Dodaj do ulubionych

Problem z bankomatem...help :(

IP: *.elsat.net.pl 24.01.06, 16:34
Mam problem,poszłam dziś wybrać pieniądze do bankomatu,normalnie wpisałam pin
i kwote,ale wyskoczyło że awaria bankomatu.Potem jeszcze raz próbowałam w
innym bankomacie wybrać ale też awaria.Weszłam w domu do banku przez internet
i nie mam na koncie tej kwoty którą dziś chciałam wybrać z bankomatu.Co mam w
taki razie zrobić??To były ostatnie pieniądze:(
Obserwuj wątek
    • czuk1 Re: Problem z bankomatem...help :( 24.01.06, 17:04
      Jeśli masz konto Inteligo - idzź do oddziału PKO BP - tam Ci wyplacą.
      • Gość: anka Re: Problem z bankomatem...help :( IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.06, 08:56
        Ja miałam taki problem z Inteligo na początku listopada. Trzy razy próbowałam
        wypłacić po 200zł i za każdym razem pojawiał się komunikat o awarii systemu.
        Jak zalogowałam się na koncie okazało się że mam zdjęte 600 zł (tzn była
        założona blokada na kwotę 600 zł). I mimo że pieniądze były na koncie to nie
        mogłam ich ruszyć. Panie w PKO BP powiedziały że nie mogą nic zrobić bo to
        Inteligo, czyli wirtualne konto i w kasie nie mogę wypłacać, a na infolinii
        pani powiedziała że muszę czekać na rozliczenie bankomatów albo 7 dni jak
        blokada środków utraci ważność. Oczywiście pieniądze po 7 dniach były z
        powrotem na koncie, ale nikogo nie obchodziło że przez tydzień zostałam bez
        środków do życia. Nauczona tym doświadczeniem założyłam drugie konto, żeby mieć
        coś na czarną godzinę ;)
    • kamil Re: Problem z bankomatem...help :( 25.01.06, 09:56
      A ja mialem inna sytuacje. Od czwartku nie moge wybrac pieniadze z bankomatu...
      bo westukuje zly PIN. Tak uwaza bank. Kod mam latwy, karta uzywalem codziennie,
      wiec nie ma mozliwosci, ze wstukiwalem zly. A mowa o BPH. Probowalem wyjac
      pieniadze z roznych bankomatow, kilka razy odblokowal mi karte bank (bo po 3
      nieudanych probach mialem blokowana). Bank upiera sie, ze wstukuje zly PIN.
      Mialem tez problemy z logowaniem sie do serwisu online. Np. dopiero za trzecim
      razem udalo mi sie zalogowac - mimo, ze musialem wstukac w polu hasla dokladnie
      to samo. Ktos mial podobne problemy z BPH? Dobrze, ze mialem backupowe konto. A
      BPH dziekuje za wspolprace.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka