Dodaj do ulubionych

czy zawsze będe sama????

10.05.09, 19:04
Mam 38 lat moje życie tojedna wielka pustka brak miłosci brak
przyjaciół brak rodziny ale nie o tym chce pisać w 2008 roku na
mojej drodze staną męszczyzna poznałam go przez internet nie byłam
nastawiona zbyt otwarcie na jego inicjatywy bo jestem bardzo nieufna
ale meszczyzna ten swoja dobrocią i miłościa tak przynajmniej mówił
zdobył moje zaufanie i serce . Niestety od początku tego
roku zrobił sie dziwny niewidujemy sie unika mnie choć mówi ze mu
zalezy na mnie i niechce kończyć znajomosci ja tez nie umiem jej
zakończyć i pogrązam sie coraz bardziej w rozmyślaniach zrobiłam sie
nerwowa wybuchowa i ....... żadne rozmowy nie przynosza skutków
niewiem co mam robić
Obserwuj wątek
    • chinsk.i.smok Re: czy zawsze będe sama???? 10.05.09, 21:03
      Poszukać innego, raz jeszcze podjąć ryzyko. Trudne, wiem, ale może
      warto?
    • wajego Re: czy zawsze będe sama???? 11.05.09, 09:31
      Może to zabrzmi głupio, ale takie sprawy się same rozwiązują, trzeba
      czekać. Ale większych nadziei bym sobie nie robił. Zrób po smokowemu.
    • altu Re: czy zawsze będe sama???? 12.05.09, 10:49
      z podejściem parcia na gacie, jest duże prawdopodobieństwo, że będziesz sama..
      jak facet nie wykazuje dalszego zainteresowania, to odpuść sobie.
      szkoda twoich nerwów, zaangażowania i .. czasu wink

nie ten, to będzie następny.
      może o niebo lepszy?smile
    • 24680abde13579 Re: czy zawsze będe sama???? 15.04.17, 18:56
      Po pierwsze to nie ufać za bardzo ludziom poznanym w internecie. Już w tedy, kiedy ten mężczyzna okazywał Ci jak to ujęłaś "dobrocią i miłością" powinna Ci się zapalić czerwona lampka. Jak na moje, to ten facet chciał się po prostu zabawić Twoimi uczuciami.
      • tapatik Re: czy zawsze będe sama???? 16.04.17, 21:32
        To wątek sprzed 8 lat.
        Mógłbyś się nie bawić w archeologa?
        • tretek Re: czy zawsze będe sama???? 20.04.17, 03:40
          w internecie nic nie ginie wink
          • 24680abde13579 Re: czy zawsze będe sama???? 20.04.17, 20:16
            w internecie nic nie ginie, a niektóre tematy na tym forum są ponadczasowe. Tak patrzałem na ten wątek i rzeczywiście ma on już swoje lata ale kwintesencja tematu jest nadal aktualna. Do tej pory dużej liczbie ludzi dokucza samotność niestety.
            Napisano tu w odpowiedzi na mój post żebym nie bawił się w archeologa. Szczerze pisząc chciałem założyć podobny a nawet prawie, że identyczny temat ale widzę, że już ktoś kiedyś o tym pisał więc uznałem, że nie będzie to miało najmniejszego sensu żebym pisał drugi raz to samo.
            Moim zdaniem czasem warto wrócić do tematu sprzed lat i przy tym zastanowić się czy przez te ostatnie kilka lat coś się zmieniło w tym życiu na lepsze.
            • tapatik Re: czy zawsze będe sama???? 21.04.17, 07:24
              Autorka już raczej nie odpisze, więc może napisz co masz zamiar zrobić, aby Twoje życie za 5 lat było lepsze.
              • 24680abde13579 Re: czy zawsze będe sama???? 21.04.17, 08:28
                Heh a to dobry post. Za bardzo ja nie wiem co mogę w tym kierunku zrobić. Może zapiszę się do internetowego biura matrymonialnego. Jest parę opcji jak np. mydwoje. Hmm ciężka sprawa. Albo oddam sprawę w ręce ślepego losu i zobaczymy co z tego będzie. Jak na razie mogę tylko zazdrościć zakochanym parom i ludziom, którzy w najbliższym czasie planują wziąć ślub.
                • tapatik Re: czy zawsze będe sama???? 21.04.17, 13:33
                  Ślepy los zaprowadzi cię do kobiety, która ci się nie będzie podobała, ale będziesz z nią bo tak zdecydował los.
                  Lepiej samemu decydować o się chce od życia.
                  • 24680abde13579 Re: czy zawsze będe sama???? 22.04.17, 09:06
                    Tak by było najlepiej. Ale działa to też w drugą stronę. Kobiety też mogą decydować czego chcą od życia. Często bywa tak, że jak ktoś "wpadnie mi w oko" to w drugą stronę uczucie jest nieodwzajemnione. Kończy się to dla mnie niepowodzeniem. Ile to już było takich sytuacji. Szczerze mówiąc, czasami zazdroszczę tym, którym poznanie Kobiety przychodzi bardzo łatwo a jeszcze bardziej denerwuje mnie to jak, idę ulicą i widzę pary zakochane. Ch.. mnie strzela.
                    • tapatik Re: czy zawsze będe sama???? 22.04.17, 15:32
                      Z tym największy jest ambaras, aby dwoje chciało na raz.

Nikt nie da ci gwarancji, że jak się zakochasz w kobiecie, to ona w tobie też.
                      • 24680abde13579 Re: czy zawsze będe sama???? 23.04.17, 10:02
                        Kiedyś miałem bardzo dobrą przyjaciółkę. Niestety zakochałem się w niej. Długo myślałem czy jej o tym powiedzieć. Po jakimś czasie zdobyłem się na odwagę i wyznałem to co czułem. Niestety moje uczucie nie było odwzajemnione. Powiem więcej, przyjaźń z tą Dziewczyną niestety się popsuła przez to co powiedziałem. Mało tego, że uczucie było nieodwzajemnione to jeszcze rozwaliła się Nasza dobra moim zdaniem relacja przyjacielska.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka