przez pogodę senność wielka panuje.. ech.. jak to dobrze, że już fajrant lecę weekendować Odpowiedz Link
blue_a Re: nie jesteś w pracy? :) 12.01.07, 16:37 ja tę senność dosyć lubię, roztrajkotane koleżanki są wtedy cichutko i można pracować miłego weekendowania Odpowiedz Link