Dodaj do ulubionych

Letnie spotkanie katowicko-okolicznych singli.

05.08.09, 20:59
Się długo nie widzieliśmy (od Sylwestra aż, wstyd!). Najbliższy poniedziałek,
10 sierpnia, godz.18.00. Wszystkich, nie tylko katowickich mile widzimy.
Obserwuj wątek
    • grzespelc Re: Letnie spotkanie katowicko-okolicznych singli 06.08.09, 08:16
      Miejsce akcji: Katowice, ul. Mariacka.
      Kilka osób już potwierdziło, czekamy na resztę, jeżeli ktoś nowy
      chce dołączyć, proszę o @ do mnie.
      • jedzoslaw Re: Letnie spotkanie katowicko-okolicznych singli 07.08.09, 20:50
        Podbijam...
        • manoeuvre Re: Letnie spotkanie katowicko-okolicznych singli 07.08.09, 20:55
          ha, gdybym była singlem, to chętnie wink
          • jedzoslaw Re: Letnie spotkanie katowicko-okolicznych singli 07.08.09, 21:11
            Hej, Manoeuvre, czyżby coś się zmieniło? smile
            • manoeuvre Re: Letnie spotkanie katowicko-okolicznych singli 07.08.09, 21:16
              powiem tylko: życie jest cudowne smile A Warszawa to najpiękniejsze
              miasto smile
              • jedzoslaw Re: Letnie spotkanie katowicko-okolicznych singli 07.08.09, 21:24
                Aha. Czyli nie należy zbyt pochopnie przewidywać smile Bardzo się cieszę, naprawdę
                i gratuluję smile
                • manoeuvre Re: Letnie spotkanie katowicko-okolicznych singli 07.08.09, 21:29
                  Dziękuję, też się bardzo cieszę smilePozdrawiam i miłego spotkania w
                  poniedziałek życzę, może czymś zaowocuje smile Trzymam kciuki smile
    • grzespelc zmiana terminu 10.08.09, 17:59
      Tydzień później 17.8.
      • ivis Re: zmiana terminu 14.08.09, 10:09
        hej Grzesiu,

możesz podać miejsce i godzine rozpoczęcia????
        • grzespelc Re: zmiana terminu 14.08.09, 13:22
          Witaj smile

W Gaudim na Wawelskiej o 17.
          • elokwentna_marysia Re: zmiana terminu 14.08.09, 18:06
            pod Wawel przyjedziecie?
            jestem za! wyjazdowym spotkaniem śląsko - dąbrowskiej grupy smile
            • jedzoslaw Re: zmiana terminu 17.08.09, 09:01
              Eee, za daleko wink
            • goryswietokrzyskie Ma Rysia! 17.08.09, 10:51
              Waćpanna żeś Krakowianka z urodzenia, czy też jak Roger, Olisadebe i
              Obraniak?
              • elokwentna_marysia Re: Ma Rysia! 17.08.09, 11:15
                hahahahahah
                kawalarz smile))))

mam w domu strój krakowianki z cekinami, wianuszek kolorowy za dzieczynki w
                takim stroju się występowało smile mama na strychu schowała, że niby dla wnuczki
                będzie. Niestety w niego się nie wbiję mam 1,7 m wzrostu a strój na dziewczynkę
                bo ja wiem, może 150 cm.
                Tak więc nie wiem jak Ci udowodnić pochodzenie...
            • grzespelc Re: zmiana terminu 17.08.09, 10:58
              > pod Wawel przyjedziecie?
              > jestem za! wyjazdowym spotkaniem śląsko - dąbrowskiej grupy smile

A może kiedyś? Każdy pomysł, który nie jest zły, jest dobry smile
              • elokwentna_marysia Re: zmiana terminu 17.08.09, 11:17
                niestety nie odwiedzę Was, choć chodziła mi po głowie taka myśl aby sobie
                delegacje na dzis wziąć na śląsk i sie przywitać z Wami...
                • goryswietokrzyskie Re: zmiana terminu 17.08.09, 11:41
                  Weź sobie na kielecczyzne...
                  • elokwentna_marysia Re: zmiana terminu 17.08.09, 11:48
                    Macie zamkniętą Politechnikę w sierpniu, choćbym chciała nie mam do kogo się
                    wybrać...
                    • goryswietokrzyskie Re: zmiana terminu 17.08.09, 12:01
                      jak to nie masz do kogo...
                      • elokwentna_marysia Re: zmiana terminu 17.08.09, 12:27
                        poza tym ja umawiam sie tylko z osobami, co na dobry regionalny obiad zapraszaja wink
                        • goryswietokrzyskie Piyknie pytom! 17.08.09, 12:37
                          Piyknie pytom Waćpanne!

Jadła i napitku bedzie dostatek!

A tak na serio to czuj się zaproszonawink

• elokwentna_marysia Re: Piyknie pytom! 17.08.09, 13:36
                            dziękuję za zaproszenie a... że tak spytam, po czym Cię poznam, załóżmy, ze na
                            rogatkach miasta na stacji benzynowej się umówimy... masz jakieś znaki
                            szczególne, wiesz szrama na nodze, opadajaca powieka na lewym oku ...hm? wink
                            • elokwentna_marysia Re: Piyknie pytom! 17.08.09, 13:38
                              mnie poznasz, na krakowskich blachach jeżdżę, więc czasem nie pytaj o to samo
                              mnie co ja Ciebie wink
                              • goryswietokrzyskie Re: Piyknie pytom! 17.08.09, 13:50
                                Skoro się mamy spotkać na stacji paliw na rogatkach, to zakładam że
                                będą to rogatki od strony Krakowa, czyli np. Orlen w Chęcinach.
                                A Chęciny są 6km od Kielc. Czyli będziemy teoretycznie w Kielcach.
                                Ja poznam Cię po krakowskich. A ty mnie po warszawskich.
                                • elokwentna_marysia Re: Piyknie pytom! 17.08.09, 13:58
                                  cwaniak ;p wybrnął był smile
                                  • goryswietokrzyskie Re: Piyknie pytom! 17.08.09, 14:02
                                    [: kud ju bi maj frend?]

Byłek Cie dodołek do ulubionyk i pzyjaciół we profilu mojem.
                                • goryswietokrzyskie Szramy na nodze? 17.08.09, 14:00
                                  Coś tam by się znalazło na nogach i rękach w ramach pamiątek
                                  motocyklowychwinkwink
    • elokwentna_marysia eno, a Wy dalej pijecie??/? 19.08.09, 21:59
      po wiela piw żeście synki wypili, opowiadać no , jak było, ktoś urósł, ktoś
      posiwiał smile
      Jaak z Was trzeba wyciągać relacje wink
      • elokwentna_marysia Re: eno, a Wy dalej pijecie??/? 20.08.09, 21:39
        kurza twarz, ileż mozna leczyć kaca? wink
      • grzespelc Re: eno, a Wy dalej pijecie??/? 20.08.09, 23:25
        Nikt nikomu piw nie liczył. Było bardzo fajnie, jak zwykle, zjawiły sie nowe
        osoby, nikt nie posiwiał ani nie wyłysiał, wszyscy w doskonalej formie i dobrych
        humorach, smile
        • elokwentna_marysia Re: eno, a Wy dalej pijecie??/? 21.08.09, 08:53
          miło czytać smile))
          oczywiście tych, co nie przyszli zdrowie wypiliście? wink
    • singielka_1976 Re: Letnie spotkanie katowicko-okolicznych singli 21.08.09, 18:12
      O kurczę, nawet nie wiedziałam, żeście wątek taki założyli tongue_out.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka