paula50 04.10.04, 11:34 Witam, piszę pracę magisterską na ten oto temat. Jeśli mogę to proszę o wszelkie artykuły,tytuły książek itp. Z góry dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
michal.macierzynski Re: Bankowość internetowa 08.10.04, 17:59 Witam! Proszę sprawdzić w archiwum forum – tam są po części odpowiedzi. Ostatnio na rynku ukazały się również dwie nowe książki na ten temat. (Bankowość internetowa, Bankowość elektroniczna). Ja mogę odesłać do swojej strony www.prnews.pl, a zwłaszcza do niniejszego tekstu: artykuly.prnews.pl/index.php/display,860 Pozdrawiam serdecznie Michał Macierzyński Odpowiedz Link Zgłoś
paula50 Re: Bankowość internetowa 26.10.04, 10:26 Witam Panie Michale, dziękuję za odpowiedź. Czy może mi Pan podać autorów tych książek? Byłam w trzech księgarniach i niestyty nie wiedzą nic na temat tych książek. Myślę że z autorami pójdzie mi łatwiej. Dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
michal.macierzynski Re: Bankowość internetowa 29.10.04, 00:25 Proszę bardzo: Andrzej Gospodarowicz, Bankowość elektroniczna, Polskie Wydawnictwo Ekonomiczne, Wrzesień 2004 Beata Świecka, Bankowość elektroniczna, Cedewu, 2004 Tomasz Koźliński, Bankowość internetowa, Cedewu, 2004 Jacek Grzywacz, Bankowość elektroniczna w działaności przedsiębiorstwa, SGH, 2004 Jak zatem widać - jest w czym przebierac :) Pozdrawiam Michał Macierzyński Odpowiedz Link Zgłoś