Dodaj do ulubionych

Coś za coś, czyli najnowsze promocje kredytów h...

IP: *.olsztyn.vectranet.pl 12.05.10, 21:31
W DnB promocja jest tylko na euro, a nie tak jak w artykule "niezależnie od
waluty"
Obserwuj wątek
    • Gość: Tomek Coś za coś, czyli najnowsze promocje kredytów h... IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 12.05.10, 21:48
      szkoda tylko, że autor nie dodał iż oba z wymienionych na początku banków
      praktycznie nie liczą się na rynku kredytów hipotecznych. Są jak Yeti, wszyscy
      mówią, że istnieje ale nikt nie widział. Zarówno Bank Pocztowy jak i DnB Nord
      mają w ofercie kredyty hipoteczne ale jakoś ich nie udzielają.
      • Gość: mar Re: Coś za coś, czyli najnowsze promocje kredytów IP: 138.103.17.* 13.05.10, 07:16
        Bo nie mają pieniędzy! DnB Nord to najgorszy bank w jakim byłem w
        życiu. Oszuści, ściemniacze trzeba być frajerem żeby tam się starać
        o cokolwiek!
    • Gość: gang bank niech mnie w dupę pocałują IP: *.chello.pl 12.05.10, 21:52
      z takimi promocjami
    • Gość: spider Naganiania na kredyty ciąg dalszy IP: *.multimo.pl 12.05.10, 22:25
      Coś cienko z tymi kredytami w bankach, atakują w TV, Radiu, internecie,
      frajerstwo się wyczerpało?
      • Gość: zenobiusz Re: Naganiania na kredyty ciąg dalszy IP: *.chello.pl 12.05.10, 22:55
        Nadchodzi Rekomendacja T i zmniejszy się populacja jeleni wiec trzeba
        wylowic najslabszych ze stada i zakłuć w dyby na 30 lub 45 lat :)

Slyszalem, ze kredyty daja do 70tego roku zycia, wiec jak ktos ma 25
        lat to na 45 lat dymania moze sobie pozwolic :)

Coz za okazja...
    • Gość: prezes klubu Coś za coś, czyli najnowsze promocje kredytów h... IP: *.privacyfoundation.de 12.05.10, 22:36
      Coś za coś czyli sypnijta groszem dziennikarzynie, to wypoci jakis nędzny
      artykulik w ktorym g... jest prawdziwe ale który ostatnim jeleniom pokaże, że
      "już sie odblokowało" więc za chwilę będzie drożej i nic do kupienia nie zostanie.
    • Gość: spider To teraz poprosimy IP: *.multimo.pl 12.05.10, 22:59
      To teraz poprosimy artykulik o tym jak to jest najlepszy czas na kupno
      "apartamenta", bo banki kredyty odblokowały, że już ostatnie sztuki rocznik
      2009, że ceny pójdą w górę a w najgorszym wypadku będzie stabilizacja, że to
      nadal super inwestycja :-/
      • Gość: zenobiusz Re: To teraz poprosimy IP: *.chello.pl 12.05.10, 23:21
        Ynwestycja to taka, ze szkoda zachodu.

kupujemy mieszkanie za 250 tys a wynajmujemy za 1200 miesiecznie +
        oplaty

(((1200x12)*18%(podatek dochodowy))*100%)/250 000 = 4,7
        Czyli zysk z ynwestycji to 4,7 procenta rocznie, nie licząc kosztów
        remontu czy naprawy czegos.

To juz na lokacie mam 6% netto przy kwocie powyzej 200 tys.
        spokojnie.
        5,65 netto mam od tak i do tego gwarancja kapitału w BFG.

Patrząc na Polske dzisiaj widać nadchodzący niż demograficzny i kto
        mi zagwarantuje, ze wartość mojej ynwestycji nie spadnie?
        • jan-w Re: To teraz poprosimy 12.05.10, 23:40
          Zgadzam się z tobą, ale mam jedną poprawkę:
          podatek dochodowy - ryczałt 8,5% albo 18% od kwoty najmu pomniejszonej o koszty
          zależnie od tego co się bardziej opłaca.
          • avocem Re: To teraz poprosimy 13.05.10, 01:22
            Abstrahując od tego, genialny matematyku, że ten marny zysk masz z kredytu, a
            nie oszczędności.
            • Gość: dfc Re: To teraz poprosimy IP: 217.98.20.* 13.05.10, 12:23
              zysk z najmu netto powiedzmy około 4,5% a oprocentowaniu kredytu 6,5%
              jesteś idioto 2% do tyłu plus strata na wartości mieszkania, plus straty na remonty, ubzepieczenia, przestoje w wynajmie
    • 12jarek12 to najgorszy czas na kupno mieszkania - na rynek z 13.05.10, 06:48
      to najgorszy czas na kupno mieszkania - na rynek zaczynają wchodzić
      lokale budowane z tańszych materiałów i robocizny i nawet kryminał
      pod nazwą RnS tych łajdackich en nie utrzyma
      • Gość: :) Re: to najgorszy czas na kupno mieszkania - na ry IP: 80.51.186.* 13.05.10, 07:10
        super.kup sobie mieszkanie z kartonu za kilka procent niższą kwotę.
    • mille666 naganiajcie 13.05.10, 07:20
      ...topcie naiwnych ludzi, by za chwilę błysnąć niusem "46% rodzin ma problemy ze spłatą długów"

GW nadal nie rozumie, że kapitał, którego tak broni, to nie długi?
    • mille666 wstyd 13.05.10, 07:28
      już nikt nie pamięta, że naciągactwo to po prostu wstyd?
      • Gość: Obserwator Re: wstyd IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.10, 08:44
        Kupiłem mieszkanie i mam LTV 50% zarabiam nie tak złe bo mam prawie 3000 netto
        plus drugi kredytobiiorca działaność gospodarcza i szukałem kredytu na druga
        połowę głównie interesowały mnie waluty - EURO i powiem tak nigdzie nie chcieli
        mi dać! Jedynie Alior się zgodził ale czekałem 6 tyg na decyzje, miało być
        pieknie i super marża 2,7 i prowizja 2% a nagle zachcieli ubezpieczenia na życie
        drugiego, z kredytobiorców co jest kosztem albo od nich za 16 tyś na 5 lat albo
        miesięcznie 300zł więc cała korzyść z brania kredytu mi znikła w Euro a dalej
        się narażam na ryzyko kursowe. Kiedyś przy takich warunkach bym dostał bez
        mrugnięcia oka bo mam w końcu połowę wkładu a pod zastaw mogę dać oprócz samego
        mieszkania jeszcze inne nieruchomości bądź ruchomości o wartośći 3 razy większej
        niż sam kredyt a Ci ciągle chcą tego ubezpieczenia na życie!!! Jednym słowem
        lepiej zwracać uwagę na takie sprawy a nie tylko na mrażę i prowizję bo ja na
        razie w tym aliorze wychodzę jak zabłocki na mydle.

Z dobrych banków, które udzielają kredyty nie tak jak DNB który daje super
        promocje i nikomu kredytów - może to jakiś sposób na reklame super oferta,
        której nie dajemy prawie nikomu - to Deutche Bank, Kredyt Bank, Raifaisen gdzie
        dają niską marże i bez prowizji i ten nieszczęsny Alior to na Euro a na zł to
        Getin, WBK, chociaż ja się interesowałem bardziej EURO.
    • Gość: opera mydlana Coś za coś, czyli najnowsze promocje kredytów h... IP: 92.2.68.* 13.05.10, 11:36
      Caly tan mechanizm (balon) nosi znamiona piramidy finansowej, w ktorej liczba "leszczy" odkupujacych o tych ktorzy kupili je wczesniej, musi caly czas rosnac. W koncu jednak zastepy frajerow okazuja sie niewystarczajace...
    • Gość: Królik Coś za coś, czyli najnowsze promocje kredytów h... IP: *.vivaldiego.wroclaw.pl 13.05.10, 13:27
      Sam sie rozgladam w kredytach, jak narazie moja uwage zwrocil Getin z
      stokrotka, w momencie gdy dostalbym stukrotnosc zarobkow stac byloby mnie na
      wieksze mieszkanie niz zamierzalem kupic, a wiec widac w Getin dostepnosc jest
      spora
    • Gość: ibra Coś za coś, czyli najnowsze promocje kredytów h... IP: *.wroclaw.mm.pl 13.05.10, 13:40
      promocjee i konkurencja dobra rzecza wypromowanie to kolejny klucz do
      sukcesu banku, ja np. dzięki promocji stookrotka zwróciłam uwagę na
      całkiem atrakcyjną ofertę getinu i tam właśnie biorę kredyt
    • Gość: Adam Coś za coś, czyli najnowsze promocje kredytów h... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.10, 08:18
      Skoro dają to znaczy że będzie coraz lepiej. Nazbierały pieniędzy to teraz
      mają z czego dawać. Ciekawe jak będą oceniać potencjalnych klientów. Jak
      chciałem dostać to jakoś się wykręcali, może i kokosów nie zarabiam ale na
      bezrybiu i rak ryba. Dopiero w getinie dostałem. Mi już to nie pomoże ale może
      inni będą mieli łatwiej.
      • Gość: Marcin Re: Coś za coś, czyli najnowsze promocje kredytów IP: 195.200.212.* 18.05.10, 07:49
        naganiacze z getinu - zero wyczucia, placa wam od posta i od razu
        widac efekty.
    • Gość: przewrotny pamiętajcie o konsekwencjach długów IP: *.adsl.inetia.pl 14.05.10, 12:40
      Promocje są po to, by "kusić". Trzeba jednak dać sie "mądrze"
      skusić, by nie popaść w pętlę kredytową, nie spotkać siez
      windykatorem czy nie mieć kolejnej pokusy - wzięcia "szybkiej
      pożyczki bez BIK".
      Przed podjęciem decyzji o kredycie, jakimkolwiek, przyda się nieco
      edukacji o zasadach, "pułapkach", konsekwencjach itp.
      www.kredytoblog.pl
    • Gość: wse Coś za coś, czyli najnowsze promocje kredytów h... IP: 67.159.45.* 18.05.10, 14:07
      Cóż to za promocje?
      kredyt.ogar.pl/
    • Gość: Znawca Coś za coś, czyli najnowsze promocje kredytów h... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.10, 14:43
      Prawda jest taka, że banki naganiają chętnych na kredyty, a w rzeczywistości to takie kuszenie niby niskimi opłatami, które później okazują się jednak trochę wyższe i ludzie mają problemy. Można o tym poczytać na www.kredytoblog.pl . Warto nim się człowiek w coś takiego wpakuje poznać konsekwencje...
    • poszukiwaczka.in Coś za coś, czyli najnowsze promocje kredytów h... 19.05.10, 14:56
      Mniej wiecej raz w tygodniu pojawia sie artykul dotyczacy kolejnych promocji w
      ofertach hipotecznych, albo rankingow bankowych, albo newsow z zakresu RnS, a
      zaraz zanim klasycznie wysyp tych nie palajacych sympatia antykredytowych
      onanistow, ktorym staje za kazdym postem w ktorym moga sobie pouzywac ;-) O
      losie! dziekujemy za tych uswiadomionych!
      Az wierzyc sie nie chce ze sprzedaz krzyzowa i oczywista chec zarobku na
      kredytach, budzi jeszcze wciaz tyle emocji ;-))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka