herezja 11.06.07, 15:42 Co to do diaska jest, bo na pewno nie to, o czym myslę?! "czerwone, owłosione, a kiedy wchodzi robi się przyjemnie? ;P" Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pomysl.po.wypiciu Re: pytanie do fleshless'a 11.06.07, 15:44 to moze wpierw wyjasnij o czym myslisz Odpowiedz Link
condziu Re: pytanie do fleshless'a 11.06.07, 16:37 hehe, ja wiem, wiem ! Teletubiś Po jest czerwony, owłosiony, a kiedy wchodzi na ekran robi sie przyjemnie Odpowiedz Link
koss.ania Re: pytanie do fleshless'a 11.06.07, 17:36 truskawka owłosiona?truskawka wchodzi? eee tam..to nie moze byc truskawka Odpowiedz Link
koss.ania Re: pytanie do fleshless'a 11.06.07, 18:19 No! To juz bardziej prawdopodobne))) Odpowiedz Link
koss.ania Re: od kiedy 11.06.07, 18:38 A co? Moze nie ma czerwonego wdzianka? A czerwonej twarzy od mrozu i wiatru?? )) Odpowiedz Link
aassddff białe 11.06.07, 19:01 lamówki jeszcze ma, czyli biało-czerwony i brodaty, owłosioną ma gębę i może klatę ale tego potwierdzić nie można, no i rózgi które przynosi to może i przyjemne, ale jak wchodzi to sie robi czarno od sadzy - chyba że komin czysty - a tego przyjemnym nazwać raczej nie można. A po siódme to pytanie do bezmięsnego było więc już sie nie wypowiadam Odpowiedz Link
koss.ania Re: białe 11.06.07, 19:06 No tak, i do tego Mikolajek to rodzaj meski, a "to" ma byc nijaki)) Odpowiedz Link
aassddff Re: białe 11.06.07, 20:26 raknor napisał: > Nieprawda Mikołaj jest facetem znaczy nie jest rodzaju męskiego, facet jest rodzaju... - boskiego oczywiście Odpowiedz Link
eclectric Re: pytanie do fleshless'a 11.06.07, 21:58 no jak to, jak sie przyjrzeć z bliska to niektóre takie malutkie włoski mają. a ze śmieteną dobrze wchodzą! Odpowiedz Link
eclectric Re: pytanie do fleshless'a 12.06.07, 11:47 heh, aż chyba pójdę pod halę mirowską i poproszę kilo tych włochatych Odpowiedz Link
mumuja Re: pytanie do fleshless'a 11.06.07, 19:35 no jestem bardzo ciekawa, co Flesz odpisze )) Odpowiedz Link
koss.ania Re: a 12.06.07, 11:50 oj teraz flesh to juz przegiales))))) tej zagadki to juz napewno nikt nie rozwiaze.. fleshless napisał: > czerwone, nieogolone i szleje między majtkami? > > ;P > Odpowiedz Link
candycandy to jest bosman! 13.06.07, 01:39 wy majtki gapowate;PPP fleshless napisał: > czerwone, nieogolone i szleje między majtkami? > > ;P > Odpowiedz Link
fleshless Re: pytanie do fleshless'a 12.06.07, 09:58 herezja napisała: > Co to do diaska jest, bo na pewno nie to, o czym myslę?! > > "czerwone, owłosione, a kiedy wchodzi robi się przyjemnie? ;P" nie wiem ;P ale pewnie cóś obleśnego Odpowiedz Link
raknor Re: pytanie do fleshless'a 12.06.07, 11:59 no nie każ nam czekać, podaj odpowiedź, bo skojarzenie jest jedno Odpowiedz Link
fleshless a tak baj de łej 12.06.07, 13:11 czemu ja? ;> ale tak swoją drogą: na to że to Mikojał to bym nie wpadł ;P Odpowiedz Link
herezja Re: a tak baj de łej 12.06.07, 13:55 fleshless napisał: > czemu ja? ;> Trafiłam gdzieś na gazecie na wątek w którym zagadkę tą zadałeś pozostawiając ją bez odpowiedzi Wyobraźnia mi ruszyła i odpowiedzi pożądam ;D Odpowiedz Link
lobotomia_story Re: a tak baj de łej 13.06.07, 09:39 herezja napisała: > Wyobraźnia mi ruszyła i odpowiedzi pożądam ;D No nie wiem.... Odpowiedz Link