coffe77 03.01.08, 15:31 .. jak w temacie, zamierzam jutro wyskoczyć gdzieś na tańce, ale brak mi pomysłu gdzie.. może ktoś z Was mi podpowie ? Pzodrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aleola1 Re: gdzie chadzacie na imprezki w Warszawie ? 03.01.08, 15:33 zalezy jaki klimat, ja jak chce pogibac sie na parkiecie to chodze do Balsamu, chillout, lounge, ale nie kazdemu to odpowiada do tancow Odpowiedz Link
altu Re: gdzie chadzacie na imprezki w Warszawie ? 03.01.08, 15:42 Melodia - wyższe sfery Amnesia - młodzieńczość, muzyka fajna.. Ferment - hehe dla rozluźnienia tak a propos - kto jutro lub w sobotę by na balety się wybierał?? Odpowiedz Link
9b9 Re: gdzie chadzacie na imprezki w Warszawie ? 03.01.08, 18:18 Jeśli bez tańców, to ja, jak zwykle, bardzo chętnie. Z partnerką Odpowiedz Link
altu Re: gdzie chadzacie na imprezki w Warszawie ? 03.01.08, 18:51 a jak z tańcami?? wszak ja mogę się partnerką zaopiekować albo partnera do tańcowania załatwić hehe Odpowiedz Link
9b9 Re: gdzie chadzacie na imprezki w Warszawie ? 04.01.08, 08:31 No to jaki ze mnie pożytek, bo nawet za kierowcę robić nie chcę? Odpowiedz Link
altu Re: gdzie chadzacie na imprezki w Warszawie ? 04.01.08, 09:53 ktoś torebek pilnować musi i zabawiać towarzystwo Odpowiedz Link
9b9 Re: gdzie chadzacie na imprezki w Warszawie ? 04.01.08, 10:00 Uważasz, że mam do tego kwalifikacje? Powierzyłabyś mi swoją torebkę??? Zabawiać mogę gratis. Odpowiedz Link
altu Re: gdzie chadzacie na imprezki w Warszawie ? 04.01.08, 10:26 torebkę i nawet buty chłopa też a co, jak szaleć, to szaleć hehe ciekawe, co byś pierwsze przepił ? Odpowiedz Link
mort_subite Re: gdzie chadzacie na imprezki w Warszawie ? 04.01.08, 10:49 altu napisała: > torebkę i nawet buty > chłopa też > a co, jak szaleć, to szaleć > > hehe > ciekawe, co byś pierwsze przepił ? Chłopa? A jeśli nie przepił, to może chociaż upił... ;-P Odpowiedz Link
9b9 Re: gdzie chadzacie na imprezki w Warszawie ? 04.01.08, 11:09 Już parę razy próbowałem przepić jej chłopa. Zawsze się to źle kończyło. Dla mnie. Odpowiedz Link
altu Re: gdzie chadzacie na imprezki w Warszawie ? 04.01.08, 11:43 no to nie wiem jak sie to dzieje, ale w domu to jakos chlopa przepijam ja i potem z jego kumplem musze dopijac wieczór do końca Odpowiedz Link
9b9 Re: gdzie chadzacie na imprezki w Warszawie ? 04.01.08, 11:52 Bo widzisz, ja wątły jestem Odpowiedz Link
altu Re: gdzie chadzacie na imprezki w Warszawie ? 04.01.08, 11:53 ano.. chucherko takie Odpowiedz Link
9b9 Re: gdzie chadzacie na imprezki w Warszawie ? 04.01.08, 11:10 altu napisała: > ciekawe, co byś pierwsze przepił ? Wypłatę. Twoją. Pierwszą zresztą. Na pewno masz ją w torebce ) Odpowiedz Link
altu Re: gdzie chadzacie na imprezki w Warszawie ? 04.01.08, 11:42 > Wypłatę. Twoją. Pierwszą zresztą. zonk. to dopiero po pierwszym i nie bedzie w torebce, a na kuncie Odpowiedz Link
emzecik Re: gdzie chadzacie na imprezki w Warszawie ? 03.01.08, 20:38 generalnie to imprezki chodzą do mnie Odpowiedz Link
altu Re: gdzie chadzacie na imprezki w Warszawie ? 04.01.08, 11:44 ciekawe, kiedy przyjdą kolejne? bo w tym roku żadnej nie widziałam Odpowiedz Link
aretah Re: gdzie chadzacie na imprezki w Warszawie ? 04.01.08, 09:30 nigdzie, samotnik ze mnie Odpowiedz Link
candycandy Re: gdzie chadzacie na imprezki w Warszawie ? 04.01.08, 18:00 podobno zamkneli mi jeden z fajniejszych lokali czyli paprotke - chlip Odpowiedz Link
sanyu Re: gdzie chadzacie na imprezki w Warszawie ? 07.01.08, 19:19 No szkoda że nie zauważyłam tego tematu wcześniej. W piątek 4-go zapraszałam na urodzinkową imprezkę do Desperados na Foksalu A tak poza tym to Enklawa, Opera, Foksal 19 (ostatnio rzadko), Platinium, Muza. Mój favourite to jednak zdecydowanie Desperados. Polecam. Może ma ktoś ochotę w najbliższy weekend? Odpowiedz Link
altu Re: gdzie chadzacie na imprezki w Warszawie ? 08.01.08, 07:39 no, i wreszcie jakaś propozycja, i nawet organizatorka się znalazła chętna to lubię Odpowiedz Link
coffe77 Re: gdzie chadzacie na imprezki w Warszawie ? 11.01.08, 15:49 Hej, a był ktoś z Was w Cocain ? Odpowiedz Link
sanyu Re: gdzie chadzacie na imprezki w Warszawie ? 12.01.08, 18:42 A gdzie się znajduje Cocain? ja mam pytenie czy ktoś był w Extravaganzy? to ten klub przy Armii Ludowej w budynku Focus, przy metrze Politechnika. ------------------------------------- Every master was first an amateur. Odpowiedz Link
levanto Re: gdzie chadzacie na imprezki w Warszawie ? 16.01.08, 12:30 podnoszę wątek licząc na wsparcie merytoryczne imprezowiczów mam gości w ten weekend, para UK+PL (przyjaciółka od liceum), zamarzył im się clubbing w stolycy... szukam miejsca do posiedzenia i ew. potańczenia dla osób niepalących, dobrze słyszących sympatyczne miejsce bez warszawki i lansu, dla "młodzieży" w wieku mocno postudenckim 30+, bez półnagich 16-tek pląsających na parkiecie... ) najlepiej kilka klubów, zapewne będziemy się przemieszczać z góry dziękuję! --- M. Odpowiedz Link
candycandy Re: gdzie chadzacie na imprezki w Warszawie ? 16.01.08, 15:24 droga kolezanko Levanto! takich klubow nie ma nawet w erze! primo - nie znam klubu gdzie jest zakaz palenia. ok w restauracji jest czesc dla niepalacych, sa kawiarnie gdzie w ogole sie nie pali ale kluby? secundo - jak jest muza do tanczenia to o okreslonym poziomie decybeli. ale sa salki, czesci klubu, ktore sa dalej od tzw. parkietu glownego wiec tam jest troche ciszej i mozesz pogadac. tercio - i jeszcze bez lansu i z klientela na poziomie. to latwiej napisac gdzie tak NIE jest: w Dekadzie, Undegroundzie, Venie, Seeshie, Enklawie, Proximie, Parku, wszystkie "lokale" na polach mokotowskich czyli dzikie kaczki i temu podobne itd., itp. podsumowujac - wyszlo mi, ze latwiej spelnic zyczenie gosci udajac sie z nimi do jakiegos jazzbaru lub do klubu typu tygmont na jamsession. levanto napisała: > podnoszę wątek licząc na wsparcie merytoryczne imprezowiczów > > mam gości w ten weekend, para UK+PL (przyjaciółka od liceum), > zamarzył im się clubbing w stolycy... > szukam miejsca do posiedzenia i ew. potańczenia dla osób > niepalących, dobrze słyszących > sympatyczne miejsce bez warszawki i lansu, dla "młodzieży" w wieku > mocno postudenckim 30+, bez półnagich 16-tek pląsających na > parkiecie... ) > > najlepiej kilka klubów, zapewne będziemy się przemieszczać > z góry dziękuję! > --- > M. Odpowiedz Link
9b9 Re: gdzie chadzacie na imprezki w Warszawie ? 16.01.08, 15:37 Candy, a o 16-tkach? Nic nie napisałaś... Odpowiedz Link
candycandy Re: gdzie chadzacie na imprezki w Warszawie ? 16.01.08, 15:50 especially for U;P njwieksza rozbieznosc wiekowa czyli yuppies 30+ i 40+ kontra 16tki to dekada. patrzac po kolejkach przed klubami bardzo mloda klientela bywa na polach mokot. i oczywiscie we wszystkich tzw. klubach studenckich jak proxima i park. teoretycznie mozna by sie kierowac zasada im drozszy wstep tym mniej malolatow ale to nie zawsze sie sprawdza bo a) kazde czasy maja bananowa mlodziez b) w takich miejscach czesto tez niezly lans odchodzi. Odpowiedz Link
levanto Re: gdzie chadzacie na imprezki w Warszawie ? 16.01.08, 15:43 o matko i córko... candycandy ja wiedziałam że nie będzie łatwo to jest challenge! chodziło mi o klub z działającą wentylacją, gdzie soczewki mi nie wyskoczą i nie ochrypnę od dymu dzięki! --- M. Odpowiedz Link
candycandy Re: gdzie chadzacie na imprezki w Warszawie ? 16.01.08, 16:00 nie wiem, bardziej spokojnym lokalem, gdzie mozna usiasc i pogadac jest melodia (miedzy pl.3+++ a rondem de gaulle'a) ale obawiam sie, ze tam wejscie w weekend zalezy od humoru ochroniarzy plus widzialam z 1-2 w weekend wlasnie podjezdzajace pod klub troche lewe towarzystwo - tzn. panowie i panie w mesiach i beemach. niby nie bylo abs'ow ale w kazdym razie dla mnie podejrzani byli. poszukaj czy w szparce na pl.3+++ (wiem, ze dla niektorych to typowo warszafski lokal ale imho spoko jest jakis wystep - wtedy i posiedzicie i posluchacie mjuzik, nie potanczycie, ale twoje soczewki wytrzymaja ps. ja na odwyku soczewkowym - przechodze to strasznie( Odpowiedz Link
pomysl.po.wypiciu Re: gdzie chadzacie na imprezki w Warszawie ? 16.01.08, 17:14 wow ale placu 3 plusow nie ma w warszawie ;P Odpowiedz Link
candycandy Re: gdzie chadzacie na imprezki w Warszawie ? 16.01.08, 17:20 Pomysl, czy Tobie sie wszystko tak telefonicznie kojarzy? + = krzyz Odpowiedz Link
altu Re: gdzie chadzacie na imprezki w Warszawie ? 16.01.08, 21:07 > nie wiem, bardziej spokojnym lokalem, gdzie mozna usiasc i pogadac > jest melodia (miedzy pl.3+++ a rondem de gaulle'a) też tak sobie skojarzyłam.. Melodia przy takich kategoriach i takich punktach granicznych wychodzi idealnie. to, że parę ludzi z fajnymi furami podjeżdża - to nic nie znaczy. atmosfera fajna, muzyka często na żywo drinki dobre, obsługa miła, małolatów brak. Odpowiedz Link
matysia_k Re: gdzie chadzacie na imprezki w Warszawie ? 23.01.08, 16:43 Ja bylam ostatnbio w Melodii, w piątek.. Bylo nudno, muza podobala sie chyba tylko djowi.Faceci stłoczeni przy barze. Na srodku parkietu wijące się wylansowane laseczki.Raczej pustawo.Ochroniiarz robił problem z wesjciem dwoch dziewczyn. Odpowiedz Link
candycandy Re: gdzie chadzacie na imprezki w Warszawie ? 16.01.08, 17:21 Levanto - bedziesz miec @ Odpowiedz Link
candycandy Re: Levanto! 16.01.08, 17:45 nie moge Ci wyslac mail'a ze niby jestes adresat nieznany.... Odpowiedz Link
levanto Re: Levanto! 16.01.08, 20:55 tia... ten problem byl juz poruszany na forum, niestety stworzenie tego konta @ razem z loginem na forum przeroslo mozliwosci gazety napisze na Twojego @ --- M. Odpowiedz Link
candycandy Re: Levanto! - a gdzie raport?! 25.01.08, 23:50 i jak bylo? jakis nowy klub odkryliscie? Odpowiedz Link
matysia_k Re: gdzie chadzacie na imprezki w Warszawie ? 23.01.08, 16:40 Pewna grupa singli spotyka sie regularnie co srode na karaokew lokalu Dzis tez.Jesli ma ktos ochote, zapraszam.Piszccie na priva.Spotkanie ok.20.Spora grupa osob, wiele osob bedzie pierwszy raz, nie ma sie co krępowac. Odpowiedz Link
pomysl.po.wypiciu Re: gdzie chadzacie na imprezki w Warszawie ? 23.01.08, 17:03 matysia_k napisała: > Pewna grupa singli spotyka sie regularnie co srode na karaokew > lokalu Dzis tez.Jesli ma ktos ochote, zapraszam.Piszccie na > priva.Spotkanie ok.20.Spora grupa osob, wiele osob bedzie pierwszy > raz, nie ma sie co krępowac. oho jakies sekretne miejsce pewnie potem seks grupowy sie odbywa ;] Odpowiedz Link
condziu Re: gdzie chadzacie na imprezki w Warszawie ? 23.01.08, 17:26 Bez bluetootha nie podchodź Odpowiedz Link
pomysl.po.wypiciu Re: gdzie chadzacie na imprezki w Warszawie ? 23.01.08, 17:32 nie mam bluetootha wiec sie nie wybiore Odpowiedz Link
pomysl.po.wypiciu Re: gdzie chadzacie na imprezki w Warszawie ? 26.01.08, 01:58 w klubie radio luxemburg imprezy kraraoke zwa sie (o ile dobrze kojarze z plakatow) pij i wyj Odpowiedz Link
condziu Re: gdzie chadzacie na imprezki w Warszawie ? 26.01.08, 19:01 Na ul. Książęca 4 niezłe imprezki bywają ... ostatnio sporo krwi, ale jaka zabawa ! Odpowiedz Link