Dodaj do ulubionych

PROFIT Investment securities

IP: *.play-internet.pl 01.03.15, 01:39
Witam nawiązałam współpracę z Firmą Profit investment securities z stroną internetową www.profit-credit.pl , można u nich zainwestować i zostać inwestorem pożyczkowym , czy ktoś może korzystał z ich usług i zainwestował coś ? Bo ja właśnie zainwestowałam kwotę 15000 zł i zaoferowali nawet spory zysk , za 3 miesiące ma wynieść 936 złotych , czekam na jakieś informacje czy ktoś korzystał z ich usług
pozdrawiam Monika
Obserwuj wątek
    • Gość: Kamil W. Re: PROFIT Investment securities IP: *.play-internet.pl 01.03.15, 11:35
      Cześć Monika , Ja miałem u nich inwestycje na 45 dni Kwota 70000 złotych ale zysk był tak jak zdeklarowali , Tylko że Dawniej Była To firma lysien investment a teraz zmienili z tego co widzę na profit investment securities , Kamil
      • Gość: Jeremi Re: PROFIT Investment securities IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 17.03.15, 15:02
        www.google.pl/url?q=http://www.xn--cb-3sa.com.pl/aktualnosci/224-uwazajcie-na-male-amber-gold-podejrzana-strona-w-sieci-wlasciciel-z-zarzutami&sa=U&ei=kTMIVf7vIPGv7Abv1oGIDw&ved=0CBkQFjAF&sig2=IucljogdPcOmgPsH5qtlFA&usg=AFQjCNEafqHWlhJb1vbrXE56u7hI835ljQ
        • koziorozka Re: PROFIT Investment securities 17.03.15, 16:00
          Dzięki za ostrzeżenie
          www.cbś.com.pl/aktualnosci/224-uwazajcie-na-male-amber-gold-podejrzana-strona-w-sieci-wlasciciel-z-zarzutami
          "Przed Sądem Okręgowym w Szczecinie rozpoczął się proces przeciwko Grzegorzowi Ł. Prokurator oskarża go o fałszowanie dokumentów, wyłudzenia. Szykują się kolejne zarzuty. Od ponad roku śledzimy jego poczynania. Ma szerokie plany. Stworzył Profit Investment Securites, firmę, która otwarcie przyznaje, że z chwilą podpisania umowy z klientem przejmuje jego nieruchomość"
          • Gość: Jeremi Re: PROFIT Investment securities IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 17.03.15, 16:23
            Gruby wałek skoro CBŚ już koło tego chodzi ...
            • Gość: Waldek Re: PROFIT Investment securities IP: *.play-internet.pl 18.03.15, 16:37
              CBŚ - CYWILNE BIURO ŚLEDCZE , PEWNIE KONKURENCJA mogę się założyć bo poza tym wpisem nic nie ma złego o nich w internecie , wręcz przeciwnie , dodatkowo ten CBŚ to nawet nie są dziennikarze ... tylko jakaś strona www zwykła .. co w tym złego że ktoś prowadzi windykację , przeczuwam że będzie proces o zniesławienie , mogli chociaż udostępnić jakieś dokumenty cokolwiek , dodatkowo chyba dobrze że kogoś informują w ogłoszeniu że nieruchomość przechodzi na nich , świadczy to o nich na korzyść nic nie ukrywają ...
          • Gość: Seba Re: PROFIT Investment securities IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 22.03.15, 10:29
            Koziorozka proszę o pilny kontakt z adresem sibellius@o2.pl. To ważne!
        • Gość: Monika Re: PROFIT Investment securities IP: *.play-internet.pl 18.03.15, 16:28
          Ciekawe , ale czemu nie ma negatywnych opinii od ich klientów ?, jeśli ktoś by został oszukany to zapewne by się coś znalazło w internecie , jakoś ja posiadam u nich inwestycję i nie widzę aby coś złego zrobili , mogę wypłacić pieniądze od nich w każdej chwili z 7 dniowym terminem oczekiwania na zwrot , to już moja 2 inwestycja i zysk miałam mniejszy niż zdeklarowani ale taki jest rynek pożyczek bo w nie inwestują .
          • koziorozka Re: PROFIT albo strata 18.03.15, 17:09
            Tiaaa, lecę uwierzyć, bo ty tylko przypadkowo piszesz z tego samego numeru IP co Waldek ;)
            • Gość: Jeremi Re: PROFIT albo strata IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 18.03.15, 17:29
              lol
              To samo IP o_o ?
              • koziorozka Re: PROFIT albo strata 18.03.15, 18:12
                o_o = co to znaczy?
                pl.wikipedia.org/wiki/Adres_IP
                Mam na Pieniądze uprawnienia, więc i widzę trochę więcej niż inny forumowicz :)
                • Gość: Jeremi Re: PROFIT albo strata IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 18.03.15, 18:41
                  o_o to wyraz rozbawienia
                  goście sobie sami dodają komentarze w sieci lol2
                  a to ip to wskazuje w kosmos czy na adres siedziby ich firmy lol3 ?
                • Gość: Jeremi Re: PROFIT albo strata IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 18.03.15, 18:43
                  O co biega z tymi na Pieniądze coś tam uprawnienia?
                  • koziorozka Re: PROFIT albo strata 18.03.15, 20:20
                    1. o_o - en.wiktionary.org/wiki/o_O
                    2. uprawnienia - jesteś na forum Pieniądze forum.gazeta.pl/forum/f,24,Pieniadze.html
                    Na górze masz: Forum opiekują się
    • Gość: Jeremi Re: PROFIT Investment securities IP: 212.180.213.* 18.03.15, 17:04
      Waldek, a nie Grzesiek Ł. :) ?
      • Gość: emil Re: PROFIT Investment securities IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 22.03.15, 00:09
        Profit Investment Securites wyłudzenie podpisu weksla, fałszywa rekrutacja pracowników!!!OSZUŚCI. ŁYSIEŃ PAŁO
        • Gość: Seba Re: PROFIT Investment securities IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 22.03.15, 10:18
          Emil proszę o szybki kontakt pod adresem sibellius@o2.pl. To ważne!
          • Gość: Juri Re: PROFIT Investment securities IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 29.03.15, 21:40
            Grzegorz Łysień oszukuje ludzi wysyłając im na maila weksel na 40 tysięcy do podpisu i odesłania pod pretekstem podjęcia pracy w jego pseudo firmie! oszust
            • Gość: Seba Re: PROFIT Investment securities IP: *.rdns.100tb.com 29.03.15, 21:44
              Proszę wszystkich poszkodowanych o kontakt z adresem sibellius@o2.pl. Ofiar jest więcej, zaczynamy się organizować żeby to skończyć ...
              • Gość: Jano Re: PROFIT Investment securities IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 06.04.15, 20:00
                Seba- podpisałeś ten weksel tego oszusta? ten gość jeszcze śmiga po wolności?? to jakaś kpina
      • Gość: Seba Re: PROFIT Investment securities IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 22.03.15, 10:23
        Jeremi proszę o pilny kontakt pod adresem sibellius@o2.pl. To ważne!
    • Gość: dawid Re: PROFIT Investment securities IP: *.133.22.1.maxnet.net.pl 30.11.15, 16:42
      Znalazłem ich stronę w internecie, mieli mi pomoc finansowo zebym mogl wyjsc z dlugow, po 14 dniach analizy mojej sytuacji dostalem odpowiedz ze nie da rady i przyslali kwit do zaplaty,a 3 miesiace pozniej przyszlo pismo od komornika ze zalozyli mi sprawe i mam do zaplaty 6000zl....masakrá jakas,mimo braku pomocy z ich strony i tak kaza czlowiekowi ponad 1000 zl zaplacic...szok nigdy wiecej, ma ktos moze namiar na tych naciagaczy??
      • Gość: Marek Mikołajczyk Re: PROFIT Investment securities IP: *.bielskpodlaski.mm.pl 10.01.16, 18:00
        Zanim przyszło od komornika pewnie musiałeś dostać nakaz z sądu , jeśli nie dostałeś nakazu to sygnatura jest dostępna na piśmie od komornika na podstawie jakiego tytułu prowadzi egzekucję , wtedy jeśli nakaz był doręczony po dwukrotnym awizowaniu możesz złożyć wnioski o przywrócenie terminu do złożenia sprzeciwu od nakazu , wtedy dotyczy się sprawa w sądzie wg twojego adresu zamieszkania , napisałeś ze masz do zapłaty 6000 zł a potem że 1000 zł , ile tak naprawdę ?
        i zrobiłeś cos z tą sprawą ? odwołałeś się lub coś ?
    • karadlalysienia Re: PROFIT Investment securities 20.04.16, 09:07
      Heeej .... Poszukuje wszelkich danych na temat Łysienia ze Szczecina. Zostałeś oszukany? , to proszę na priv. Koleś pojawił się w moich sprawach związanych z fałszowaniem dokumentów, kradzieżą tożsamości, wyłudzeniem kredytu. Potrzebuje możliwie jak najwięcej danych na temat kolesia. Zorbie wszystko by go w kocu zamknęli. crafal7@gmail.com

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka