baranek.lady w wakacje 20.03.08, 01:27 nie musimy chodzić do szkoły. możemy dłużej spać a w ciepłe dni chodzić nad jezioro, gdzie opalamy się i kąpiemy pod nadzorem dorosłych. bardzo lubię wakacje! pozwalają mi wypocząć przed kolejnym satysfafakcjonującom rokiem szkolnym z moją ulubioną Panią Od Polskiego. Odpowiedz Link
chinsk.i.smok Re: w wakacje 20.03.08, 08:11 Bardzo ładne wypracowanie baranek.lady. Piątka z plusem. Odpowiedz Link
altu Re: w wakacje 20.03.08, 15:30 oj, tam kujon od razu.. kiepściutko.. myślałam, że to na szóstkę będzie Odpowiedz Link
barniba Re: w wakacje 01.05.08, 22:24 No właśnie to samo pytanie zadałam na innym forum dla singli i na szczęście tam nikt nie zarzucił mi, że wakacyjny wyjazd, a urlop to dwie różne sprawy. Jejku, jak to łatwo przychodzi niektórym czepianie sie słówek i zgorzkniałość... Gorzatka ja znalazłam takie coś: eturystyka.org/oferta/onefun1.html i teraz kombinuję jak tu wyskrobać trochę wolnego na koniec maja. Bo bardzo bym się chciała nauczyć pływać na desce i trochę zaszaleć z fajnymi ludźmi. Miłych wakacji / urlopu / czy jak kto sobie woli nazwać. Odpowiedz Link
singielka_1976 Re: co robimy w wakacje????? 20.03.08, 14:23 Domyślam się, iż mowa o urlopie.W naszym wieku już chyba nie ma się wakacji. Ja w wakacje pracuję, 2 dni temu wróciłam z krótkiego wypoczynku tam gdzie jest cieplutko . Odpowiedz Link
menk.a Re: co robimy w wakacje????? 20.03.08, 15:06 Odkąd skończyłam liceum nie miewam wakacji. Raczej urlopy mi się zdarzają> nie mam konkretnych planów. Odpowiedz Link
boruta_wwa Re: co robimy w wakacje????? 20.03.08, 20:42 jeździmy na rowerze po górach b. Odpowiedz Link
wajego Re: co robimy w wakacje????? 20.03.08, 21:12 Najczesciej pijemy Twojego nicka. Potem zalujemy. Odpowiedz Link
gorzatka.a1 Re: co robimy w wakacje????? 20.03.08, 22:31 o matko to ja nie wiedziałam, że trzeba tak precyzyjnie konstruować pytania, bo tu siedzą specjaliści od wyszukiwania różnic pomiędzy urlopem a wakacjami. sugeruje stworzyć może dodatkowe forum single upierdliwe. liczyłam na fajne pomysły,linki do biur które mają ciekawą propozycje dla singli a się przeliczyłam i gorzatka a nie gorzałka Odpowiedz Link
baranek.lady o! 21.03.08, 00:03 > sugeruje stworzyć może dodatkowe forum single upierdliwe. wypraszam sobie. to wysublimowany, błyskotliwy dowcip, kwintesencja humoru w dobrym stylu oraz egzemplifikacja umiejętności werbalnych tutejszych forumowiczów, nie żadna "upierdliwość", cokolwiek by to jakże kolokwialne słowo nie znaczyło. natomiast, żeby znaleźć > fajne pomysły,linki do biur które mają > ciekawą propozycje dla singl i wystarczy wejść na pana googla i wpisać... ;P Odpowiedz Link
singielka_1976 Re: co robimy w wakacje????? 21.03.08, 08:12 Czepiasz się . Poza tym nie każdy na urlop czy wakacje jedzie w wakacje-czytaj lipiec czy sierpień . Odpowiedz Link
grzespelc Re: co robimy w wakacje????? 23.03.08, 11:25 A na dodatek - nie każdy na urlopie wypoczywa... Odpowiedz Link
singielka_1976 Re: co robimy w wakacje????? 23.03.08, 14:00 grzespelc napisał: > A na dodatek - nie każdy na urlopie wypoczywa... Czy chcesz powiedzieć, że niektórzy na urlopie pracują? To współczuję. Odpowiedz Link
grzespelc Re: co robimy w wakacje????? 23.03.08, 14:12 > Czy chcesz powiedzieć, że niektórzy na urlopie pracują? Tacy też są ( Ale chodziło mi raczej o to, że mam drugi z rzędu urlop, w trakcie którego się uczę i chodzę na zajęcia, i następny też tak będzie wyglądał... Odpowiedz Link
tanger.soto Re: co robimy w wakacje????? 25.03.08, 11:10 wajego napisał: > Najczesciej pijemy Twojego nicka. Potem zalujemy. > Ona jest Małgorzatka. Z sentymentem do trasy A1. Ale podoba mi się Twój tok myślenia.... Odpowiedz Link
wajego Re: co robimy w wakacje????? 25.03.08, 11:40 Ja mam sentyment do A2. Zreszta przy jej przedluzeniu (nie wiadmo tylko czy polnocnym, czy poludniowym) bedziemy myslec w przyszly weekend. Jak dobrze pojdzie Odpowiedz Link
gorzatka.a1 Re: co robimy w wakacje????? 25.03.08, 19:49 Nie wiem o co kaman z A1, no ale może coś przespałam w życiu Odpowiedz Link
wajego Re: co robimy w wakacje????? 25.03.08, 20:21 A1 to nazwa pewnej autostrady i jednoczesnie zalacznik do flaszki z Twojego nicka. Kapewu? Odpowiedz Link
gorzatka.a1 Re: co robimy w wakacje????? 25.03.08, 23:26 a to teraz rozumiem..... aczkolwiek nie dane było mi tego doświadczyć organo-leptycznie... Odpowiedz Link
dwajezyki Re: co robimy w wakacje????? 21.03.08, 10:54 Chcemy do Anglii latem. Ma piękne krajobrazy, nieco podobne do polskich, ale bardziej rozświetlone. O, i chcemy zwiedzić Londyn. Jeśli się uda. Odpowiedz Link
gorzatka.a1 Re: co robimy w wakacje????? 23.03.08, 10:47 o dzięki takich właśnie natchnień szukam, zastanawiam się nad Czarnogórą podobno piękna a jeszcze nie tak skomercjalizowana jak Chorwacja której jestem wielbicielką. Dzięki za każdy pomysł, pomijając wpisanie w google Odpowiedz Link
alo_ha Re: co robimy w wakacje????? 24.03.08, 18:32 O tak Montenegro ale jeszcze nie w tym roku, niestety... natomiast pomysł bardzo świeży bo dzisiejszy to Bornholm i rowery Odpowiedz Link
anula36 Re: co robimy w wakacje????? 24.03.08, 19:36 Czarnogore polecam - zwlaszcza nieco przed albo po sezonie ( czerwiec/wrzesien). Tam juz bylam, wiec teraz szukam odwaznego towarzytwa na Jordanie /Izrael/Egipt ( objazdowka ) jesienia. Polecam tez forum " Towarzysz podrozy poszukiwany". Odpowiedz Link
singielka_1976 Re: co robimy w wakacje????? 25.03.08, 13:05 anula36 napisała: > Tam juz bylam, wiec teraz szukam odwaznego towarzytwa na Jordanie /Izrael/Egipt ( objazdowka ) jesienia. Kusisz, termin i destynacja mi pasują . Odpowiedz Link
altu Re: co robimy w wakacje????? 25.03.08, 08:57 > dzieci!!! ;DDD no nie przesadzaj. jak już, to co najwyżej jedno a jak się nie uda, cóż.. próby są najfajniejsze Odpowiedz Link
falcon777 Re: co robimy w wakacje????? 27.03.08, 13:55 Ja szukam ekipy na wyjazd w jakieś cieple kraje ..Grecja, Sycylia, Hiszpania? )) Odpowiedz Link
gorzatka.a1 Re: co robimy w wakacje????? 28.03.08, 12:04 a coś więcej na temat? termin jakiś może? Odpowiedz Link
falcon777 Re: co robimy w wakacje????? 29.03.08, 09:35 Sierpien lub wrzesien..2 lub 3 tygodnie, dokładny termin do uzgodnienia, środek transportu może to być: samochód(mam) lub samolot (nie mam )) Odpowiedz Link
candycandy Re: co robimy w wakacje????? 29.03.08, 16:52 sycylia.... mmmm)) bylam, polecam. lepszy wrzesien bo w sierpniu wszystkie wloskie fabryki i biura biora urlop i tlumy wszedzie. a we wrzesniu tez cieplo i fajnie Odpowiedz Link
falcon777 Re: co robimy w wakacje????? 31.03.08, 09:23 Właśnie O Sycylii myślę.. bo w zasadzie w wiekszości krajów już byłem, a tam jeszcze nie : ). Wrzesień byłby chyba najlepszy .. Odpowiedz Link
notoryczny.spioch Re: co robimy w wakacje????? 29.03.08, 12:22 Ciepłe kraje, to chętnie o każdej porze.)) Odpowiedz Link
mort_subite Re: co robimy w wakacje????? 29.03.08, 17:13 gorzatka.a1 napisała: > no właśnie co robimy? Żeglujemy po Cykladach. To takie wczesne wakacje, bo już za niecały miesiąc. )) Odpowiedz Link
anna11233 Re: co robimy w wakacje????? 04.04.08, 15:11 Późne wakacje (poczatek października) na rejsie po Wyspach Kanaryjskich jachtem... Słońce i caipirinha Wymarzone wakacje, skzoda ze tak długo musze jeszcze czekac.. Odpowiedz Link
pomysl.po.wypiciu Re: co robimy w wakacje????? 04.04.08, 15:31 hmm pozny pazdziernik? to wtedy zaczynaja byc tornada? ekstra zobzcyc to z bliska, wrecz poczuc jak owiewa twarz ech.. zazdroszcze Odpowiedz Link
pomysl.po.wypiciu Re: co robimy w wakacje????? 09.04.08, 14:08 a to i piratow pewnie nie ma Odpowiedz Link
anna11233 Re: co robimy w wakacje????? 11.04.08, 11:00 To my będziemy tymi co napadają, grabią i gwałcą Odpowiedz Link
altu Re: co robimy w wakacje????? 11.04.08, 15:31 a gdzie te gwałcenia? to może wycieczkę forumową zrobimy.. jak się bawić, to się bawić Odpowiedz Link
pomysl.po.wypiciu Re: co robimy w wakacje????? 11.06.08, 10:39 to moze zorganizuj taka wycieczke ;P Odpowiedz Link
mmilky11 Re: co robimy w wakacje????? 12.04.08, 20:37 pracujemy, nie chce mi sie robic nic innego moze sobie cos kupie fajnego Odpowiedz Link
pomysl.po.wypiciu Re: co robimy w wakacje????? 20.05.08, 16:02 od czwartku wakacje 4 dniowe co bedziecie robic? Odpowiedz Link
chinsk.i.smok Re: co robimy w wakacje????? 20.05.08, 16:12 wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80273,5230435.html okopujemy się z górą książek i gorącą herbatą Odpowiedz Link
pomysl.po.wypiciu Re: co robimy w wakacje????? 26.05.08, 12:43 i co? dużo litrów wypiłaś? Odpowiedz Link
pomysl.po.wypiciu Re: co robimy w wakacje????? 26.05.08, 12:50 jedziemy na 99% na poludnie tj. moldawia Odpowiedz Link
jawaszja90 Re: co robimy w wakacje????? 12.06.08, 23:36 Jeśli nawet uda nam się wyrwać to mamy pewnie dziką ochotę na seks. W dodatku wydajemy te same lub większe pieniądze. Odpowiedz Link