karpis1 04.09.07, 14:37 zapraszamy! więcej na singlerelax.pl/info/weekend-single-wroclaw/ Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szymonancymon Re: Weeked we Wrocławiu dla Singli 04.09.07, 15:25 Ale bajka!! Ja oprowadzam za free Ale <lol> )))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link
niemoge Re: Weeked we Wrocławiu dla Singli 04.09.07, 15:33 szymonancymon napisał: > Ale bajka!! Ja oprowadzam za free Ale > <lol> )))))))))))))))))))))) ale my chyba nie bojkotujemy, co? ani nie robimy konkurencji, bo inne imprezy, np. andrzejki wyglądają interesująco Odpowiedz Link
szymonancymon Re: Weeked we Wrocławiu dla Singli 04.09.07, 15:58 A ja tam nie wiem ja nie bojkotuje chociaz może złożę własną ofertę andrzejkową niemoge, organizujemy coś?? Odpowiedz Link
niemoge Re: Weeked we Wrocławiu dla Singli 04.09.07, 16:06 szymonancymon napisał: > A ja tam nie wiem ja nie bojkotuje chociaz może złożę własną > ofertę andrzejkową niemoge, organizujemy coś?? pierwsza część to kreatywność, ja jestem mało kreatywna, mogę się włączyć w część - wykonać, zadzwonić, załatwić niemożliwe itd. z przyjemnością Odpowiedz Link
oleyu Re: Weeked we Wrocławiu dla Singli 04.09.07, 16:20 to dajcie znać co wymysleliście, to sie podłącze pod imprezke ;P Odpowiedz Link
artur128 Re: Weeked we Wrocławiu dla Singli 04.09.07, 16:26 No wszytsko ladnie, a wiecie gdzie jest ta.. Novocaina ? Bo ja chyba nie na biezaco.. Odpowiedz Link
niemoge Re: Weeked we Wrocławiu dla Singli 04.09.07, 16:30 artur128 napisał: > > No wszytsko ladnie, a wiecie gdzie jest ta.. Novocaina ? Bo ja chyba > nie na biezaco.. Odpowiedz Link
metaxxa1 Re: Weeked we Wrocławiu dla Singli 04.09.07, 18:52 szkoda,że to tak daleko ode mnie Odpowiedz Link
niemoge Re: Weeked we Wrocławiu dla Singli 04.09.07, 16:31 artur128 napisał: > > No wszytsko ladnie, a wiecie gdzie jest ta.. Novocaina ? Bo ja chyba > nie na biezaco.. Novocaina jest na rogu rynku z placem solnym musisz odrobić lekcje oj oj Odpowiedz Link
artur128 Re: Weeked we Wrocławiu dla Singli 05.09.07, 09:19 Oj no tu musze, a szybko nie odrobie bo przebywam obecnie w skandynawii i wroce za miesiac. I nawet nie wiedzialem ze tam jest musze przyznac ze mam troche zaleglosci "kanjpiano - rynkowe" A tu piwo w knajpie w przeliczeniu 25 - 30 zl Slowem totalna abstynencja Odpowiedz Link
szymonancymon Re: Weeked we Wrocławiu dla Singli 04.09.07, 21:04 yyyaaaa no w Rynku... Taka knajpa z przepychem trochę, rzekomo ekskluzywna (sic!).Nie ma gwiazdy, nie ma jazdy itp. Odpowiedz Link