barimbowa 11.09.07, 21:10 ... może wyglądać tak - pomyślałam stojąc do kasy z żubrówką, sokiem jabłkowym i pudełkiem chusteczek )) Żubrówka i sok - dla relaksu - i na przywołanie dobrych nowin chyba... Chusteczki - wsad do prezentowego chustecznika. Pozory mylą Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
banca zelazny zestaw singielki ;] 11.09.07, 21:27 ponczochy samonosne z zajebista koronka. niezaleznie od wszystkiego czuje sie jak bogini seksu. a dla pyschiki to balsam Odpowiedz Link
barimbowa Re: zelazny zestaw singielki ;] 11.09.07, 21:31 Ja osiągam to bez pończoch )) a poważnie - złapałam się na tym co pomyśli o moich zakupach facet stojący za mną do kasy Odpowiedz Link
banca Re: zelazny zestaw singielki ;] 11.09.07, 21:40 moze zapyta czy jak przyniesie slomki to go zaprosisz na drinka? Odpowiedz Link
barimbowa Re: zelazny zestaw singielki ;] 11.09.07, 21:45 )) Nie zapytał. Miałabym zgryz bo nie lubię słomek w napojach No ale KOMPROMIS ))) Odpowiedz Link
raknor Re: zelazny zestaw singielki ;] 11.09.07, 21:58 no właśnie kompromis zamiast tracenie szans na nowe znajomości Odpowiedz Link
barimbowa Re: zelazny zestaw singielki ;] 11.09.07, 22:03 Nie Kompromis = szansa na nowe znajomości )) Ale kompromis tak bez chemii? Toż to przeczy moim wcześniejszym słowom! Odpowiedz Link
raknor Re: zelazny zestaw singielki ;] 11.09.07, 22:07 No ale tak chemia bez poznania, tak po samej powierzchowności, ja muszę kogoś trochę poznać by coś sie dziać zaczęło, w środku Odpowiedz Link
barimbowa Re: zelazny zestaw singielki ;] 11.09.07, 22:10 Jak długa kolejka to można się poznać Wiem o czym mówisz - chociaż raz miałam takie coś wobec kogoś widzianego po raz pierwszy.. On niby też ale... to facet w końcu <jad> Odpowiedz Link
raknor Re: zelazny zestaw singielki ;] 11.09.07, 22:13 dokładnie, po jednym spojrzeniu mogę co najwyżej, przepraszam za określenie, lecieć na dziewczynę, ale żeby mi zależało, niemożliwe. do tego musiała by mnie czymś ująć, czymś czego nie zobaczę na pierwszy rzut oka. Odpowiedz Link
barimbowa Re: zelazny zestaw singielki ;] 11.09.07, 22:20 Podobno wszystko jest możliwe ale to chyba takie coś z kategorii "łatwo przyszło - łatwo poszło" Ale zostaw mi złudzenia... Jeśli ktoś przykuwa uwagę - to taka mała chemia? Głosem, gestem... Najgorsi są ci wirtualni... Odpowiedz Link
raknor Re: zelazny zestaw singielki ;] 11.09.07, 22:29 No dobra, zamiast "lecieć" mogę hmmm uznać ze warto się zainteresować bliżej i na dłużej Odpowiedz Link
barimbowa Re: zelazny zestaw singielki ;] 11.09.07, 22:37 Czyli najpierw polecisz a potem ewentualnie (cytuję) hmmm uznasz ze warto się zainteresować bliżej i na dłużej? Dziękuję za złudzenia )) I wiem tak naprawdę że niewiele da się przewidzieć. Czasem "pewniaki" zawodzą Odpowiedz Link
raknor Re: zelazny zestaw singielki ;] 11.09.07, 22:45 bo ja ugodowy jestem bo to zależy czy to będzie spojrzenie jak na fotografię, czy taka bardziej obserwacja, bo po obserwacji mogę chcieć zamienić kilka słów i sprawdzić z kim mam do czynienia Odpowiedz Link
barimbowa Re: zelazny zestaw singielki ;] 11.09.07, 22:55 A nie miałeś nigdy tak że z samej rozmowy... ba, rozmów wielu... coś się nagle pojawiło? Że piszesz coś a ktoś po drugiej stronie pisze prawie to samo? Że prawie te same słowa, te same pytania... Wtedy jest jeszcze inaczej... I "na żywo" wtedy to raczej formalność tylko... Odpowiedz Link
raknor Re: zelazny zestaw singielki ;] 12.09.07, 09:15 Miałem u mnie zawsze pojawiało się z rozmowy, nigdy dzięki pierwszemu spojrzeniu. Odpowiedz Link
notoryczny.spioch Re: zelazny zestaw singielki ;] 11.09.07, 21:40 Mój dzisiejszo - wieczorny: czerwone wino, czekolada z migdałami, orzeszki w czekoladzie i jogurt naturalny. Czy to dlatego, pani w kasie tak dziwnie mi się przygladała? Odpowiedz Link
barimbowa Re: zelazny zestaw singielki ;] 11.09.07, 21:46 Jaaaaa... Z zazdrością? )) Mi się skojarzyło łóżkowo - jedzeniowo Odpowiedz Link
sottobosco Re: zelazny zestaw singielki ;] 11.09.07, 22:01 ech Spiochu okrutniku, do szaleństwa doprowadziłeś moje ślinianki Odpowiedz Link
z.enon Re: zelazny zestaw singielki ;] 11.09.07, 22:09 i kapelusz? do tych samonośnych? jeżeli pomiędzy zdarza się jeszcze sukienka - masz mnie w garści jeżeli się nei zdarza - to już w ogóle masz mnie w garści ))) Odpowiedz Link
niemoge Re: Żelazny zestaw singla... 11.09.07, 22:01 mój zestaw singlowo-weekendowy to czekolada z orzechami i cola light niezły, nie? też zawsze się zastanawiam co myślą Ci od chleba, szynek, serków, jogurcików Odpowiedz Link
barimbowa Re: Żelazny zestaw singla... 11.09.07, 22:07 w tym temacie - ostatnio na monopolu w markecie pan brał 0,2 żołądkowej gorzkiej i paczkę podpasek Nie pytajcie co pomyślałam )) Ja dziś dopiero zauważyłam jak ludzie obserwują zakupy poprzedników i następców na taśmie... A mnie korciło jeszcze żeby do tego obrazu mych zakupów dołozyć baterie )) Odpowiedz Link
niemoge Re: Żelazny zestaw singla... 11.09.07, 22:10 barimbowa napisała: > na taśmie... A mnie korciło jeszcze żeby do tego obrazu mych zakupów dołozyć baterie )) > > aaaahaha dobre, baterie, lody jogurtowo-leśne i .... hmmm co by tu jeszcze? )) Odpowiedz Link
barimbowa Re: Żelazny zestaw singla... 11.09.07, 22:12 Gumki? I te baterie... Albo gumki i kiełbasa... No dobrze, wiem... Ale co ja poradzę że mam takie skojarzenia? Odpowiedz Link
niemoge Re: Żelazny zestaw singla... 11.09.07, 22:16 a taki zestaw: czerwone wino, ser i winogrona /i gumki dołożone w ostatnim momencie/ i nikt w kolejce nie kombinuje Odpowiedz Link
barimbowa Re: Żelazny zestaw singla... 11.09.07, 22:21 A czemu w ostatnim? Pomyślałabym - ale ma fajnie Że się zna na winie oczywiście Odpowiedz Link
niemoge Re: Żelazny zestaw singla... 11.09.07, 22:25 czemu w ostatnim? bo z tyłu stoi przystojny facet albo mama z dzieckiem i zgrzewką bobofruita? nie wiem dyskretnie w ostatnim momencie, ale jednak gumki a nie sterty gum do żucia zamiast Odpowiedz Link
barimbowa Re: Żelazny zestaw singla... 11.09.07, 22:28 Ja czasem trenowałam w ten sposób swe nerwy. Rzut na taśmę bez upychania między innymi zakupami (co dziwne - kiedy upychałam to pani w kasie zawsze (!) wygrzebywała je pierwsze) i potem tylko głębokie oddechy Odpowiedz Link
banca w temacie gumek - ogloszenie - 11.09.07, 22:56 po bylym zostaly mi europalety rozniastych durexow - ktos reflektuje? chociaz... maja waznosc jeszcze przez trzy lata,wiec niewykluczone,ze sama skorzystam ;p Odpowiedz Link
banca Re: aukcja na forum? ;-) 11.09.07, 23:08 w zasadzie zamierzalam oddac ze darmo,wiec moze temu,kto najladniej opowie jak je spozytkuje? ;-] Odpowiedz Link
barimbowa Ja to bym... 11.09.07, 23:23 suknię taką wykonała Albo a href="www.schwabfound.org/img/condoms.jpg" target="_blank">kwiatek dla Ewy </a> Odpowiedz Link
barimbowa Re: aukcja na forum? ;-) 11.09.07, 23:18 )))) Żeby sprawdzić czy nie przeciekają? Odpowiedz Link
banca Re: aukcja na forum? ;-) 11.09.07, 23:29 poswiece z tuzin na jazdy probne! nie ma ze kot w worku Odpowiedz Link
pomysl.po.wypiciu Re: aukcja na forum? ;-) 11.09.07, 23:53 hehehe chyba nie do konca sie zrozumielismy ale co tam poprosze o przeslanie zawsze moga sie przydac Odpowiedz Link
cicade Re: Żelazny zestaw singla... 11.09.07, 23:17 Prezerwatywy są zwykle umieszczane w jakimś miejscu przy kasie. Razem z innymi przedmiotami, na które możesz mieć ochotę w ostatniej chwili. Dziwne, prawda? Odpowiedz Link
banca Re: Żelazny zestaw singla... 11.09.07, 23:35 tu chyba bardziej chodzi o to,zeby niesmiali nie paradowali z gumkami w koszyku przez caly market chyba o to..? Odpowiedz Link
pomysl.po.wypiciu Re: Żelazny zestaw singla... 11.09.07, 22:29 ale powstaje zasadnicze pytanie: jaka kieplbasa? Odpowiedz Link
barimbowa Re: Żelazny zestaw singla... 11.09.07, 22:33 Czekałam czy ktoś się zainteresuje kiełbasianym tematem Na pewno nie mrożona Odpowiedz Link
raknor Re: Żelazny zestaw singla... 11.09.07, 22:38 to może jutro któraś z Pań pójdzie do sklepu i kupi wyłącznie gumki i banany i nakręci się filmik z cyklu: "spojrzenie pani ekspedientki - bezcenne" Odpowiedz Link
barimbowa Re: Żelazny zestaw singla... 11.09.07, 22:42 Gumki można w aptece w pasażu )) Odpowiedz Link
raknor Re: Żelazny zestaw singla... 11.09.07, 22:47 tak ale na taśmie mają być tylko gumki i banany, inaczej nici z przeróbki reklamy MasterCxxxx (żeby nie było kryptoreklamy Odpowiedz Link
pomysl.po.wypiciu Re: Żelazny zestaw singla... 11.09.07, 22:37 kiedys znajoma mi opowiadala ze kostka koldu zrobila na niej nieziemskie wrazenie... Odpowiedz Link
pomysl.po.wypiciu Re: Żelazny zestaw singla... 11.09.07, 22:46 to tak propo mrozonej kielbasy wiec "w niej" Odpowiedz Link
niemoge Re: Taśma klejąca! 11.09.07, 22:21 lody i tampony flaszka i tabletki rozkurczowe jak flip i flap Odpowiedz Link
blue73 Re: Taśma klejąca! 13.09.07, 11:40 w mojej lodowce kiedys byla flaszka wodki, cytryna i 5 tabliczek ulubionej czekolady ale kupowane osobno, nie razem, wiec nie moge sie podzielic wrazeniami na temat spojrzen pani kasjerki za to moja mama miala mine dosyc oslupiala, jak akurat wtedy przyjechala i zajrzala Odpowiedz Link
mort_subite Re: Taśma klejąca! 13.09.07, 12:31 Swego czasu, z uwagi na dłuższy wyjazd, poprosiłem znajomych, żeby podoglądali mojego kota. Nie mam w zwyczaju kupowania jedzenia na zapas, więc wyjeżdżając zostawiłem lodówkę niemal pustą - oprócz światła, chłodnego powietrza i jakiejś konserwy było w niej tylko 5 czy 6 flaszek różnych wódek (zasadniczo nie pijam alkoholi tego typu, więc butelki przyniesione przez gości z okazji jednej czy drugiej imprezy i nie wypite, leżakują u mnie potem latami). Nastoletnia córka owych znajomych, która niebacznie zajrzała mi do lodówki, trochę dziwnie potem na mnie patrzyła... ;-P Zaś co do singlowych zakupów, to na moje wczorajsze złożyły się owoce (marchew i jabłka, spożywane jako przekąska, kiedy mnie zaczyna ssać między posiłkami), panierka do mięsa i galaretka agrestowa. W sumie dość dziwne zakupy, jak na faceta... Na usprawiedliwienie mam to, że jestem chory ;-P Odpowiedz Link
pomysl.po.wypiciu Re: Taśma klejąca! 13.09.07, 12:34 a czy galaretką spożywasz płynną czy też w stanie galaretkowym? Odpowiedz Link
mort_subite Re: Taśma klejąca! 13.09.07, 12:45 pomysl.po.wypiciu napisał: > a czy galaretką spożywasz płynną czy też w stanie galaretkowym? Galaretkowym. Lubię słodycze, ale niestety muszę dość mocno pilnować się, żeby nie odbiło mi się to zbytnio na wadze. A galaretka ma to do siebie, że jest relatywnie niskokaloryczna (ca. 50 kcal w 100ml), więc pozwala sobie trochę dogodzić bez ryzyka. Taka kulinarna masturbacja. Odpowiedz Link
ardiss Re: Żelazny zestaw singla... 12.09.07, 08:17 hihi raz mi sie zdarzyło: wybierając wino dla mojego eks: było wielkie otwarcie jego klubu, nie mogłam sie zdecydować jakie wybrać. I...podszedł On bardzo miły ON. Doradził. Tak bez pytania i proszenia. Sam z siebie. I uśmiechnął sie cudownie do mnie. Eh... zeby go tak znowu spotkać) Odpowiedz Link
altu Re: Żelazny zestaw singla... 15.09.07, 12:42 > Eh... zeby go tak znowu spotkać) musisz częściej wino kupować. tym razem dla siebie Odpowiedz Link
altu Re: Żelazny zestaw singla... 15.09.07, 12:43 mój to: mnóstwo piwa w lodówce. w zamrażalniku wódencja w barku martini rarytasem były paluszki Odpowiedz Link