Gość: waldemar IP: *.as.kn.pl 28.03.10, 18:22 Ja na swoj bank rowniez nie moge narzekac, m.in za bezplatny Egetin czy bardzo dobre lokaty. Obsluga tez jest dobra ale ja i tak do bankow chodzic nie lubie :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: 77777 ING Bank Śląski wśród Najbardziej Przyjaznych F... IP: *.147.32.111.nat.umts.dynamic.eranet.pl 28.03.10, 19:17 To prawda ING Bank Śląski zasługuje na szacunek. Miła obsługa, szybkie załatwienie sprawy. Jestem klientem tego Banku już kilka lat... Odpowiedz Link Zgłoś
stolat3 Re: ING Bank Śląski wśród Najbardziej Przyjaznych 28.03.10, 21:53 Ja też jestem klientem tego banku , ale jeszcze nic pozytywnego z jego strony mnie nie spotkało. Mimo że mam konto w tym banku kredyty biorę w innych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: ING Bank Śląski wśród Najbardziej Przyjaznych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.10, 18:55 Niestety nie mogę zgodzić się z tą opinią.Bardzo nie profesjonalny i nie kompetentny personel. Niestety w dalszym ciągu niektóre banki nie szanują czasu ani pieniędzy swoich klientów. Szczególnie nie polecam placówki na placu Kościuszki we Wrocławiu. Zdecydowanie odradzam byłem klientem tego banku od ponad 10 lat niestety moja cierpliwość już się wyczerpała. Odpowiedz Link Zgłoś
pinionzek dobry bank 14.04.10, 10:23 dobry bank to taki gdzie wszystko można załatwić przez sieć ;) Odpowiedz Link Zgłoś
manienia ING Bank Śląski wśród Najbardziej Przyjaznych F... 14.04.10, 21:51 potwierdzam ! mam konto już z 10 lat i zawsze wszystko super działa, super oferta, a personel trafial mi się jak na razie bez zarzutów. w sprawach ubezpieczeń i kredytów zamiast do okienka polecam kontakt z przedstawicielem ING, dojedzie, doradzi, wszystko szybko i za darmo, super sprawa, mogę nawet z pełną odpowiedzialnością podać kontakt do konkretnej osoby z Warszawy moje gg1160945 Odpowiedz Link Zgłoś