Dodaj do ulubionych

Jaki Bank ?

IP: *.dynamic.chello.pl 04.03.13, 17:19
Pytanie już tu pojawiające się ale coraz nowsze i inne są odpowiedzi. Pytanie jaki bank? Chcę tam ulokować ok 30 tys zł i co miesiąc wpłacać 700 - 1000zł. Chciałabym konto a-vista. oplata miesięczna wcale lub nie więcej jak np 5zł, karta visa classic tańsza niż 8 zł miesięcznie
/ takie ponoszę obecnie opłaty/, dostęp do konta przez net, jakieś rozsądne oprocentowanie.
Znajomi proponują mi Deutsche Bank lub Volkswagen Bank? Czy mogę liczyć na podpowiedż?
Obserwuj wątek
    • Gość: Maciek Re: Jaki Bank ? IP: *.dynamic.chello.pl 04.03.13, 17:36
      Dla takich sum, to raczej lokata plus konto. Lokata i konto to najczęściej dwa banki, bo te z dobrym systemem mają słabe lokaty.
      Dla konta dbNET to dobry wybór. Tanie konta znajdziesz też w innych bankach, np. Alior Sync, ING, mBank
      Lokaty teraz najlepsze ma sk bank www.skbank.pl/elokata24
      Karta kredytowa też może być w innym banku.
      www.totalmoney.pl/karty_kredytowe
      karty-kredytowe.mybank.pl/
      www.kartybeztajemnic.pl/porownanie-kart-kredytowych/

• Gość: Marcin Re: Jaki Bank ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.13, 15:04
      Open Finanse . Mają oferty z ponad 20 banków. Jest w czym wybierać .Co ważne - na miejscu możesz porównać mnóstwo ofert.
      • Gość: dtable Re: Jaki Bank ? IP: *.adsl.inetia.pl 22.10.13, 12:37
        Czy usługa doradcza Open Finance jest płatna? Dzięki!
    • zarabiamnet Re: Jaki Bank ? 22.10.13, 14:10
      Witaj,
      proponuję Ci Konto Godne Polecenia, za które możesz otrzymać do 900 PLN w ciągu roku, więcej info tutaj:
      zarabiam.net/700-950-pln-w-promocji-bzwbk-konto-godne-polecenia-lub-konto-1i2i3/
      Do tego lokatę bankową na start w IdeaBank, obecnie oprocentowanie się trochę zmieniło ale nadal jest to najlepsza lokata na rynku (4,75%):
      zarabiam.net/lokata-na-dzis-ideabank/
      Jest to lokata trzymiesięczna, do 10 000 zł, ale założyłem taką i dostałem od nich ofertę znowu na 3,4% na 4 miesiące, więc można liczyć na kolejne oferty. Co ważne lokata jest zakładana w 100% online bez konieczności zakładania konta. Warto przeczekać niskie oprocentowanie na rynku i wybierać, nawet krótkoterminowe, wysoko oprocentowane lokaty.
    • Gość: con Re: Jaki Bank ? IP: *.tktelekom.pl 29.10.13, 08:49
      NIe polecam w każdym razie Toyoty Banku. Zamknięcie tam konta jest bardzo długą i żmudną drogą.
      • Gość: Zaneta Re: Jaki Bank ? IP: *.cli.nitronet.pl 29.10.13, 10:56
        PKO w ostatnim czasie wprowadza duzo innowacyjnych i wygodnych rozwiazan jak np IKO. Ja u nich mam konto za zero. Za prowadzenie i przelewy nic nieplace a za oplacony rachunek tel otrzymuje 10%premii.
    • bystry_1 Re: Jaki Bank ? 31.10.13, 21:05
      To dobre banki ja bym jeszcze dorzucił bgz sa oraz gerin bank. Sprawdz ich oferty.
    • elizka20 Re: Jaki Bank ? 04.11.13, 15:34
      A ja polecam moje Dobre Konto – możesz mieć konto za zaro. Kartę, przelewy i bankomaty tez za zero. Do tego dostęp do konta przez Internet. Czego chcieć więcej ? :)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka