Dodaj do ulubionych

Bank Millennium - koszmar klienta.

IP: *.centertel.pl 14.01.14, 01:26
Okazuje sie, ze banku millennium lodzkim oddziale pilsudskiego 76 bez problemow mozna przejac rachunek i nim dysponowac razem z zawartoscia. Bank nie widzi problemow w braku powiadomienia dotychczasowego dysponenta o probie przejecia konta. Dla jasnosci, konto bez zadluzen. Rozmowa z dyrektorem (skad oni biora takich inteligentnych inaczej) - zenada. Brak wskazania jakichkolwiek podstaw, nie mowiac o pismie. Sprawa goraca, bedzie sie rozwjac. Bede informowac.
Obserwuj wątek
    • Gość: Ekspert marketingu Re: Bank Millennium - koszmar klienta. IP: *.158.217.43.pat.umts.dynamic.t-mobile.pl 18.01.14, 18:16
      Musze potwierdzić - to jest bardzo groteskowe miejsce. Miałem kiedyś lokatę oraz założono mi do niego tzw. "konto techniczne". Dostałem koperty z PIN i hasłem, etc. Gdy lokata się zakończyła chciałem zrobić przelew do innego banku - a tu surpriza: nielzia. Następnego dnia poszedłem do tego samego oddziału, gdzie zakładałem lokatę z zamiarem wypłaty w okienku. Kolejna surpriza: kwotę powyżej 20K trzeba "zamówić" na 3 dni wcześniej. Po dość głośnej argumentacji pieniądze i tak dostałem, zamknąłem to "konto" i po 30 dniach dostałem potwierdzenie. Od tego czasu unikam jak ognia!

• szlak Re: Bank Millennium - koszmar klienta. 20.01.14, 17:25
      To widzę, że nic na lepsze się nie zmieniło.
      Wątków na temat żenujących sytuacji w tym banku jest pełno np:

forum.gazeta.pl/forum/w,526,38897704,38897704,Bank_Millenium_horror_.html
      Szkoda pieniędzy,czasu i nerwów.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka