yes22 01.10.07, 14:05 Otóż od płynu do spryskiwacza na czarnym lakirze pojawiły się zacieki, jak je zlikwidowac? dziękuje za cenne wskazówki (tylko bez takich, że to wydrapac może Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fleshless najlepiej 01.10.07, 14:08 papierem ściernym a jak się nie da ręcznie to cykliniarką ;] Odpowiedz Link
yes22 Re: najlepiej 01.10.07, 14:23 wiedziałam hehe może jednak ktos mądry się znajdzie tu i coś doradzi... Odpowiedz Link
daniel.27 Re: najlepiej 01.10.07, 14:31 kiedys jak mialem bryke to rozne zabrudzenia nie schodzące wodą z szamponem usuwałem srodkiem do polerowania (oczywiscie lakieru samochodowego) który nazywal sie Plastmal - dosc fajnie czyscił; jesli nie znajdziesz zniczego podobnego to mozna pastą polerską lekko scierną tez do lakierow samochodowych, ale znia to trzeba uwazac by nie trzec za duzo w jednym miejsu. poradz sie w sklepie z artykułami do samochodów najlepiej Odpowiedz Link
fleshless Re: najlepiej 01.10.07, 14:48 yes22 napisała: > wiedziałam hehe co wiedziałaś? > może jednak ktos mądry się znajdzie tu i coś doradzi... co to ma znaczyć? ;> Odpowiedz Link
yes22 Re: najlepiej 01.10.07, 14:56 wiedziałam, że porada będzie w tym stylu znaczyc to miało, że może jednak ktoś mi coś konkretnego doradzi Odpowiedz Link
9b9 Gdybym było kobietą... 01.10.07, 14:37 Eeee, to niemożliwe. W każdym bądź razie przy pierwszej potrzebie pojechałbym na ręczną mojkę i niech się pan Stasio martwi. Poważnie. Po co inwestować w Plastmal czy inne maści polerskie (paznokcie!!!), kiedy za tę samą kasę może to zrobić ktoś inny. Najwyżej w ramach reklamacji. A co bym zrobił, gdybym był mężczyzną? Olałbym sprawę Odpowiedz Link
yes22 Re: Gdybym było kobietą... 01.10.07, 14:43 Haha, to jakby złośliwe było? Tak na serio, to zwykłe mycie nie wystarczyło - nie zeszło, stąd pytanie co można zrobić. Miły Pan na myjni mówisz? Coś zadziałam, dzięki za wskazówki Odpowiedz Link
9b9 Re: Gdybym był kobietą... 01.10.07, 14:49 yes22 napisała: > Haha, to jakby złośliwe było? Ani trochę. Po prostu uważam, że trzeba sobie radzić w życiu tak, żeby się niepotrzebnie nie narobić. Powtórzę: myjnia ręczna i nie ma, że nie zeszło Odpowiedz Link
pomysl.po.wypiciu Re: Pyt. techniczne do Panów 01.10.07, 15:08 hmm to bardzo ciekawe podejscie uwazasz ze jestes jednyna posiadaczka samochodu? reszta to faceci? ;P Odpowiedz Link
yes22 Re: Pyt. techniczne do Panów 01.10.07, 15:56 Nie uważam sie za jedyną posiadaczkę samochodu, ale w kwestiach technicznych zdecydowanie uważam, że faceci są bardziej doświadczeni i znają się na rzeczy. O co chozii?? Gdybym zapytała kobiet o rozwiązanie takiego problemu, w dośc krótkim czasie nie uzyskałabym odpowiedzi zapewne no i Odpowiedz Link
pomysl.po.wypiciu Re: Pyt. techniczne do Panów 01.10.07, 16:03 eee jak dla mnie to stereotypy Odpowiedz Link
felerynka Re: Pyt. techniczne do Panów 01.10.07, 18:07 a jakie już nie modne! te stereotypy oczywista Myjka ręczna - Okay! Odpowiedz Link
fleshless no właśnie 02.10.07, 09:29 do tego dajesz radę od serca i co słyszysz? grymaszenie, mocium panie grymaszenie... taki to świat jest nie ma sprawiedliwości na tym świecie twoje prawa są gwałcone, itp... Odpowiedz Link
yes22 Re: no właśnie 02.10.07, 13:00 ale jakie znowu grymaszenie? chyba jakieś wtorkowe dąsy się tu wkręcaja... ;> pozdrawiam Odpowiedz Link
klocek45 Re: no właśnie 02.10.07, 13:27 Ciśnienie skacze dlatego brak sensownych odpowiedzi Odpowiedz Link
9b9 Re: no właśnie 02.10.07, 13:51 Dlaczego uważasz, że moja odpowiedź jest bezsensowna. Tylko jakoś to uzasdnij. Odpowiedz Link
czarny.onyks a było zapytać panie?;) 02.10.07, 13:36 bo panowie albo nie zwracają uwagi albo dają takie rady, że.... kobiety natomiast zwracają uwagę na detale a mówi się, że faceci lubią dbać o swoje zabawki i są wzrokowcami Odpowiedz Link
yes22 Re: a było zapytać panie?;) 02.10.07, 13:53 hehe, no widzisz, uwierzyłam w Panów a tu fochi, żarciki, chociaz nie u wszystkich muszę przyznac Odpowiedz Link