Dodaj do ulubionych

ile czekaliście na kredyt w Millenium

11.03.05, 10:20
Złożyłam wniosek kredytowy w Millenium, było to 28 lutego, czekam na
przyznanie kredytu już prawie 2 tygodnie, trochę zaczynam się niepokoić, bo
21 marca mam podpisać akt notarialny, więc w połowie przyszłego tygodnia
trzeba by załatwiać notariusza. Martwi mnie, czy wogóle dadzą mi ten kredyt,
niby spełniam warunki, ale z bankami różnie bywa, obecny własciciel też się
niepokoi, dzwoni i pyta. Jak długo czekaliście na przyznanie kredytu?
Obserwuj wątek
    • smbsone Re: ile czekaliście na kredyt w Millenium 11.03.05, 21:02
      dzis dostalem decyzje. wniosek zlozylem 16.02...niezle nie ?
      do tego zamiast 110000 tys. na ktore wyceniono mieszkanie i tyle chcialem dali mi 15 tys mniej...i znowu papierkolandia....skandal..ciekawe ile teraz bede czekal na zmiane na 110000 tys..ponoc to tylko kwestia jednego kolesia - ich szefa departamentu..bo to niby ewidenta pomylka....tylko czy nie specjalnie ?

pozdr

adam
      • s-y-l-l-a Re: ile czekaliście na kredyt w Millenium 14.03.05, 07:05
        Na rozpatrzenie wniosku czeka się podobno ok. 3 tygodni sad My składaliśmy
        wniosek 1 marca i sama się już niecierpliwię...
    • joanna772 Re: ile czekaliście na kredyt w Millenium 14.03.05, 09:41
      Mnie też powiedzieli, że 3 tygodnie, składałam wniosek 1 marca, czekałam
      specjalnie, żeby skorzystać z promocji. W umowie przedwstępnej mam 21 marca
      jako termin aktu notarialnego i konsultowałam tę datę z doradcą kredytowym, a
      nawet z dwoma, z Millenium i obydwie panie stwierdziły, że spokojnie zdążymy.
      Czekam więc już 2 tygodnie, nic nie wiem, powinnam umówic notariusza, ale z
      drugiej strony jeśli nie dostaniemy tego kredytu...itd. Mam już dosyć tego
      czekania.
    • pinos Re: ile czekaliście na kredyt w Millenium 14.03.05, 11:25
      Wniosek złożyłam 19 listopada, decyzję wydali 10 grudnia, otrzymałam ją 28
      grudnia.
      Umowę podpisałam 21 stycznia.
      • hogo1 Re: ile czekaliście na kredyt w Millenium 14.03.05, 13:33
        To chyba jeden z najgorszych banków pod tym względem, średni czas oczekiwania
        to 5 tygodni (bardzo rzadko) do 12 tygodni (często). Zresztą spytaj w
        oddziale expandera. Papierologia to już inna długa historia.

• smbsone czy mozna domagac sie rekompensaty ? 14.03.05, 17:02
          czy moge domagac sie rekompensaty ? odsetki mi leca ok. 60 zl na tydziene.a oni sie nie przejmuja terminami w umowe notarialnej

czy moge sie domagac zadoscuczynienia ?
        • s-y-l-l-a do hogo1 15.03.05, 08:11
          Mam pytanie: skąd masz wieści, że czas oczekiwania na kredyt wynosi od 5 do
          NAWET!! 12 tygodni??
          Jeśli jest komplet wymaganych dokumentów to chyba nie może to trwać AŻ tyle
          czasu! Tak myślę......
          • hogo1 Re: do hogo1 15.03.05, 19:55
            Z własnego doświadczenia, obserwacji innych klientów (byłem nawet świadkiem
            prawie rękoczynu ze strony klienta który czekał już 3 tygodnie na podpisanie
            samej umowy) oraz szczerej rozmowy z sfrustrowanym doradcą kredytowym.
            Powodzenia
          • kkarolinka Re: do hogo1 16.03.05, 11:16
            A teraz ja. Wniosek złozyłam 4 stycznia. Umowę podpisałam 11 marca. Do 22
            stycznia miałam podpisać akt notarialny. Błagałam żeby właściciel podpisał
            aneks,a i tak termin minął 1 marca. Musiałam mu dać 5 tys. żeby cierpliwie
            czekał i mnie nie olał i żeby nie stracić zadatku !!! Nie mogłam złożyć wniosku
            do innego banku, bo prowadzę działalność i niektóre dokumenty straciły ważność,
            a załatwianie ich od nowa trwałoby znowu nie wiadomo ile. Nigdy więcej tego
            j..., p........ banku !!!!!!!! Oni są chorzy !!! Panienka w okienku tylko
            zbiera papiery, a w centrum analitycznym w Wawa jełopy decydują czy dadzą czy
            nie. Musiałam się nawet tłumaczyć dlaczego moja firma nazywa się tak a nie
            inaczej. Zaznaczam, że moja firma nazywa się od mojego nazwiska smile. Ci ludzie
            nie odrózniają podstawowych pojęć !!! Złodzieje, i palanty.
            • s-y-l-l-a ... 16.03.05, 12:12
              czy naprawdę nie ma ani jednej zadowolonej osoby?? cośnie chce mi się wierzyć...
              • asia.24 Re: ... 16.03.05, 14:55
                Jak napisałam we wcześniejszym poście(niestety omyłkowo otworzyłam nowy wątek
                zamiast dać odp. do tego)jestem bardzo zadowolona z tego banku:decyzja w 6 dni
                roboczych,większa zdolność kredytowa niż w innych bankach oraz atrakcyjne
                warunki kredytu(skorzystaliśmy z promocji).
                • s-y-l-l-a :-) n/t 17.03.05, 07:51

• izelka Re: ile czekaliście na kredyt w Millenium 19.03.05, 10:22
      Ja właśnie zrezygnowałam z czekania na rozpatrzenie mojego wniosku w tym banku -
      ogranicza mnie umowa przedwstępna. Od 2 lat mam konto w millenium i zawsze byłam
      zadowolona z tego banku ale jeśli chodzi o kredyt to przeszli samych siebie. Gdy
      byłam się pytać ile będzie trwało rozpatrzenie wniosku powiedzieli 1 tydzień,
      gdy złozyłam wniosek i wszystkie dokumenty okazało sie że trzeba czekać 6
      tygodnii - paranoja. niedość że wymagają niezliczonej liczby dokumentów to
      traktują człowieka jak niedorozwiniętego z usmiechem na ustach. Tak mnie
      zdenerwowali, że rezygnuję u nich z konta. Kredyt wzięłam w innym banku -
      rozpatrzenie wniosku - 2 dni czas od rozpatrzenia do podpisania umowy- 4 dni -
      to jest dzialanie.
    • dorotafx Re: ile czekaliście na kredyt w Millenium 19.03.05, 11:26

• agulha Re: nieskończenie długo :-)) 19.03.05, 21:06
      A ja napisałam przez formularz kontaktowy do banku Millenium z prośbą o
      symulację. Napisała do mnie Pani Monika Grudzińska, ich doradca kredytowy, 24
      stycznia, z prośbą o podanie jeszcze kilku szczegółów. Wysłałam jej te
      informacje 27 stycznia i do tej pory nie ma odpowiedzi.
      Bank niezainteresowany udzieleniem kredytu na ponad 300 tysięcy klientce o
      dobrej zdolności kredytowej - to Millenium.
      Może i lepiej, że już na początku tak się popisali, niż żebym miała denerwować
      się później.
      • consec Re: nieskończenie długo :-)) 19.03.05, 23:59
        Ja dostałem decyzje w 10 dni (choć wiedziałem o przyznaniu kredytu wcześniej) -
        31.01 wniosek - ostatni dzień promocji styczniowej smile - umowę podpisałem jakoś
        21.02 chyba - 24.02. przelałem pieniądze do developera smile

Podsumowując - ponieważ mają wyjątkowo dobrą promocję teraz w marcu to mają
        zatrzęsienie klientów i pewnie obsługują wnioski łatwe a trudne na kupę.

Ja miałem to szczeście trafić w Warszawie na wspomnianą Panią Monikę Grudzińską
        i sprawa był przyspieszona maksymalnie. A sytuację miałem wyjątkowo
        skomplikowaną (w innych bankach nie chcieli wogóle rozmawiać).

Pozdrawiam.
        • s-y-l-l-a Re: nieskończenie długo :-)) 21.03.05, 11:21
          dzisiaj mija obiecane max 3 tygodnie - a ja czekam..... sad
        • iwona3 Re: nieskończenie długo :-)) 21.04.05, 23:51
          Consec, zdecyduj się, z jednej strony trudne wnioski odrzucają na kupę, z
          drugiej Twój był wyjątkowo trudny i ... błyskawicznie rozpatrzony?
          To kupy się nie trzyma.
    • joanna772 Re: ile czekaliście na kredyt w Millenium 21.03.05, 12:48
      No, ten wątek nieźle się rozrósł. Ja dostałam informację o przyznaniu kredytu
      16 marca, w sumie czekałam 2 tygodnie i 1 dzień. Dziś podpisuję umowę
      kredytową. Czyli w sumie nie czekałam tak masakrycznie długo jak niektórzy z
      was. Mają chyba za mało analityków, ale z drugiej strony to ich nie
      usprawiedliwia. Sporo chyba zależy też od doradcy kredytowego, mie się trafiła
      taka obrotna pani.
      • beatakil milenium jest super 31.03.05, 17:04
        Mnie jasno powiedzieli, że trwa to 14 dni, wiec poszłam do GE i BPH. Uczciwie.
        Przynajmniej w Krakowie.
        Beata
    • robpaine Re: ile czekaliście na kredyt w Millenium 31.03.05, 21:16
      No ja nie wiem , ja czekałem 2,5 tygodnia - w lecie 2004, trzeba dzwonic i
      meczyc swojego doradce krtedytowego
      • natanz Re: ile czekaliście na kredyt w Millenium 31.03.05, 22:38
        Najszybciej wnioski przechodzą w GE ( max 2 tygodnie )
        GE money bank - www.kredytmieszkaniowy.up.pl

Jeżeli ktoś chce kredyt w Millennium, polecam stronę
        www.kredyt.strona.pl/millennium - Z tej strony wnioski szybko są rozpatrywane. (trafiają bezpośrednio do osób zajmujących się przyznawaniem kredytów - Polecam szybki kontakt i w miare szybko pieniądze około 3 tygodni)
    • izelka Re: ile czekaliście na kredyt w Millenium 02.04.05, 20:31
      W millenium miałam czekać 1,5 miesiaca więc wzięłam kredyt w pko bp i od
      złozenia wniosku do jego przyznania upłyneło 4 dni.
      • agata_aga9 Re: ile czekaliście na kredyt w Millenium 06.04.05, 08:22
        Gdy składałam wniosek w millennium, powiedziano mi, ze czas oczekiwania to ok.
        4 tygodnie. Ja czekałam na decyzję kredytową 19 dni i nie dzwoniłam w tym
        czasie ani razu do swojego doradcy. Teraz musze tylko podpisac umowe i
        uruchomic kredyt - mam nadzieje, ze nie bedzie z tym problemów.
        • s-y-l-l-a Re: ile czekaliście na kredyt w Millenium 06.04.05, 08:57
          A ja nadal czekam. Minęło ponad 5 tygodni!! A do swojego doradcy nie mogę
          zadzwonić, ponieważ ten oddział ma ZASTRZEŻONY NUMER TELEFONU!!!! jestem prawie
          pewna, że zrezygnuję i złożę wniosek w PKO BP - wstępna decyzja w 24 godziny a
          później max 7 dni do uruchomienia kredytu, no i można zadzwonić smile
          • redaktorek5 Szybki kredyt w Millennium 19.04.05, 15:57
            A ja złożyłem wniosek znajomemu co nie ma dostępu do internetu na stronie:
            www.kredyt.strony.pl
            Przedstawiciel banku zadzwonił i umówił się z klientem na drugi dzień.
            Oczywiście podał swój numer telefonu - stały kontakt.
            Decyzję otrzymał w ponad tydzień i pierwszą część kwoty kredytu jeszcze w tym
            samym miesiącu.
            Dlatego myśle że Millennium to dobry bank, a w odziałach jest różnie. Propunuję
            wysyłać wnioski kredytowe metodą on-line - napowno jest szybciej bo
            bezpośrednio.
            • smbsone daruj sobie takie reklamy 19.04.05, 17:12
              oddzial w millenium nie ma nic do powiedzenia.oni mają "PROCEDURY" i dlatego wszyscy czekaja po 2 miesiące. polecam tez ich usługi - jak ktoś lubi czekać to naprawde są w tym najlepsi. a takie reklamy sobie koleś daruj.bo i tak tu już wszyscy wiedzą doskonale jak jest

pozdr.

a.
              • agata_aga9 Re: daruj sobie takie reklamy 20.04.05, 07:47
                nie masz racji - nie kazdy czeka po 2 miesiace! Millennium nie jest moze
                doskonale, ale naprawde nawet tam mozna otrzymac decyzje kredytowa już po 2
                tyg. Inna sprawa, ze w decyzjach pojawiają się oczywiste błędy...
          • p_jakub Re: ile czekaliście na kredyt w Millenium 20.04.05, 22:20
            s-y-l-l-a napisała:

> A ja nadal czekam. Minęło ponad 5 tygodni!! A do swojego doradcy nie mogę
            > zadzwonić, ponieważ ten oddział ma ZASTRZEŻONY NUMER TELEFONU!!!!

Ja tez czekam od 11.03 - 4 tygodnie i nic. ZastrzeŻony numer! Ale mam komorke do doradcy, ktory nigdy nie oddzwania. Niesamowite! A jesli chodzi o zastrzezone numery to wszystkie placowki millennium tak maja. Wiec jesli ktos z Was lubi kontrolowac sytuacje i nie chce nabawic sie wrzodow to powinien zrezygnowac z uslug tego marnego banku.
            • s-y-l-l-a Re: ile czekaliście na kredyt w Millenium 21.04.05, 09:24
              hihi..... - ja nadal czekam smile ale akurat teraz mnie to bawi, ponieważ czekamy
              tylko teoretycznie. Poczatkowo chcieliśmy wziąść kredyt na remony naszego
              mieszkania w bloku i właśnie na ten kredyt był złożony wniosek. Ale
              zdecydowaliśmy się na budowę, więc kredyt będzie nieco wyższy. Póki co
              załatwiamy formalności związne z pozwoleniem na budowę i z ciekawości nie
              wycofaliśmy wniosku o kredyt na remont. Zobaczymy ile jeszcze poczekamy.......
              a czekamy już od 1 marca, więc 7 tyg i 2 dni. PARANOJA!!

Ale najgorsze jest to - że o kredyt na budowę równieżchcemy wystąpić, ponieważ
              moim zdaniem mająnajlepsze warunki sad I to mnie jednak martwi... znowu tyle
              czekania!!??
              • smbsone Re: ile czekaliście na kredyt w Millenium 21.04.05, 15:51
                zastanow sie - teraz to oni "mają zabiegać o klienta" i co robią ?????
                jak bedziesz juz placic raty - to dopiero sie nie doprosisz o nic.pomysl - np. przewalutowanie - ile moze im zajac zgoda w tej sprawie ? z 3 miesiace, jak ich znam....wiec jak myslisz co sie stanie z kursem waluty ? pomysl czy przez 25 lat bedziesz sie haratac z takim bankiem.bo kolesia z oddzialu to interesuje dopoki nie zgarnie prowizji.a wazne jest te cale 25 lat.jezeli bank na poczatku pokazuje,,,,,,to pozniej sobie mozesz dospiewac.......

pozdr. idz do BPH (maja dobre warunki i 4 dni) lub PKOBP (szybko)
                • s-y-l-l-a może i racja... 21.04.05, 16:23
                  tylko millenium w dalszym ciagu ma bardzo korzystne oprocentowanie..... - sama
                  nie wiem co robić sad
                  • darek.poznan Re: może i racja... 25.04.05, 22:06
                    W tym tygodniu będę składał wniosek o 180tys. kredytu hipotecznego. Po
                    rozmowach w 12 bankach do finału przeszedł PKO BP oraz właśnie Millennium smile
                    No ale to, co przeczytałem w powyższym forum o Millennium mnie zatrwożyło.
                    Jutro składam wniosek w PKO BP - zapewnili mnie, że czekać będę na kredyt max
                    10 dni.
                    • natanz Re: może i racja... 26.04.05, 10:05
                      Potwierdzam że wnioski przez internet są rozpatrywane szybciej niż jeżeli te tradycyjne. www.kredyt.strony.pl - oferty wielu banków i millennium również.
    • annika_vik kredyt w Millenium - 3 dni 26.04.05, 13:09
      Na kredyt w Millenium czekałam 3 dni od złożenia większości papierów.
      Poproszono mnie jeszcze o jeden papier, ale decyzja już była.

Niestety, oprocentowanie wyższe niż w innym banku, który wybrałam. Natomiast
      Millenium był najszybszy.
      • s-y-l-l-a Re: kredyt w Millenium - 3 dni 26.04.05, 13:12
        no to dziwne, bo oprocentowanie Oni mają właśnie fajne w porównaniu z terminem
        oczekiwania sad
        • cela76 Re: kredyt w Millenium - 3 dni 29.04.05, 14:03
          Ja na swój kredyt w Millenium czekałam 2 tyg. przy czym 9 dni czekalam na
          wycene nieruchomosci a reszte na decyzje kredytową. Mimo w miare szybkiego
          tempa nie byłam zadowolona z obsługi. Swoje dokumenty składałam pomiędzy
          kolejnymi klientami( pomimo umówionego spotkania na konkretna godz) a pani z
          zegarkiem w reku odliczała mi czas. Polegało to na podrzuceniu mi druków do
          wypełnienia a gdy czas mi sie skończyl zostałam poinformowana ,że resztę
          wypełni ona. Wyniknely potem z tego błedy w postaci niewłasciwego okresu
          kredytowania ( Pani zapomniala ze chcialam na 35 lat a nie na 30).
          jeżeli chodzi o tel kontaktowe to na stronie
          www.millenet.pl/millekredytdom/ w zakładce Nasi doradcy sa dostepne tel
          zarowno stacjonarne jak i kom.
          Wniosek nasuwa sie jeden w Millenium maja za malo doradcow i analitykow w
          stosunku do potrzeb. Musza byc bardziej konkurencyjni w jakosci obsługi. Podam
          jeszce jeden przyklad. Ostatnio bylam zainteresowana zaciagnieciem minimalnej
          (20 tys)kwoty jaka mozna wziasc. Zadzwonilam zostawilam swoj nr tel i zostalam
          zignorowana. Widocznie prowizja dla doradcy bedzie zbyt mala aby wogóle
          zanteresowac sie tak malym kredytem.
          pozdrawiam i życze duzo cierpliwości. Ja z nerwów przez te oczekiwanie i
          użeranie sie z doradca schodłam 4 kg
          • lautremont A co powiecie na Dom Bank 03.05.05, 21:49
            Kredyt w CHF oprocentowanie 1,9 % przy 20 % wkładzie własnym !!!
            dochód rodziny łączony około 4.000 netto, kredyt dają do 85 roku życia
            Największy minus banku to spory spread kursu CHF. Takie oprocentowanie uzskałem
            w Open Finance z ofertą łączoną na lokatę w fundusze inwestycyjne, któe sami
            sobie dobieramy w portfel, którym zarządzamy przez cały okres lokaty. I tu
            znowu minus sad lokata jest na min. 10 lat przez 5 lat musimy zebrać 15.000 pln
            lub jednorazowo wpłacić 10.000 pln ... Co wydaje mi się i tak mało bo jak sobie
            policzymy dla kredytu na 150.000 pln skok oprecentowania o 1% czyli z 1,9 na
            2,9 powoduje skok łącznych odsetek z 38.551,28 pln na 61.061,92 pln przy
            okresie kredytu 25 lat to chyba lepiej wybrać lokatę.
            I co wy na to ?
            pozdrawiam serdecznie
            • viktoria1973 Re: A co powiecie na Dom Bank 04.05.05, 13:56
              Oprocentowanie b.dobre. Ja przy wkładzie 25% i funduszu dostałam 2,07%
              Podpisałam umowę ze Skandią doradzaną przez Open Finanse, zapłaciłam pierwsza
              składkę, dostałam obnizone oprocentowanie kredytu i dalej juz nie zamierzam w
              tym funduszu uczestniczyć. Pierwszą ratę wliczyłam w koszty kredytu i tyle.
              • al9 nie ucieszą się w Skandi 04.05.05, 14:02
                Przeczytaj lepiej dobrze umowy, które popdpisałaś. To moze nie byc takie
                proste, jak Ci się wydaje.
                Pozdrawiam
                al
                • lautremont Re: nie ucieszą się w Skandi 04.05.05, 14:44
                  viktoria1973 o ile się nie mylę to jak przestaniesz wpłacać na fundusz
                  oprocentowanie skoczy do normalnego czyli plus 1 % poza tym lepszy jest Nation
                  bo tam masz min. 10 lat Skandia jest na cały okres kredytu.

pozdrawiam
                  • viktoria1973 Re: nie ucieszą się w Skandi 05.05.05, 09:53
                    w umowie kredytowej nie ma ani słowa na temat funduszu, oprocentowanie jest
                    libor+ marża niezmienna w całym okresie kredytowania. A Skandia z pewnościa sie
                    nie ucieszy. Też miałam wątpliwości, ale czytałam umowę kilka razy i sadzę, że
                    niczego nie przeoczyłam.
                    • lautremont Re: nie ucieszą się w Skandi 05.05.05, 16:37
                      OKI to daj znać za miesiąc jak nie wpłacisz ciekawe co się stanie bo to
                      wątpliwe by się nie zabezpieczyli na taką ewentualność...
                      pozdrawiam
    • klejmanm Re: ile czekaliście na kredyt w Millenium 11.05.05, 16:04
      Witam,
      Doradca kredytowy w Millennium zapewniał mnie ostatnio,
      że poprawili się z czasem oczekiwania na decyzję kredytową,
      i że w tej chwili trwa to już tylko 10 dni.
      Czy może ktoś się podzielić doświadczeniami w tym zakresie
      z ostatnich dni?
      • doradca.ing DO klejmanm 11.05.05, 16:11
        W jakiej walucie interesuje Cię kredyt?I dlaczego aż 10 dni??
        • klejmanm Re: DO klejmanm 12.05.05, 11:13
          Szczerze mówiąc do wpłaty transzy mam jeszcze ok 2 miesięcy więc 10 dni
          oczekiwania na decyzję kredytową przeżyję...
          A waluta PLN - i całkiem dobre warunki dostałem.
          • s-y-l-l-a Re: DO klejmanm 12.05.05, 12:37
            Zbliża się czas składnia przez nas wniosku o kredyt na budowę, i ciągle nie
            wiemy co robić i gdzie składać /rozważamy PKO BP oraz Millenium/. 1 marca
            składaliśmy wniosek o kredyt na remont mieszkania, jednak plany się zmieniły i
            postanowiliśmy budować jak jużwcześniej pisałam. Pani w banku doradziła nie
            wycofywać wniosku i poczekać na decyzję z ciekawości, więc czekamy już.....11
            tygodni!!!!!! i nic - cisza....... sad
            • agata_aga9 Re: Do Sylli 12.05.05, 12:55
              może w millennium wiedzą już, że Ci nie zależy i odłożyli Twój wniosek na dno
              szuflady...
              • s-y-l-l-a Re: Do Sylli 12.05.05, 13:12
                a może rzeczywiście tak jest..... smile
                dzisiaj w każdym razie idę wycofać ten wniosek bo to jest bez sensu, ale byłam
                ciekawa ile czasu to potrwa....... bo ktoś wcześniej pisał że nawet do 12
                tygodni - a ja nie chciałam wierzyć..... smile

mam nadzieję, że teraz rzeczywiście szybciej to rozpatrują, bo warunki mają
                super......

może ktoś składał niedawno wniosek i podzieli się z nami spostrzeżeniami.....
                • kawainka Re: Do Sylli 12.05.05, 17:55
                  Musisz wycofywac? A czemu nie skladacie rownolegle do dwoch bankow?
                  • bedada Re: Do Sylli 14.05.05, 14:45
                    W poniedziałek minie 3 tygodnie!!!! A ja się chyba wrzodów żoładka nabawię z
                    nerwów!
                  • s-y-l-l-a Re: Do Sylli 16.05.05, 11:27
                    Chcę wycofać, bo jak już pisałam wyżej ten wniosek był na kredyt remontowy, ale
                    plany nam się zmieniły i chcemy kredyt na budowę /dużo wyższy smile/ - czekaliśmy
                    z ciekawości...... jakie dadzą warunki i ile to potrwa.....
                    • kawainka a teraz ile sie czeka 28.05.05, 20:21
                      a teraz ile sie czeka na kredyt w Millenium? Ja czekam 2 tygodnie. Na razie
                      cisza
                      • klejmanm Re: a teraz ile sie czeka 31.05.05, 14:43
                        No - wreszcie się doczekałem decyzji kredytowej. Czekałem od 14 maja - a więc 10
                        dni roboczych.
                        Nie jest tak źle.

pozdrawiam,

Marcin.K
    • herox Re: ile czekaliście na kredyt w Millenium 29.05.05, 23:18
      a czt ktoś brał kredyt na budowę? Ile czasu trwają formalności przy wypłacie
      kolejnych transz?
    • nadia222 Re: ile czekaliście na kredyt w Millenium 03.06.05, 21:38
      Czekalismy 2 tygodnie, wszystko szybko i sprawnie poza nieprofesjonalnym
      rzeczoznawcą, przez którego z kredytu nie skorzystamy....

Pozdrawiam,
      Nadia
    • kasia-k Re: ile czekaliście na kredyt w Millenium 07.06.05, 08:34
      Czekałam 7 dni.
      Korzystałam pomocy doradcy kredytowego i to on przyczynił sie do szybkiego
      załatwienia sprawy
    • woznicp Re: ile czekaliście na kredyt w Millenium 13.06.05, 09:52
      To są strasznie buraki - nie polecam tych przekrętaczy.
      Specjalnie wcześniej załatwiałem od nich wniosek o dochodach, przedstawiłem go
      doredcy żeby mi powiedział o jaki kredyt mogę się starać. Stwierdził, że
      spokojnie o 245000, więc takiego mieszkania zacząłem szukać. Jak doszło do
      rozpatrzenia wniosku to po 10 dniach komisja stwierdziła, że to nie będzie
      245000 tylko 180000 i pod warunkiem, że spłacę 11000 pożyczki z eurokonta. Gość
      pomylił się tylko o 65000 PLN. Nieźle co???? To co za rolę Ci doradcy mają???
      Ale mi gościu doradził.
      Podobnie było w DomBanku. Polecam natomiast pko bp a najlepiej potraktowali nas
      i obsłużyli (najmilsza obsługa - brak olewania i realna wycena zdolności,
      zwłaszcza w w-wie przy hotelu sobieskim).

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka