Dodaj do ulubionych

Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie"

• Gość: GOŚC Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 08.12.13, 20:26
      << Wreszcie Getin Bank pokazał prawdziwe oblicze i to dobrowolnie sam od siebie pokazując reklamę swojego nowego produktu i powołując się na nowelę Stevensona pt. Doktor Jekyl i mister Hyde
      Ludzie wiedzą o czym jest ta nowela przypomnę O mordercy. , oszuście , pedofilu,
      i który wszystkie te przestępstwa kamufluje pod postacią szlachetnego człowieka , lepszej reklamy Getin Bank nie mógł wymyślić i TERAZ NIE MÓWCIE ŻE NIE WIEDZIELIŚCIE Z KIM MIELIŚCIE DO CZYNIENIA.
      POCZYTAJ MOŻE ZROZUMIESZ A JAK NIE TO JESTEŚ ZELOWY GOGUŚ Z GETI GANG
    • Gość: czro-wnica Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" IP: *.warszawa.vectranet.pl 16.12.13, 15:31
      ja też mam lokaty w getinie, ale rozumiem, ze niektórzy mogą mieć problemy, nie chce tego komentować...nie wiem, może reklamacje pomogą....
      • ilona871 Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" 16.12.13, 15:46
        nie chce załamywać ale reklamacje nie pomagają wysłałam już 3 plus urząd ochrony konkurencji i konsumentów, rzecznicy miejski i ubezpieczonych plus knf a oni swoje, ze nie doszukali sie nieprawidłowości po przeprowadzonym postepowaniu. Pisza,że skoro podpisałam a nie czytałam co tam jest to tylko moja wina a nikogo innego bo pracownica zachowała się jak najbardziej odpowiednio... załamuje mnie ten bank ;-((
        • dethleffs Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" 16.12.13, 19:50
          do ilona
          jak najszybciej złóż zawiadomienie do prokuratury, nie zwlekaj (opisz wszystko dokładnie jak było i podaj kwote na jaką Cię oszukali, podaj nazwisko doradcy i adres placówki powołaj się na art 286K.K.-sprawdz w kodeksie karnym- ) ponieważ oni już mają całą mase takich spraw i dzięki Tobie może zaczną działać, ja miałem taką samą sytuacje ale zaczyna się coś dziać
          pozdrawiam
          • ilona871 Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" 17.12.13, 13:25
            A Ty zlozyles zawiadomienie do prokuratury o popelnieniu przestepstwa?bank cos zmienil w Twoim stosunku!?skad jestes?a prokuratura dziala cos w tej sprawie?
            • Gość: zulus'czaka Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" IP: *.free.aero2.net.pl 17.12.13, 15:19
              Prokuratura nikomu w tej sprawie nie pomoże , nie miejcie złudzeń . Jakie twarde dowody na oszustwo macie na Getina ? Tylko umowa czarno na białym jest z Waszym podpisem ! Jeżeli ktoś ma nagranie video z całej rozmowy podczas podpisywania umowy , lub 2 świadków będących przy tej czynności , to wtedy idzcie do prokuratury. W każdym innym przypadku aby wycofać się z minimalnymi stratami , to tylko negocjacje z bankiem ( pisemne oczywiście ).
              • wiesiup3 Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" 17.12.13, 15:44
                Uważaj co mówisz, i nie pozbawiaj ludzi na dzieji. Były SB-ek nie ma władzy absolutnej, żył jak gnida. żyje jak ostatnia gnida, i padnie jak gnida. Nie mów, że UOKiK, KNF, RzU nic na niego nie mają, i nic nie mogą zrobić. Wyjaśnij mi dlaczego udało mi sie to wielce mądry człowiecze? Chyba, że jesteś ciagle wiernym polecznikiem Czarneckiego i czerpiesz korzyści z naciągania ludzi. Wkurzają mnie ci wielcy "oswieceni," któtym się wszystko "udaje" i nie mają żydnego klopotu z Getin Gangiem

W tym banku, w którym mnie naciągnięto na "lokate" to wymienili nawet cała obsługe i przemadrzałe panienki, a UOKiK, KNF i RzU maja ich na oku ostro TW „Ernesta” nr rej 42601.
                • Gość: EDMUNDI Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 17.12.13, 16:33
                  JAK NAJBARDZIE ZAWIADAMIAĆ PROKURATURY A JAK PROKURATOR NIE PODEJMIE DOCHODZENIA NALEŻY ZŁOŻYĆ ZAŻALENIE NA DECYZJĘ PROKURATORA DO SĄDU REJONOWEGO I PRZEDSTAWIĆ OKOLICZNOŚCI OSZUSTWA
                  • dethleffs Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" 17.12.13, 18:52
                    ostatnie wpisy np. "zulus" świadczą o obecności tych co nas oszukali dla prowizji. Wy wyżelowani gogusie w obcisłych garniturkach i panienki przyjdzie czas na was z art 286 &1 Kodeksu karnego. W żadną polemike z wami nie wchodzę nie warto jesteście złodziejami
                    bez szacunku
                    • Gość: troll Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" IP: *.adsl.inetia.pl 17.12.13, 19:45
                      Uważajcie i ignorujcie niektóre wpisy "Tych" którzy mówią między innymi że pisanie do różnych instytucji nic nie daje mam cynka nie powiem skąd że "Getin Bank" robi m.in wpisy na forach i nie tylko również w komentarzach na temat Banków, kredytów, lokat itp. jak myślicie ten atykół niżej o znikających z sieci materiałach o aferze getin banku dlaczego znikają są zastraszani - NIE dostali za to pieniądze i to nie małe
                      kefir2010.wordpress.com/2013/05/20/uwaga-z-sieci-znikaja-materialy-o-aferze-getin-banku-czy-publicysci-sa-szantazowani/
                      • Gość: EDMUNDI Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 17.12.13, 20:38
                        <<< Wreszcie Getin Bank pokazał prawdziwe oblicze i to dobrowolnie sam od siebie pokazując reklamę swojego nowego produktu i powołując się na nowelę Stevensona pt. Doktor Jekyl i mister Hyde
                        Ludzie wiedzą o czym jest ta nowela przypomnę O mordercy. , oszuście , pedofilu,
                        i który wszystkie te przestępstwa kamufluje pod postacią szlachetnego człowieka , lepszej reklamy Getin Bank nie mógł wymyślić i TERAZ NIE MÓWCIE ŻE NIE WIEDZIELIŚCIE Z KIM MIELIŚCIE DO CZYNIENIA.
                    • Gość: anturium Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" IP: 193.34.220.* 18.12.13, 23:07
                      w pełni się zgadzam !!! napewno nie są bezkarni !!!
              • Gość: Ed Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" IP: *.free.aero2.net.pl 18.12.13, 10:42
                Z wpisu Zulusa wynika, że jak teraz będziemy chcieli coś załatwić w banku to:
                1. Bierzemy ze sobą kamerę i nagrywamy całą operację
                2. Dodatkowym wyposażeniem jest dyktafon
                3. Doradca finansowy
                4. Adwokat aby w jego obecności spisywać wszelkie ustalenia

No i żądać od pracowników zaświadczenia o niekaralności
                • m.pawlak2 Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" 20.12.13, 20:20

Czyli złamiesz prawo, bo:

1. nie można bez zgody nagrywać dyktafonem,
                  2. klient nie może w placówce nagrywać obrazu,
                  3. klient nie ma prawa żądać zaświadczenia o niekaralności,

A z tym adwokatem to już Pan "popłynął". W banku się "nie spisuje" czegokolwiek, bo klient nie ma wpływu na zawartość umowy. Są to umowy adhezyjne więc albo podpisuje albo nie.

Gość portalu: Ed napisał(a):

> Z wpisu Zulusa wynika, że jak teraz będziemy chcieli coś załatwić w banku to:
                  > 1. Bierzemy ze sobą kamerę i nagrywamy całą operację
                  > 2. Dodatkowym wyposażeniem jest dyktafon
                  > 3. Doradca finansowy
                  > 4. Adwokat aby w jego obecności spisywać wszelkie ustalenia
                  >
                  > No i żądać od pracowników zaświadczenia o niekaralności
                  • Gość: GOŚC Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 20.12.13, 21:03
                    MOŻNA NAGRYWAĆI NIE MA OBOWIAZKU INFORMOWANIA ,ŻE NAGRYWAM ROZMOWĘ
                    • m.pawlak2 Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" 22.12.13, 15:39
                      Podaj zatem podstawę prawną...?

Gość portalu: GOŚC napisał(a):

> MOŻNA NAGRYWAĆI NIE MA OBOWIAZKU INFORMOWANIA ,ŻE NAGRYWAM ROZMOWĘ
                  • Gość: Ed Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" IP: *.free.aero2.net.pl 21.12.13, 09:26
                    Z tego wynika, że zwykły klient nic nie może i jak go pracownik banku oszuka to klientowi się zarzuci nie zachowanie należytej staranności. To proszę podać sposób jak zmusić pracownika banku aby nie oszukiwał klienta biorąc pod uwagę fakt, że dokumenty związane z produktem klient jeżeli dostaje to dostaje je dopiero po podpisaniu umowy. Nie wspominając już w jaki sposób są redagowane te dokumenty. Klient nawet nie ma w ręku umowy przed jej podpisaniem umowę ma pracownik banku i wskazuje tylko miejsca w których należy ją podpisywać a interpretacja zapisów tej umowy zależy od pracownika banku.
                    • wiesiup3 Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" 21.12.13, 11:11
                      To jest taki polski sposob robienia biznesu. Ostatnio zostalem tak "załatwiony" przez T-mobile. Sprzedawca nakłamal jak mógł, kit mi wcisnął, a ja głupi podpisałem. Wierzylem że facio jest uczciwy, bo mialem T-mobile w Stanach i zero kłopotów. Umowę dostałem po podpisie, niekąpletną, po wiecej rzeczy to online (ale po podpisaniu umowy), a teraz nie da rady rozwiazać bo "podpisalem suwerenna umowe." Nie wiem jak to sie skończy bo zgłosiłem skargę to KNF, RzU, i UOKiK
                      • Gość: Ed Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" IP: *.free.aero2.net.pl 21.12.13, 13:46
                        Do m.pawlak2

Jeżeli to nie sprawi trudności to proszę o radę jak ustrzec się przed nieuczciwymi praktykami pracowników banku tylko jeszcze raz powtarzam proszę nie pisać , że trzeba czytać wszystkie dokumenty bo po pierwsze klient z reguły nie wie jakie dokumenty powinny być mu przedstawione , jeżeli to jest dla niego produkt nieznany a po drugie ich treść jest dla niego z reguły niezrozumiała a generalnie ich nie otrzymuje po podpisaniu umowy.
                        • dethleffs Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" 21.12.13, 18:01
                          do Ed;
                          zgadzam sie z tobą w 100% należy rozpieprzyc tą mafie żeby zapanowała uczciwość w bankach!!! tylko jak tego dokonać??? skoro prokuratury do tej pory umarzały postępowania
                          • Gość: Ed Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" IP: *.free.aero2.net.pl 22.12.13, 08:37
                            Proponuje przypomnieć sobie film. pt Sami Swoi. Kargula i Pawlaka
                        • m.pawlak2 Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" 22.12.13, 15:47
                          Najlepszą metodą jest zrobienie kopii dokumentów przez pracownika Banku czy innej instytucji jest:

1. zabranie jej do domu,
                          2. spokojne przeanalizowanie,
                          3. wynotowanie sobie pytań,
                          4. wizyta w innym oddziale z listą pytań,
                          5. kontakt z infolinią,
                          6. ponowna wizyta w pierwszym Banku czy innej instytucji finansowej.

Jeżeli chce sie być bezpiecznym to nie ma tutaj miejsca na pośpiech. Trzeba poświęcić na to czas, by później się nei skarżyć, ze ktoś czegoś nie powiedział. Nikt za nas tego nie zrobi i to jest obowiążkiem każdego przeciętnego konsumenta w rozumieniu ustawy.

Metoda jest prosta i świetnie się sprawdza a o kwestie bezpieczeństwa trzeba zadbać smemu.

Jeżeli taki pracownik rzetelnie rozwieje wątliowści to można ją podpisać.

Gość portalu: Ed napisał(a):

> Do m.pawlak2
                          >
                          > Jeżeli to nie sprawi trudności to proszę o radę jak ustrzec się przed nieuczciw
                          > ymi praktykami pracowników banku tylko jeszcze raz powtarzam proszę nie pisać
                          > , że trzeba czytać wszystkie dokumenty bo po pierwsze klient z reguły nie wie j
                          > akie dokumenty powinny być mu przedstawione , jeżeli to jest dla niego produkt
                          > nieznany a po drugie ich treść jest dla niego z reguły niezrozumiała a genera
                          > lnie ich nie otrzymuje po podpisaniu umowy.
                          • m.pawlak2 Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" 22.12.13, 15:49
                            I najważniejsze:

NIE LICZY SIĘ TO, CO DORADCA BANKU POWIEDZIAŁ, A TYLKO TO, CO JEST W TREŚCI DOKUMENTU!!!

m.pawlak2 napisał:

> Najlepszą metodą jest zrobienie kopii dokumentów przez pracownika Banku czy inn
                            > ej instytucji jest:
                            >
                            > 1. zabranie jej do domu,
                            > 2. spokojne przeanalizowanie,
                            > 3. wynotowanie sobie pytań,
                            > 4. wizyta w innym oddziale z listą pytań,
                            > 5. kontakt z infolinią,
                            > 6. ponowna wizyta w pierwszym Banku czy innej instytucji finansowej.
                            >
                            > Jeżeli chce sie być bezpiecznym to nie ma tutaj miejsca na pośpiech. Trzeba poś
                            > więcić na to czas, by później się nei skarżyć, ze ktoś czegoś nie powiedział. N
                            > ikt za nas tego nie zrobi i to jest obowiążkiem każdego przeciętnego konsumenta
                            > w rozumieniu ustawy.
                            >
                            > Metoda jest prosta i świetnie się sprawdza a o kwestie bezpieczeństwa trzeba za
                            > dbać smemu.
                            >
                            > Jeżeli taki pracownik rzetelnie rozwieje wątliowści to można ją podpisać.
                            >

• Gość: GOŚC Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 22.12.13, 15:58
                              KAZDY Z GETIGANGU I OPEN FAJANSU MATACZYŁ NIE DAJĄC KOMPLETÓW DOKUMENTÓW BY TYLKO OSZUKAĆ KLIENTA CZERPIAĆ Z TEGO PROCREDRRU KORZY ŚCI MAJATKOWE ART 286$1 KK DANE ILOŚCI ZGŁOSZEŃ DO KANCELARI I WPISÓW NA FORUM WIDAĆ ,ŻE TO PRZESTĘPSTWO WIĘKSZE JAK AMBER GOLD
                              • m.pawlak2 Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" 22.12.13, 16:09
                                Z kwestią wielkości procederu musze się zgodzić. Szacuje się, że realna ilość poszkodowanych to od 500 000 do blisko miliona, czyli mniej więcej tyle ile może Bank mieć klientów wraz z podmiotami powiążanymi. Mam tutaj na myśli tylko tych, którzy zostali naciągnięci.

Gdyby tylko 20% poszkodowaych złożyło pozwy do sądu to dopiero Bank miałby problem.

> KAZDY Z GETIGANGU I OPEN FAJANSU MATACZYŁ NIE DAJĄC KOMPLETÓW DOKUMENTÓW BY TYL
                                > KO OSZUKAĆ KLIENTA CZERPIAĆ Z TEGO PROCREDRRU KORZY ŚCI MAJATKOWE ART 286$1 KK
                                > DANE ILOŚCI ZGŁOSZEŃ DO KANCELARI I WPISÓW NA FORUM WIDAĆ ,ŻE TO PRZESTĘPS
                                > TWO WIĘKSZE JAK AMBER GOLD
                                • Gość: GOŚC Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 22.12.13, 16:18
                                  TO DOBRY POMYSŁ Z TYMI POZWAMI ALE SĄ JUŻ SZYKOWANE PRZECIWKO GB I OF I TO NA SZEROKĄ SKALĘ
                                  • Gość: GOŚC Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 22.12.13, 16:21
                                    www.bankier.pl/wiadomosc/Nordea-stosowala-niedozwolone-klauzule-w-umowach-ubezpieczenia-3018861.html
                            • Gość: Obiektywny Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" IP: *.gemini.net.pl 05.01.14, 16:22
                              ..chyba nie wiesz o czym mówisz i tylko ywdaje Ci sie że jesteś sprytny, jasne jest iż kazdy sprawdza na swój sposób ale w takich przypadkach jest mowa o podstępie - mozesz osbie poczytać ten albo inne artykuły wtedy może innaczej na to popatrzysz - biznes.interia.pl/finanse-osobiste/news/spirala-beznadziejnych-oszczednosci,1978623,4141
                              • Gość: Ed Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" IP: *.free.aero2.net.pl 07.01.14, 09:06
                                Czy są w Polsce ludzie nietykalni?
                      • Gość: EDMUNDI Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 21.12.13, 20:08
                        [b]WITAJ
                        ZGŁOŚ SPRAWE DO RZECZNIKA ŁACZNOŚCI ELEKTRONICZNEJ LUB U RZECZNIKA KONSUMENTÓW
            • dethleffs Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" 17.12.13, 18:39
              do Ilona
              złożyłem zawiadomienie do prokuratury i nie tylko tam. Szczegółów Ci nie ujawnie bo nie wiem kim jesteś W mojej sprawie jest postęp
              • Gość: anturium Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" IP: 193.34.220.* 18.12.13, 23:01
                Dethleffs ja tez złozyłam zawiadomienie do prokuratury i czekam na wezwanie.Ale jak u Pana cos sie dzieje to może i u mnie będzie postęp.Chociaż chwilami w to wątpię :( mnie oszukał Idea bank
                anturium2@interia.pl
        • dethleffs Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" 16.12.13, 19:56
          do ILONA
          praktycznie takie samo pismo to co do prokuratury wyślij też do Kancelarii Premiera lub Prezydenta oni powodują nacisk na prokurature. adresy w necie Im szybciej tym lepiej
          • m.pawlak2 Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" 22.12.13, 15:51
            Te organy nei mają kompetencji wpływu na niezależną prokuraturę. Prosze nie wprowadzać w błąd. Prokuratura jest niezależna.

dethleffs napisał(a):

> do ILONA
            > praktycznie takie samo pismo to co do prokuratury wyślij też do Kancelarii Prem
            > iera lub Prezydenta oni powodują nacisk na prokurature. adresy w necie Im
            > szybciej tym lepiej
            • Gość: GOŚC Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 22.12.13, 16:03
              MAJA CZY NIE MAJĄ WPŁYWU ALE NALEŻY PISAĆ DO PREZESA RADY MINISTRÓW , PREZYDENTA ,KNF ,RZECZ UBEZP ,RZECZ KONSUMENTÓW . UOKIK JAKO SKARGA WNIOSEK O PODJĘCIE INTERWENCJ A WYNIKI BĘDĄ SZYBKO OTO PRZYKŁAD;
              biznes.interia.pl/wiadomosci/news/6-000-000-zlotych-kary-dla-getin-noble-bank,1961996
              • m.pawlak2 Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" 31.12.13, 00:11
                W zasadzie można pisać i na Berdyczów, kiedyś odpiszą...
                Nie ma sensu w niezorganizowanej walce na oślep.
                Ten artykuł odnosi się do innej sprawy i nie ma najmniejszego wpływu na kwestię polisolokat.

Kara nałożona przez SOKiK nie ma żadnego związku z tematem.

> MAJA CZY NIE MAJĄ WPŁYWU ALE NALEŻY PISAĆ DO PREZESA RADY MINISTRÓW , PREZYDEN
                > TA ,KNF ,RZECZ UBEZP ,RZECZ KONSUMENTÓW . UOKIK JAKO SKARGA WNIOSEK O PODJĘCI
                > E INTERWENCJ A WYNIKI BĘDĄ SZYBKO OTO PRZYKŁAD;
                > biznes.interia.pl/wiadomosci/news/6-000-000-zlotych-kary-dla-getin-noble-bank,1961996
    • Gość: GOŚC Re: Test, just a test IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 19.12.13, 13:00
      biznes.interia.pl/wiadomosci/news/6-000-000-zlotych-kary-dla-getin-noble-bank,1961996
      • m.pawlak2 Re: Test, just a test 22.12.13, 15:52
        Ta kara to jest przy ich aktywach drobiazg.
        • Gość: GOŚC Re: Test, just a test IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 22.12.13, 16:09
          BYŁY I INNE I BĘDĄ NASTĘPNE
    • Gość: WIDZ Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 20.12.13, 21:07
      REKLAMA CZY NIE REKLAMA ALE WIDOMO ŻE KANCELRIA LWB WALCZY Z TYMI OSZUSTAMI Z GETI GANGU ,OPEN FAJANSU ,IDEA GANGU ,TAX CARUSA I HOME BRUDA HAHAHA
      • Gość: ssd Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" IP: *.adsl.inetia.pl 22.12.13, 20:42
        zgadzam się jeżeli pomagają odzyskać to czemu nie informować o tym? tylko tym z getin banku by się to nie podobało
        • Gość: gość Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" IP: *.42.4.23.alfanet24.pl 22.12.13, 20:45
          nie dla getin banku >>>> www.facebook.com/groups/270832716322206/
    • m.pawlak2 Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" 22.12.13, 16:05
      To przykre, co czytam poniżej. Widzę tym samym z kim mam do czynienia...
      Trzeba być słownym i nie rzucać bezmyślnie słów na wiatr, bo ktoś to sprawdzi, np. ja. I co wynika w takim razie z posiadania takiego bezprawnego nagrania przed sądem? Wspomnę tylko, że sąd może nie dopuśćić każdego dowodu.

Tak samo w sieci się nie jest nie jest bekarnym i można nawet za taki stalkingowy styl wypowiedzi pozwać kogoś więc radze trzymać jeżyk za zębami. Z Bankiem wygrałem już i mam i środki i świetnego prawnika, który ich pokonał.

A w sprawie tej reklamy to naprawdę już doradzam znalezienie sobie jakiegoś kreatywnego zajęcia. Na 100 zapytanych osób może 15 % wie o kogo chodzi. Także dyskusja dalsza jest bezprzedmiotowa.

Także doradzam rozwagę przed formułowaniem nierozsądnych opinii.

> JAK MOŻNA PODAĆ PODSTAWĘ PRAWNĄ JAK JEJ NIEMA TAKIE GŁUPIE PYTANIA ZADAJĄ TY
      > LKO ŻELOWI CHŁOPCY Z GETIN GANGU
      > Wreszcie Getin Bank pokazał prawdziwe oblicze i to dobrowolnie sam od siebie po
      > kazując reklamę swojego nowego produktu i powołując się na nowelę Stevensona pt
      > . Doktor Jekyl i mister Hyde
      > Ludzie wiedzą o czym jest ta nowela przypomnę O mordercy. , oszuście , pedofilu
      > ,
      > i który wszystkie te przestępstwa kamufluje pod postacią szlachetnego człowieka
      > , lepszej reklamy Getin Bank nie mógł wymyślić i TERAZ NIE MÓWCIE ŻE NIE WIEDZ
      > IELIŚCIE Z KIM MIELIŚCIE DO CZYNIENIA.
      >
      >
      >
    • Gość: anty getin Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" IP: *.adsl.inetia.pl 22.12.13, 21:18
      Szukam osób nabranych w "szczęśliwą siódemkę" mój mail: oys@opoczta.pl
      • Gość: Z Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" IP: *.adsl.inetia.pl 05.01.14, 12:45
        Kilka lat temu zostałem wrobiony przez doradców Open Fajansa. Od tamtego czasu śledzę fora o Open Fajansie Getin Gangu, Idea Bank, Tax Care, Przestrzegam przed Nobel Bankiem, Lions Bankiem i Home Broker. To ta sama grupa ludzi wywodząca się z grupy pana "C" Te trzy ostatnie instytucje przeznaczone są dla osób z grubszym portfelem. Metody działanie podobne. Wracając do Getin Gangu to jeszcze pół roku temu w Internecie była strona www.wrobieniwgetn.pl gdzie oszukane osoby złożyły grupowy proces sądowy przeciwko Getin Bankowi. Były pierwsze wygrane. Strona szybko zniknęła. Jest to przykład manipulacji jaka jest w Internecie. Pieniądze mogą wszystko. Sam byłem zarejestrowany na tej stronie i napisałem kilka postów. Po zniknięciu strony zniknęło też około 99% wpisów na różnych forach osób oszukanych przez Getin Bank. Jeszcze kilka miesięcy było ich pełno. Widzę, że standardy Getin Banku się nie zmieniły. Oszukiwanie klientów trwa nadal. Proponuję poszkodowanym znów założyć (reaktywować) stronę "wrobieniwgetin" i składać pozwy zbiorowe. Ta strona powinna trwać w Internecie wiecznie . Może odezwą się założyciele tej strony. Może osoby które wygrały procesy z Getin Bankiem Ja zostałem oszukany w latach 2007-2008. Po siedmiu latach nic się nie zmieniło
    • Gość: GOŚĆ A Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" IP: *.42.6.71.alfanet24.pl 05.01.14, 14:10
      JEŚLI JESTEŚ PRZECIW GETIN DOŁĄCZ DO GRUPY www.facebook.com/groups/270832716322206/?fref=ts
    • Gość: radek Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" IP: *.adsl.inetia.pl 05.01.14, 15:52
      co to dla nich 6 000 000 kary
      • Gość: gość Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 06.01.14, 09:27
        pierwsza była 2,8 mln ,kolejna 6.000 000 i będą nastepne
        • mika_spain Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" 06.01.14, 14:55
          Zastanawia mnie pewna metoda kasowania wiadomości na tym forum. Myślę, że komuś nie podobają się złe opinie o getin, więc likwiduje wszystkie posty z tym związane. Więc ja likwiduję moje konto na tym forum, bo uważam to forum za bezużyteczne!
          • Gość: antygetin Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" IP: *.adsl.inetia.pl 07.01.14, 19:31
            Źle mówisz to forum ok jest jakie jest mi też się nie podoba to usuwanie niektórych postów ale tak czy inaczej ludzie szukają tu pomocy i ją znajdują więc odsuwanie się od tego forum jest bezzasadne owszem można pomagać również na innych forach, takie podejście tylko jednym by się nie podobało, ja swoje pieniądze z Getin Banku odzyskałem też za pomocą forum co prawda nie tego ale jednak.
    • Gość: miks Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 06.01.14, 18:35
      getin bank liwiduje swoje placówki w GRYFINIE I CZĘSTOCHOWIE I WIELU INNYCH MIEJSCOWOŚCIACH ZWIAZANE TIO JEST Z OSZUSTWEM JAKIE STOSOWAŁ HOLDING L .CZARNECJIEGO
      biznes.interia.pl/finanse-osobiste/news/spirala-beznadziejnych-oszczednosci,1978623,4141
    • Gość: Aneta Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.14, 19:41
      Dostaliśmy do wiadomości pismo z Open Life kierowane do Urzędu Komisji Nadzoru Finansowego, w którym piszą, że Getin noble Bank uznał naszą skargę za zasadną i zaproponuje nam zwarcie porozumienia. Jednakże upłyneło już ponad 2 tygodnie i nikt się z nami nie kontaktuje co robić?
      • Gość: ant.. Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" IP: *.adsl.inetia.pl 07.01.14, 19:49
        To musicie obejrzeć esbek Leszek Czarnecki czyśił szamba w Polsce:
        www.youtube.com/watch?v=aY8wxi-l8-c
        • Gość: GOŚĆ Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 07.01.14, 20:11
          DO TEGO SZAMBA NIEDŁUGO WRÓCI TEN OSZUST
          • Gość: ant Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" IP: *.adsl.inetia.pl 07.01.14, 21:38
            Też się zgadzam że tam jest jego miejsce nie potrzebnie stamtąt odszedł albo nawet i tam tego szczura nie chcieli :
            www.youtube.com/watch?v=aY8wxi-l8-c
      • Gość: EDMUNDI Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 07.01.14, 20:17
        PROSZĘ ATAKOWAĆ TEN ODDZIAŁ GDZIE OSZUKANO ALE W CIĄGU 30 DNI POWINNI PODPISAĆ PSEUDOPROZUMIENIE A W CIĄGU 10 DNI PRZELAĆ NA KONTO
        NAPISZ e.lisiewicz@poczta.onet.pl DOPRECYZUJĘ
    • Gość: EDMUNDI Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 10.01.14, 14:05
      DO JUREK OSOBA PODPISUJACA SIE dethleffs NIE JEST ŻADNYM CWANIAKIEM ZOSTAŁ OSZUKANY PEZEZ OSZUSTÓW Z OPEN FINANCE W CZĘSTOCHOWIE GDZIE PROKURATURA ROZPOCZEŁA PROCEDURĘ ŚCIGANIA Z ART 286 $1 KK I WSZYSTKO JEST NA DOBREJ DRODZE ,ŻE DOBIORĄ SIĘ DO TYCH PSEUDO DORADCÓW Z OPEN FINANCE
      POZDRAWIAM JAK MASZ WĄTPLIWOŚC TO NAPISZ POD WARUNKIEM ,ŻE NIE JESTEŚ JEDNYM Z TYCH ŻELOWYCH GOGUSI Z OF BO I TAK CIEBIE ROZSZYFRUJĘ KIM NAPRAWDĘ JESTEŚ
      e.lisiewicz@poczta.onet.pl
    • Gość: EDMUNDI Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 10.01.14, 14:09
      do JUREK
      biznes.interia.pl/finanse-osobiste/news/spirala-beznadziejnych-oszczednosci,1978623,4141
    • Gość: Renata Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" IP: *.adsl.inetia.pl 12.01.14, 19:59
      Poszukuję osób oszukanych z Poznania
      • Gość: EDMUNDI Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 12.01.14, 20:17
        DO RENATY
        PROSZE PODAĆ NAMIAR NA PANIĄ
        POZDRAWIAM EDMUND
      • Gość: renata Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" IP: *.adsl.inetia.pl 15.01.14, 21:42
        szukam osób wrobionych w Lucro. Piszcie razem coś zdziałamy renczak555@op.pl
        • 6madzik Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" 16.01.14, 08:50
          Szukam osób z Częstochowy i okolic wrobionych przez Getin Bank w Pareto II, które chcą przystąpić do pozwu zbiorowego. Mój e-mail: ma.pa.3082@gmail.com
          • Gość: EDMUNDI Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 16.01.14, 10:37
            WITAJ 6madzik JA TEZ JESTEM Z CZĘSTOCHOWY I JEST NAS 20 OSÓB OSZUKANYCH ,SPRAWY SĄ W PROKURATURZE NAPISZ DO MNIE e.lisiewicz@poczta.onet.pl MOŻEMY WSPÓLNIE ZADZIAŁAĆ
            POZDRAWIAM EDMUND
    • Gość: kenwood48 Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 13.01.14, 13:33
      Bardzo prosze o pomoc ,ja też w 2010r wpłaciłem 4500zl i co miesiąc 126zl i teraz okazuje się że jestem ubespieczony w ALLIANZ idopiero 2025r otrzymam moje pieniądze,obecnie mam66 lat
    • Gość: końleszek Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" IP: *.42.5.29.alfanet24.pl 15.01.14, 12:31
      www.facebook.com/groups/182961805246025/
      • Gość: Mario Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" IP: *.eaw.com.pl 16.01.14, 09:31
        Trzeba zauważyć że doszło do połączenia trzech wielkich oszustów ,getin +noble bank+open finance z czego powstał jeden Getin Noble bank ,gdzie mają wyszkolonych ludzi z open żeby pięknie oszukiwać ludzi . Interesuje ich tylko złapanie klienta, obiecują wielkie zyski i to pod warunkiem wykupu ubezpieczenia , gdzie wiążesz się na dziesięć lat z ING czy podobnym, z którego nie możesz zrezygnować bo w pierwszym roku stracisz wszystkie pieniądze i nie dość że nie zarabiasz to co roku musisz wpłacać zadeklarowaną kwotę bo zostanie zerwane i może dostaniesz jakieś grosze , choć do końca nie wiadomo .
        Druga sprawa to to że , po założeniu lokaty dostaniesz na wstępie dobre oprocentowanie , po odnowieniu już tylko najmniejsze na rynku. Ja dostałem po odnowieniu 2,1% (śmiech ) Zapewnienia doradcy ,że będzie się interesował i wyszukiwał najlepsze lokaty to mit , nawet się nie odezwie do państwa , a pieniędzmi będą obracać i zarabiać ,oczywiście oni ,a nie państwo .Do tego jest to tak urządzone że jedynym pośrednikiem z bankiem jest właśnie doradca z Open ,który kręci ,obiecuje i manipuluje.
        Trzecia sprawa to nawet po złożeniu dyspozycji zerwania lokaty nie sądźcie państwo że dostaniecie państwo swoje pieniądze tak jakby się należało . Ja już czekam prawie półtora miesiąca i nic ,kasy nie widzę i tak to jest zorganizowane że nie bardzo wiadomo gdzie do kogo i w jaki sposób zgłosić swoje żale . Nie bardzo rozumiem dlaczego ten proceder trwa tak długo , z tego co widzę są tysiące ludzi oszukanych , a nasze" państwo prawa "nic z tym nie robi . Zmieniają się nazwy oszustów dobierają się w nowe klany , wypracowują nowe doskonalsze mechanizmy aby wyłudzić pieniądze od ludzi ,którzy całe życie odkładali parę groszy.
    • Gość: gość Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" IP: *.42.5.29.alfanet24.pl 15.01.14, 12:41
      >>>>> www.facebook.com/groups/1447021272180787/
      • wiesiup3 Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" 15.01.14, 20:10
        Z dumą oznajmniam, że od dziś już nie posiadam konta w Getin Gangu.... :)
        I wy czyncie podobnie...
    • dethleffs Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" 16.01.14, 12:30
      Wszyscy oszukani składajcie zawiadomienie o popełnieniu przestępstwa art 286 KK
      do prokuratora. postepowania już się toczą
      Nie zwlekajcie bo będzie za póżno
    • maciekww Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" 17.01.14, 11:19
      Ja również mam aktualnie lokatę w tym banku ... Powinienem się martwić?
      • Gość: GOŚC Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 17.01.14, 11:39
        JAK MASZ W GETIN GANGU ,OPEN FAJANSIE TAX CARESIE ,IDEA BADZIEWIU ,HOME BRUDERZE TO MASZ PODSTAWY SIĘ MARTWIĆ ,ŻE CIEBIE OSZUKANO
        POZDRAWIAM
    • Gość: JacekB Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.14, 11:34
      mam Szczęśliwą Siódemkę w Getin Banku, która przynosi niezłe kwartalne zyski ale miała to być lokata na 2 lata a teraz okazuje się, że na 10. Co mam zrobić żeby nie stracić, czekać czy reklamować? bo niby na koniec okresu jest gwarancja zwrotu kapitału ale jak czytam wszystkie te opinie wrobionych to już nie wierzę w zapewnienia doradców tego banku.
      Proszę o wskazówki, z góry dziękuję.
      • Gość: EDMUNDI Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 17.01.14, 12:54
        DO JacekB
        NAPISZ DO MNIE e.lisiewicz@poczta.onet.pl PODPOWIEM CO I GDZIE PISAĆ SKARGII REKLAMACJE JESTES WROBIONY W TZW POLISOLOKATĘ BEZ GWARANCJI WPŁCONEGO KAPITAŁU
        POZDRAWIAM EDMUND
        • Gość: Izzy Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" IP: *.cg.shawcable.net 21.01.14, 06:15
          Witam serdecznie! Waraz z mezem zostalismy oszukani przez Getin Bank Krakow pl Matejki, kazde z nas zalozylo ''lokaty'' Plan Regularnego Oszczedzania Zabezpiecz Przyszlosc w marcu 2012. Maz wplacil 11,250 i od tamtej pory co miesiac 340zl, ja 6,750 i co miesiac 204 zl.

Oczywiscie Pani w banku zapewnila nas, ze po 5 latach mozemy wyplacic 100% kapitalu i odsetek, twierdzila, ze jest to lokata...cos mi nie pasowalo i po paru dniach wrocilam aby sie upewnic i otrzymalam taka sama odpowiedz.... Nie otrzymalam zadnej tabeli, wszystko mialo byc pewne i bezpieczne, do wyplaty 100% kapitalu plus odsetki

Co gorsza, nie majac pojecia w co sie wpakowalam wczesniej,w kwietniu tego roku wplacilam 50tys na Quattro:( nie wiem co mam robic:(

Nie mieszkam w Polsce i nie mam mozliwosci przyjazdu:(

Prosze o jakies rady,
          Pozdrawiam serdecznie,
          Iza
          • Gość: EDMUNDI Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 21.01.14, 09:07
            DO IZZY
            WYSŁAŁEM PANI INFORMACJE
            POZDRAWIAM EDMUND
      • Gość: amonka333 Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.14, 14:00
        Czekać na...cud?
        Nie ma sensu,walcz o odzyskanie całości pieniędzy i wpłać na normalna lokatę.
      • Gość: antygrtin Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" IP: *.adsl.inetia.pl 17.01.14, 21:37
        szukam osób z szczęśliwą siódemką mail: oys@opoczta.pl
    • Gość: EDMUNDI Re: Można odzyskać pieniądze IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 20.01.14, 10:38
      REKLAMY WPROWADZAJĄCE W BŁĄD NALEZY ZGŁASZAĆ DO URZĘDU OCHRONY KONKUERNCJI I KONSUMENTÓW
      • Gość: GOŚĆ Re: Można odzyskać pieniądze IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 20.01.14, 11:23
        biznes.pl/magazyny/finanse/banki/uokik-nalozyl-na-getin-noble-bank-67-mln-zl-kar-w-,5599171,magazyn-detal.html
        SUPER SPRAWA ZABIERAJĄ SIĘ ZA OSZUSTÓW
        • Gość: Maciek uokik IP: *.dynamic.chello.pl 20.01.14, 11:38
          Tu jest źródło
          uokik.gov.pl/aktualnosci.php?news_id=10813
      • Gość: Maciek Aegon IP: *.dynamic.chello.pl 20.01.14, 11:40
        Gość portalu: EDMUNDI napisał(a):
        > biznes.interia.pl/finanse-osobiste/news/spirala-beznadziejnych-oszczednosci,1978623,4141
        > REKLAMY WPROWADZAJĄCE W BŁĄD NALEZY ZGŁASZAĆ DO URZĘDU OCHRONY KONKUERNCJI I KONSUMENTÓW

Po co wątek Aegonem zaśmiecasz? Kancelarię LWB reklamujesz?
        • ktosia321 Warto walczyć! :) 20.01.14, 13:31
          Jakiś rok temu zadzwonił do mnie konsultant Getin banku i w nawiązaniu do lokat, jakie u nich zakładałam, zaproponował wyższe oprocentowanie i założenie nowej lokaty. Lokata nie byłą dostępna online ani na stronie banku i trzeba było udać się na spotkanie z doradcą finansowym. Poszłam a tam okazało się że oferta różni się od tej jaką zareklamował mi owy konsultant przez telefon. Miała być to lokata połączona z ubezpieczeniem a nie jak informował konsultant i czego się upewniałam - lokata standardowa na 24m-ce z ustalonym oprocentowaniem. Zdenerwowałam się niesamowicie bo straciłam czas, wstrzymałam pieniądze zamiast lokować tam gdzie byłą atrakcyjna oferta bo przecież ta miała być najlepsza... Postanowiłam złożyć reklamację. W końcu wszystkie rozmowy z konsultantami są nagrywane. W efekcie w ramach przeprosin za owe "oszustwo: konsultanta, który miał skutecznie nagonić ludzi na spotkanie z doradcą otrzymałam standardową lokatę o 0,3% wyższą niż w ogólnodostępnych ofertach. Dlatego uważam, że warto walczyć o swoje, gdy nas oszukują i manipulują...
    • onepiotrek Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" 20.01.14, 23:50
      dobra wiadomość - manager.money.pl/prosto-z-firm/artykul/uokik;nalozyl;6;7;miliona;kary;na;getin;noble;bank,80,0,1462096.html
      • Gość: EDMUNDI Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 21.01.14, 08:53
        TERAZ JESZCZĘ POWINNI SIĘ ZABRAĆ ZA OPEN FINANCE, IDEA BANK , TAX CARE , HOME BROKER TOCZY SIĘ 10 POSTĘPOWAŃ PRZECIWKO TYM OSZUSTOM
        POZDRAWIAM EDMUND
        • Gość: Tomek Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" IP: *.dynamic.chello.pl 27.01.14, 02:31
          Warszawska Kancelaria przyjmuje pozwy indywidualne przeciwko TU Europa SA, TU Open Life SA. W lutym złożą pierwsze i następne się posypią. Ta Kancelaria ma już 160 zgłoszeń i blisko 30 pozwów indywidualnych w przygotowaniu. Będzie się działo.
          • Gość: Areq Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.01.14, 11:03
            To się będzie działo. Wynająłem już Adwokata, który w lutym złoży pozew vs TU Europie i Open Life. To się im dostanie.

Apel do poszkodowanych: zakładajcie pozwy indywidualne, bo te grupowe nie są tak korzystne no i trwają dłużej.
            • Gość: malina5 Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" IP: *.bialnet.pl 30.01.14, 11:39
              no dobra a ile wziął adwokat, czy to się opłaci?
              • Gość: dora Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" IP: *.retsat1.com.pl 31.01.14, 00:04
                Warszawska Kancelaria jest bardzo chętna na przyjmowanie takich spraw. Mnie wyliczyli na około 5,5 tys wliczając w to honorarium dla kancelarii, złożenie wniosku, kolejne rozprawy (bo na jednej się nie kończy). Pozdrawiam
                • Gość: EDMUNDI Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 31.01.14, 10:32
                  NIE MUSISZ IŚĆ DO KANCELARII MOŻESZ SAM ODZYSKAĆ KASĘ PISZĄC ODPOWIEDNIE PISMA CHYBA ,ŻE JESTEŚ NIEUDACZNIK WIDAĆ TO CO NAPISAŁEŚ
            • Gość: edmundi Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 30.01.14, 11:43
              DO Areq
              wpierw wygraj sprawe wtedy porozmawiamy czy lepszy jest pozew indywidualny czy zbiorowy biznes.pl/magazyny/finanse/banki/uokik-nalozyl-na-getin-noble-bank-67-mln-zl-kar-w-,5599171,magazyn-detal.html
              DAJ ZNAĆ CZY WYGRAŁEŚ
              POZDRAWIAM EDMUND e.lisiewicz@poczta.onet.pl
              • Gość: Areq Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" IP: *.dynamic.chello.pl 01.02.14, 19:21
                Pozew indywidualny jest lepszym narzędziem dochodzenia swoich praw. Mam radcę prawnego do swojej dyspozycji, a nie jestem jednym z dwustu ludzi w grupie i na same działanie prawnika w tym grupowym mam niewielki wpływ. Poza tym nigdy nie poświeci mi w tym grupowym tyle czasu i merytorycznej pracy co w indywidualnym. Zalety powództwa indywidualnego są oczywiste.
                Jak nie umiesz czytać Edmundzie to zajrzyj w treść decyzji UOKiKu i wtedy po dokładnej analizie dowiesz się co jest w treści. Wlepiłeś jedynie link, i co z tego???
                • Gość: EDMUNDI Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 01.02.14, 19:28
                  NIE WPROWADZAJ W BŁĄD OSÓB OSZXUKANYCH PRZEZ BANKI INDYWIDUALNE SPRAWY SA BARDZO KOSZTOWNE I NIE GWARANTUJĄ WYGRANEJ SPRAWY JESTEŚ NIEDOUCZONYM PAJACEM KTÓRY OPIERASZ SIĘ NA TYM CO PISZE UOKIK WYDANY WYROK PRZEZ SĄD UOKIK NIE CZYNI ŻE OSZUSCI BĘDĄ ODDAWAĆ PIENIADZE A POJEDYŃCZA SPRAWA NIE GWARANTUJE WYGRANEJ TWOJE WYPOWIEDZI SZKODZĄ I MAM PODEJŻENIE ZE JESTEŚ KRETEM POCZYTAJ DECYZJĘ 54 I 55 UOKIK WTEDY ZROZUMIESZ TY PAJACU SENS GRUPOWEGO POZWU
              • Gość: Areq Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" IP: *.dynamic.chello.pl 01.02.14, 19:42
                Poza tym pisanie pism jest nieskuteczne jeżeli stroną jest pośrednik finansowy i towarzystwo z drugiej strony. tak więc nie masz racji i radzę skorzystać z pomocy prawników, którzy się na tym znają. Jeżeli masz takich własnie przeciwników to pozostaje jedynie droga sądowa. Nie ma cudów.
    • Gość: GOŚĆ Re: Ametyst - ubezpieczenie IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 24.01.14, 19:16
      DO MAREK
      WIEDZIAŁ CO POWIEDZIAŁ KOMPLETNE BZDURY ZADNE UFK NIE DAJE GWARANCJI ZWROTU KAPITAŁU TYLKO STRATĘ NA ZAKOŃCZENIE TEJ POLISOLOKATY NA KTÓRĄ JEST SIĘ UBEZPIECZONYM NA 10O ZŁ
      biznes.pl/magazyny/finanse/banki/uokik-nalozyl-na-getin-noble-bank-67-mln-zl-kar-w-,5599171,magazyn-detal.html
    • Gość: antygetin Re: Ametyst - ubezpieczenie IP: *.adsl.inetia.pl 24.01.14, 19:30
      do Marek
      Nie dawaj ludziom nadziei na zyski z tych oszukańczych ubezpieczeniach kapitałowych oszuście z Getin Banku jeśli ktoś lubi ryzyko lepiej niech gra w totolotka te pieniądze przez 10 lat lepiej trzymać na zwykłych lokatach lekką ręką za 10 lat trzymania na zwykłych lokatah zarobi się pewne min. 30% i więcej niż na tych złodziejskich ubezpieczeniach za które pobierane są wysokie opłaty i prowizje

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka