Dodaj do ulubionych

niewielki kredyt

IP: *.e-wro.net.pl 08.06.13, 22:27
gdzie wziąć-eurobank, santander czy bgż...bik mam ok, umow ao prace, zdolność będzie na styk-wiecie gdzie najlepiej iść?
Obserwuj wątek
    • Gość: motylka Re: niewielki kredyt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.13, 20:56
      A czemu pod uwagę bierzesz tylko te banki? Według mnie jedną z lepszych opcji kredytowych ma aktualnie Invest Bank. Szczególnie polecam Ci Kredyt Plus - preferencyjne warunki, niskie raty, rozłożone zgodnie z możliwościami płatniczymi klienta... Bank jest zaufany - na rynku działa już wiele lat. teraz dla swoich kredytobiorców przygotował również konkurs z atrakcyjnymi nagrodami. Kończąc frazę "nie ma jak w Banku" można wygrać smartfona Samsung Galaxy III Mini albo iPada Mini :D
    • Gość: Ewa Re: niewielki kredyt IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.13, 14:33
      nie do końca się zgadzam. Jeżeli ma się zdolność finansową i potrzebuje się małej kwoty, to chwilówki są ok, pod warunkiem, że spłaca się w terminie. Via sms bodajże ma 0% za pierwszą pożyczkę, co chyba nie brzmi odstraszająco?
    • bystry_1 Re: niewielki kredyt 31.10.13, 21:02
      Praktycznie każdy bank ma jakąś ofertę/ promocje. Ja długo szukałem ale ostatecznie zdecydowałem się na mały kredyt w getin banku.
      • elizka20 Re: niewielki kredyt 04.11.13, 15:40
        Pożyczka Gotówkowa to tylko w Banku Millennium. Idź i zobacz sam. Ja jestem zadowolona. Mają niskie raty i możliwość ubezpieczenia :)
    • Gość: karola1212822 Re: niewielki kredyt IP: *.jmdi.pl 03.12.13, 21:54
      KREDYT GOTÓWKOWY w Banku Spółdzielczym z oprocentowaniem 7,75
      tel. 22/6630544

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka