Gość: ddddd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.05, 22:17 Co zrobić jak mam do oddania eurobankowi 1500pln i mnie nachodzą w domu a ja w tej chwili nie mam pieniędzy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: .. Re: eurobank IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.05, 10:43 Dobre, zawracają ci głowę o swoje pieniądze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radio777 Re: eurobank IP: *.bsk.vectranet.pl / *.bsk.vectranet.pl 04.06.05, 17:58 proponuje jakis szybki kredcik np w SKOK- prawie w dwa dni a w PKO w jeden dzien, odsetki sa wysokie wiec nawet oplaca sie w Providencie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maya Re: eurobank IP: *.media4.pl 08.06.05, 21:06 tak jasne, bierz kolejny kredyt, zwłaszcza w providencie a dowiesz się, co to znaczy wielki goryl w twoim domu każdego tygodnia i APR 170%. sprzedaj TV, sprzęt audio, cokolwiek i spłać bo potem nie wyjdziesz z długów przez następny rok albo i dłużej. spirala zadłużenia lubi się sama nakrecać... a komornik zabierze ci ten sam telewizorek i powie, że jest wart 200 a nie np. 700 zł. a na przyszłość pomyśl o ubezpieczeniu dobrowolnym kredytu albo wybierz taki, który pozwala raz w roku spóźnić się 1 m-c z ratą. Odpowiedz Link Zgłoś