Dodaj do ulubionych

konto ing czy pko studenckie

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.14, 12:36
Witam, chciałabym założyć sobie pierwsze konto. Rozwazam dwa banki- PKO i ING. Mniej więcej przeglądałam ofertę, ale czy ktoś może mi doradzić lub podzielić się wrażeniami? Chodzi mi o konto 18-26 lat
Obserwuj wątek
    • Gość: Maciek Re: konto ing czy pko studenckie IP: *.dynamic.chello.pl 05.06.14, 13:37
      A niby na jakiej podstawie ktoś miałby ci radzić, jak nie zna twoich potrzeb?
      PKO SA czy PKO BP?
      Które konkretnie konta?
      Chcesz kartę?
      Masz jakieś stałe wpływy na konto?
      Często wypłacasz z bankomatu? Ile i jakie masz bankomaty wokół? Często wyjeżdżasz?
      Potrzebujesz limitu kredytowego w koncie?
      itp. itd. itd.
    • loyezoo Re: konto ing czy pko studenckie 05.06.14, 15:25
      <a href=www.ing.pl>polecam</a>
    • bezpieczneoszczedzanie Re: konto ing czy pko studenckie 05.06.14, 22:23
      No właśnie trzeba się określić, na czym Tobie zależy. Jeśli nie masz specjalnych wymagań, to możesz skorzystać z nowej promocji Credit Agricole. Warunki nie są trudne do spełnienia. Możesz o tym koncie poczytać na mojej stronie.

PS

Ing to dobry wybór, PKO bym się wystrzegał - załatwić coś w placówce to masakra...
    • Gość: Muzzin Re: konto ing czy pko studenckie IP: *.205.137.77.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 06.06.14, 12:07
      Nie ma jednego konta dla wszystkich najlepszego, ale ja mam dla młodych w pko i jest spoko. nic nie płace i musze tylko pamiętać, by 5 razy zapłącić karta. do tego są darmowe bankomaty na całym świecie bez dodatkowych warunków i przelewy za free. Tutaj pisża o tych kolejkach, ale ja byłem w oddziale tylko przy zakąłdaniu konta a teraz wszystko przez internet, wiec to nie jest duzy problem

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka