singielka_1976 Re: Nos mnie swędzi 26.10.07, 20:29 cafe_girl napisała: > myślisz? :p A bo ja wiem?Niektórzy tak mają, ale życzę Ci żeby właśnie tak było Odpowiedz Link
fleshless Re: Nos mnie swędzi 26.10.07, 21:00 singielka_1976 napisała: > Znaczy się na sex się zanosi? no ale to tak bez milości? nie no weno boże broń! ;> Odpowiedz Link
puzzle33 Re: Nos mnie swędzi 26.10.07, 19:21 Jesteś zła i to bardzo? Strach się bać czy żartujesz? Odpowiedz Link
cafe_girl Re: Nos mnie swędzi 26.10.07, 19:52 mnie się bać? no weeeź... nie żartuję wcale Odpowiedz Link
puzzle33 Re: Nos mnie swędzi 26.10.07, 20:08 cafe_girl napisała: > nie żartuję wcale tym gorzej, tym gorzej Odpowiedz Link
czarny.onyks z której strony? 26.10.07, 19:41 w sumie to dobrze, że nos a nie co innego;P Odpowiedz Link
cafe_girl Re: z której strony? 26.10.07, 19:56 nadmiar czego? jak coś fajnego to mogę zabrać... Odpowiedz Link
mumuja Re: z której strony? 26.10.07, 20:00 eeee, to tylko czekolada w ciele nic w równowadze, blee Odpowiedz Link
cafe_girl z obu 26.10.07, 19:53 czarny.onyks napisała: > w sumie to dobrze, że nos > a nie co innego;P ;p Odpowiedz Link
fleshless Re: z której strony? 26.10.07, 21:01 czarny.onyks napisała: > w sumie to dobrze, że nos > a nie co innego;P a co na przyklad? ja nie wiem mlody jezdem, naiwny jeszcze... ;> Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: z której strony? 26.10.07, 21:21 fleshless napisał: > a co na przyklad? > ja nie wiem > mlody jezdem, naiwny jeszcze... ;> dobry dowcip;DDDD pośladki moga być?;P Odpowiedz Link
fleshless Re: z której strony? 26.10.07, 21:39 no nie wiem czy mogą być? czy to aby na pewno? a tak swoją drogą: dlaczego pośladki to pośladki? czy to dlatego, że na odpowiednio plastycznym podlożu zostawiają po sobie charakterystyczny ślad, czy może dlatego, że są zwnieńczeniem kończyn, które zostawiają ślady? kto wie? Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: z której strony? 26.10.07, 21:42 a może dlatego, że czasem zostaje po nich ślad;P Odpowiedz Link
fleshless Re: z której strony? 26.10.07, 21:44 czarny.onyks napisała: > a może dlatego, że czasem zostaje po nich ślad;P znaczy na dnie sreca jak śpiewa i trąbi zespól Kombi? Odpowiedz Link
fleshless Re: z której strony? 27.10.07, 09:34 czarny.onyks napisała: > słuchasz zespołu Kombi??))))) staram się nie schodzić poniżej dwóch razów dziennie ;] Odpowiedz Link
sorrento_8 Re: z której strony? 26.10.07, 21:45 czarny.onyks napisała: > a może dlatego, że czasem zostaje po nich ślad;P > a może dlatego, że czasami zostaje na nich! ślad ;P Odpowiedz Link
fleshless Re: z której strony? 26.10.07, 21:46 sorrento_8 napisała: > a może dlatego, że czasami zostaje na nich! ślad ;P uuuu ciekawe, ciekawe, a konkretniej? ;> Odpowiedz Link
sorrento_8 Re: z której strony? 26.10.07, 21:54 fleshless napisał: > uuuu > ciekawe, ciekawe, > a konkretniej? ;> > ja Ci tu definicje pośladków wymyślam, a Ty konkretów się domagasz? wyobraźnia Ci podpowie... Odpowiedz Link
sorrento_8 Re: z której strony? 26.10.07, 21:56 czarny.onyks napisała: > pierdzioszki w pośladki;PPPP kurcze, co to są te pierdzioszki??? coś straciłam przez swą niewiedzę??? > Odpowiedz Link
fleshless Re: z której strony? 26.10.07, 21:57 czarny.onyks napisała: > pierdzioszki w pośladki;PPPP > pierdzioszki? hmmm o pochodzenie tego slowa aż boję się zapytać... ;> Odpowiedz Link
czarny.onyks naprawdę nie wiecie??????????????????????????? 26.10.07, 22:17 niemozliwe;DDDDDDDDDDD Odpowiedz Link
sorrento_8 Re: naprawdę nie wiecie?????????????????????????? 26.10.07, 22:45 google trochę mi wyjaśniło ale w moich terenach trochę inaczej się na to mówi tylko ja za nic nie mogę sobie przypomnieć jak! i teraz pewnie pół nocy będę intensywnie myśleć... Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: naprawdę nie wiecie?????????????????????????? 26.10.07, 22:51 prukanie?;PPP takie znalazłam okreslenie w googlach;DDDD Odpowiedz Link
puzzle33 Re: z której strony? 26.10.07, 21:52 Klepie się po pupie male dzieci, kiedy dorosłym nie chce się tłumaczyć, czego oczekują. Łatwo,prosto i szybko - pac! Odpowiedz Link
mumuja Re: z której strony? 26.10.07, 22:23 fleshless napisał: > a tak swoją drogą: dlaczego pośladki to pośladki? > czy to dlatego, że na odpowiednio plastycznym podlożu zostawiają po sobie chara > kterystyczny ślad, czy może dlatego, że są zwnieńczeniem kończyn, które zostawi > ają ślady? > > kto wie? > no i masz Onyks swoje kółko ze strzałką, zawsze zada Ci bobu Odpowiedz Link
puzzle33 Re: z której strony? 26.10.07, 21:49 czarny.onyks napisała: > pośladki moga być?;P Nadstawiasz na klapsa? Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: z której strony? 26.10.07, 22:19 nieeeeeee no .......kogo innego miałam na mysli;P Odpowiedz Link
puzzle33 Re: Nos mnie swędzi 26.10.07, 19:49 Podrap się, byle cierpliwie, rozluźnij obie rącki. Jakoś jaest zawsze, chyba żeby nie było. Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Nos mnie swędzi 26.10.07, 20:11 pokiziaj się z kimś;P moze przejdzie na kogos innego;D Odpowiedz Link
puzzle33 Re: Nos mnie swędzi 26.10.07, 20:13 Gdyby tam, gdzie myślę. Chciałabym. Czasami ostro świntuszę. Odpowiedz Link
cafe_girl Re: Nos mnie swędzi 26.10.07, 20:28 czarny.onyks napisała: > świntuchu;PPP > > nie Ty jedna;] świntuchy dwa ;PP Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Nos mnie swędzi 26.10.07, 20:42 HAHHAHAHAHAHAH uderz w stół...a świntuchy sie odzywają;PPPPP gdyby tak zmienić orientację...byłoby się z kim;PPP Odpowiedz Link
cafe_girl zaraz zaraz 26.10.07, 20:46 to ile tych świntuchów?? bo doliczyć sie nie mogę Odpowiedz Link
sorrento_8 Re: Nos mnie swędzi 26.10.07, 20:50 czarny.onyks napisała: > HAHHAHAHAHAHAH > uderz w stół...a świntuchy sie odzywają;PPPPP przysłowia mądrością narodow, czy jakoś tak > > > gdyby tak zmienić orientację...byłoby się z kim;PPP ojojoj byłoby... ;PP choć to mnie zupełnie nie przekonuje do tego typu zmian Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Nos mnie swędzi 26.10.07, 20:59 no właśnie.... mnie też;P do kółeczek z krzyżykiem przydałoby sie kółko ze strzałką) Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Nos mnie swędzi 26.10.07, 20:37 a o czym Ty świntuszku myslisz?;> ;PPPP Odpowiedz Link
cafe_girl Re: Nos mnie swędzi 26.10.07, 20:45 czarny.onyks napisała: > a o czym Ty świntuszku myslisz?;> > ;PPPP Ty do mnie? zaskoczę Cię.. bo właśnie dumam jak tu takie zadanie rozwiązać "Zakład produkuje dwa wyroby, które są obrabiane na dwóch obrabiarkach O1 i O2 i na frezarce F. Czas pracy tych maszyn jest ograniczony i wynosi bla bla bla..." Lepiej byście pomogły zamiast świntuszyć ;p Odpowiedz Link
czarny.onyks do Ciebie;)) 26.10.07, 20:57 o bożesz................ rozłożyłaś mnie na łopatki;DDDDDD cały nastrój prysł.....jak mogłas;PPP nienawidze takich zadań!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;DDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link
cafe_girl Re: do Ciebie;)) 26.10.07, 21:06 no już dobrze, już dobrze... no przepraszam, nie chciałam wracaj do świntuszenia sama je rozwiążę ja takie uwieeelbiam (skoro można świntuszyć, to można i kłamczuszyć, no nie?) Odpowiedz Link
puzzle33 Re: do Ciebie;)) 26.10.07, 21:12 cafe_girl napisała: > (skoro można świntuszyć, to można i kłamczuszyć, no nie?) NIE, to zdecydowanie inne różne kategorie moralne. Świntuszenie nie krzywdzi, klamstwa tak. Odpowiedz Link
cafe_girl Re: do Ciebie;)) 26.10.07, 21:18 Ehh... i po takiej nauce nie pozostaje mi nic innego jak powiedzieć prawdę: nienawidzę takich zadań!!! Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: do Ciebie;)) 26.10.07, 21:29 kłamczuszenie to nie kłamstwa.... to nikomu nie szkodzące, mijające się troszkę z prawdą słowa Odpowiedz Link
puzzle33 Re: do Ciebie;)) 26.10.07, 21:54 czarny.onyks napisała: > to nikomu nie szkodzące, mijające się troszkę z prawdą słowa Można nimi dotknąć? Z tego co mówisz, wynika, że nie, więc... Odpowiedz Link
cafe_girl Re: do Ciebie;)) 26.10.07, 22:05 a można to chyba określić też tak: "bo to prawda była, tyle że niedokładna" puzzle a nie uważasz że prawdą czasami bardziej można dotknąć? Odpowiedz Link
puzzle33 Re: do Ciebie;)) 26.10.07, 22:25 cafe_girl napisała: > puzzle a nie uważasz że prawdą czasami bardziej można dotknąć? Tworzysz uprawomocnienie dla braku szczerości, dalej - kłamstwa. Część ludzi kłamie, bo się boi odwetu lub dba o korzyści, część - żeby oszczędzić bólu oszukiwanej osobie. A Ty co wybierasz? Odpowiedz Link
cafe_girl Re: do Ciebie;)) 26.10.07, 22:41 puzzle33 napisała: > cafe_girl napisała: > > > puzzle a nie uważasz że prawdą czasami bardziej można dotknąć? > Tworzysz uprawomocnienie dla braku szczerości, dalej - kłamstwa. Nie tworzę, zastanawiam się. > Część ludzi kłamie, bo się boi odwetu lub dba o korzyści, część - > żeby oszczędzić bólu oszukiwanej osobie. > A Ty co wybierasz? Oprócz szczerości, coraz częściej milczenie. Odpowiedz Link