annak.20 25.07.09, 13:44 Pilnie poszukuję partnera na wesele w Warszawie- 08.08- zabawny, z poczuciem humoru, lubiący dobrą zabawę Najchętniej singiel, 27-25 lat. kontakt: annak.20@gazeta.pl Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
elokwentna_marysia Re: Wesele w Warszawie 25.07.09, 14:49 gdybyś była facetem, zgłosiłabym się - lubię wesela pozdrawiam, życzę miłej zabawy Odpowiedz Link
noajdde Re: Wesele w Warszawie 25.07.09, 16:14 Ja gdybym był z Warszawy, był "zabawny, z poczuciem humoru" i miał 25 lat też bym się zgłosił. Odpowiedz Link
elokwentna_marysia Re: Wesele w Warszawie 25.07.09, 16:17 nie cuduj, wyglądasz na pewno młodziej niż wiek wskazuje koleżanka Cię przenocuje! zobaczysz jak Mazowsze się bawi, nooooooo już zgłaszaj sie! Odpowiedz Link
noajdde Re: Wesele w Warszawie 25.07.09, 16:22 Nooo... sam nie wiem, z garniaka dawno już wyrosłem, krawat mi się rozdarł, buty przechodzone. Taaaakie inwestycje, i co w zamian? Odpowiedz Link
elokwentna_marysia Re: Wesele w Warszawie 25.07.09, 16:25 w zamian ... niemalże nastolatka wdzięcznie tańcząca obok to zrekompensuje każdy wydatek Czy autorka wątku docenia, to co dla niej robię? Odpowiedz Link
annak.20 Re: Wesele w Warszawie 25.07.09, 18:28 Oczywiście że docenia I oczywiście że docenia I bardzo zaluje, że jednak nie jesteś mężczyzną... Do noajdde: bez przesady z inwestycjami, nie suknia zdobi człowieka...Chociaz na taka imprezę coś na kształt garniaka wydaje się niezbędne... I małe sprostowanie jeśli chodzi o wiek- chodziło mi oczywiście o 27 -35 lat... Odpowiedz Link
annak.20 Re: Wesele w Warszawie 25.07.09, 18:32 Rezcz jasna miało być- oczywiście dziękuję Odpowiedz Link
annak.20 Re: Wesele w Warszawie 25.07.09, 20:39 Hmm, typ? Myślę, że bardziej wesele miejskie niż wiejskie Nie wiem, co dokładnie chcesz wiedziec? Odpowiedz Link
krzaki-ciernistych-krzewow Re: Wesele w Warszawie 09.08.09, 15:46 No i co byłaś na tym weselu i ktoś się znalazł? Bo ja dzisiaj dopiero zobaczyłem ten post a potańczyłoby się i pojadło na krzywy ryj a wiekowo jeszcze ostatnim rzutem na taśmę człowiek się mieścił Odpowiedz Link