jedzoslaw 05.08.09, 20:59 Się długo nie widzieliśmy (od Sylwestra aż, wstyd!). Najbliższy poniedziałek, 10 sierpnia, godz.18.00. Wszystkich, nie tylko katowickich mile widzimy. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grzespelc Re: Letnie spotkanie katowicko-okolicznych singli 06.08.09, 08:16 Miejsce akcji: Katowice, ul. Mariacka. Kilka osób już potwierdziło, czekamy na resztę, jeżeli ktoś nowy chce dołączyć, proszę o @ do mnie. Odpowiedz Link
jedzoslaw Re: Letnie spotkanie katowicko-okolicznych singli 07.08.09, 20:50 Podbijam... Odpowiedz Link
manoeuvre Re: Letnie spotkanie katowicko-okolicznych singli 07.08.09, 20:55 ha, gdybym była singlem, to chętnie Odpowiedz Link
jedzoslaw Re: Letnie spotkanie katowicko-okolicznych singli 07.08.09, 21:11 Hej, Manoeuvre, czyżby coś się zmieniło? Odpowiedz Link
manoeuvre Re: Letnie spotkanie katowicko-okolicznych singli 07.08.09, 21:16 powiem tylko: życie jest cudowne A Warszawa to najpiękniejsze miasto Odpowiedz Link
jedzoslaw Re: Letnie spotkanie katowicko-okolicznych singli 07.08.09, 21:24 Aha. Czyli nie należy zbyt pochopnie przewidywać Bardzo się cieszę, naprawdę i gratuluję Odpowiedz Link
manoeuvre Re: Letnie spotkanie katowicko-okolicznych singli 07.08.09, 21:29 Dziękuję, też się bardzo cieszę Pozdrawiam i miłego spotkania w poniedziałek życzę, może czymś zaowocuje Trzymam kciuki Odpowiedz Link
ivis Re: zmiana terminu 14.08.09, 10:09 hej Grzesiu, możesz podać miejsce i godzine rozpoczęcia???? Odpowiedz Link
elokwentna_marysia Re: zmiana terminu 14.08.09, 18:06 pod Wawel przyjedziecie? jestem za! wyjazdowym spotkaniem śląsko - dąbrowskiej grupy Odpowiedz Link
goryswietokrzyskie Ma Rysia! 17.08.09, 10:51 Waćpanna żeś Krakowianka z urodzenia, czy też jak Roger, Olisadebe i Obraniak? Odpowiedz Link
elokwentna_marysia Re: Ma Rysia! 17.08.09, 11:15 hahahahahah kawalarz )))) mam w domu strój krakowianki z cekinami, wianuszek kolorowy za dzieczynki w takim stroju się występowało mama na strychu schowała, że niby dla wnuczki będzie. Niestety w niego się nie wbiję mam 1,7 m wzrostu a strój na dziewczynkę bo ja wiem, może 150 cm. Tak więc nie wiem jak Ci udowodnić pochodzenie... Odpowiedz Link
grzespelc Re: zmiana terminu 17.08.09, 10:58 > pod Wawel przyjedziecie? > jestem za! wyjazdowym spotkaniem śląsko - dąbrowskiej grupy A może kiedyś? Każdy pomysł, który nie jest zły, jest dobry Odpowiedz Link
elokwentna_marysia Re: zmiana terminu 17.08.09, 11:17 niestety nie odwiedzę Was, choć chodziła mi po głowie taka myśl aby sobie delegacje na dzis wziąć na śląsk i sie przywitać z Wami... Odpowiedz Link
elokwentna_marysia Re: zmiana terminu 17.08.09, 11:48 Macie zamkniętą Politechnikę w sierpniu, choćbym chciała nie mam do kogo się wybrać... Odpowiedz Link
elokwentna_marysia Re: zmiana terminu 17.08.09, 12:27 poza tym ja umawiam sie tylko z osobami, co na dobry regionalny obiad zapraszaja Odpowiedz Link
goryswietokrzyskie Piyknie pytom! 17.08.09, 12:37 Piyknie pytom Waćpanne! Jadła i napitku bedzie dostatek! A tak na serio to czuj się zaproszona Odpowiedz Link
elokwentna_marysia Re: Piyknie pytom! 17.08.09, 13:36 dziękuję za zaproszenie a... że tak spytam, po czym Cię poznam, załóżmy, ze na rogatkach miasta na stacji benzynowej się umówimy... masz jakieś znaki szczególne, wiesz szrama na nodze, opadajaca powieka na lewym oku ...hm? Odpowiedz Link
elokwentna_marysia Re: Piyknie pytom! 17.08.09, 13:38 mnie poznasz, na krakowskich blachach jeżdżę, więc czasem nie pytaj o to samo mnie co ja Ciebie Odpowiedz Link
goryswietokrzyskie Re: Piyknie pytom! 17.08.09, 13:50 Skoro się mamy spotkać na stacji paliw na rogatkach, to zakładam że będą to rogatki od strony Krakowa, czyli np. Orlen w Chęcinach. A Chęciny są 6km od Kielc. Czyli będziemy teoretycznie w Kielcach. Ja poznam Cię po krakowskich. A ty mnie po warszawskich. Odpowiedz Link
goryswietokrzyskie Re: Piyknie pytom! 17.08.09, 14:02 [: kud ju bi maj frend?] Byłek Cie dodołek do ulubionyk i pzyjaciół we profilu mojem. Odpowiedz Link
goryswietokrzyskie Szramy na nodze? 17.08.09, 14:00 Coś tam by się znalazło na nogach i rękach w ramach pamiątek motocyklowych Odpowiedz Link
elokwentna_marysia eno, a Wy dalej pijecie??/? 19.08.09, 21:59 po wiela piw żeście synki wypili, opowiadać no , jak było, ktoś urósł, ktoś posiwiał Jaak z Was trzeba wyciągać relacje Odpowiedz Link
elokwentna_marysia Re: eno, a Wy dalej pijecie??/? 20.08.09, 21:39 kurza twarz, ileż mozna leczyć kaca? Odpowiedz Link
grzespelc Re: eno, a Wy dalej pijecie??/? 20.08.09, 23:25 Nikt nikomu piw nie liczył. Było bardzo fajnie, jak zwykle, zjawiły sie nowe osoby, nikt nie posiwiał ani nie wyłysiał, wszyscy w doskonalej formie i dobrych humorach, Odpowiedz Link
elokwentna_marysia Re: eno, a Wy dalej pijecie??/? 21.08.09, 08:53 miło czytać )) oczywiście tych, co nie przyszli zdrowie wypiliście? Odpowiedz Link
singielka_1976 Re: Letnie spotkanie katowicko-okolicznych singli 21.08.09, 18:12 O kurczę, nawet nie wiedziałam, żeście wątek taki założyli . Odpowiedz Link