Dodaj do ulubionych

konto internetowe dla studenta

10.07.14, 09:57
Witam,
mój dotychczasowy bank wprowadził nieciekawą politykę (np. pobieranie opłaty w wysokości 5zł za jednokrotne korzystanie z bankomatu, obłęd) i poszukuję ekonomicznego konta studenckiego, może mi ktoś coś polecić?
Pozdrawiam :)
Obserwuj wątek
    • Gość: Maciek Re: konto internetowe dla studenta IP: *.dynamic.chello.pl 10.07.14, 10:10
      A jakie masz potrzeby?
      Debet w koncie?
      Ile płacisz kartą debetową?
      Chcesz mieć oddział stacjonarny w pobliżu czy wystarczy kontakt tylko online?
      Tu jest trochę
      forum.gazeta.pl/forum/w,383,4941428,,Gdzie_konto_dla_studenta_.html?v=2
      • koralinaa007 Re: konto internetowe dla studenta 10.07.14, 10:18
        O super, dzięki :) poczytam!
        Debet nie jest mi potrzebny (jeszcze!), oddział stacjonarny również.
        Interesuje mnie jakiś plan internetowy.
        Moje obecne konto zzera mi pieniądze w kazdy możliwy sposob chyba. Poczawszy od oplaty za prowadzenie konta, za kartę, za wypłaty z bankomatu, które KIEDYŚ były bezprowizyjne, na dodatek jest jeszcze masa takich, do których doliczana jest oddatkowa prowizja...
        • Gość: Maciek Re: konto internetowe dla studenta IP: *.dynamic.chello.pl 10.07.14, 13:59
          Ile płacisz debetówką miesięcznie? Bo teraz większość banków wymaga min. 100-300 zł, żeby za nią nie płacić.
          Czyje bankomaty masz w wygodnych dla ciebie miejscach?
          Masz jakiś stały miesięczny wpływ?
          Bardzo tani jest dbnet, Meritum, Sync, Bank Smart
          Tu poczytaj i porównaj
          www.ekontobankowe.pl/darmowe-konto-bankowe
          www.comperia.pl/konta_osobiste/konta-za-darmo
    • gerreiro16 Re: konto internetowe dla studenta 01.08.14, 12:34
      Z tego co wiem Mbank pobiera tylko miesięczną opłatą za korzystanie z karty. Zapisz się do nich i dopytaj o szczegóły.
      • jerszpin Re: konto internetowe dla studenta 05.08.14, 15:14
        opłata jest pobierana jak się nie korzysta z karty. na moim koncie wystarczą transakcje bezgotówkowe na 100 zł i za konto nie płacę nic
    • zarabiamnet Re: konto internetowe dla studenta 01.08.14, 12:41
      Zerknij tutaj: zarabiam.net/calkowicie-darmowe-konto-bankowe/
    • samo_rzad Re: konto internetowe dla studenta 09.08.14, 10:09
      mBank jest jak najardziej ok. przydaje się nawet erazmusowcom, którzy na semestr czy dwa opuszczają Polskę - mBank prowadzi za darmo rónież konta walutowe!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka