Gość: lubster IP: *.jmdi.pl 06.06.06, 11:35 witam, sprawa jest prosta: czy ktoś wie gdzie mogłbym zrealizowac czek z The Toronto Dominion Bank Canada w Polsce? z góry dzieki za odpowiedź Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mtrzaskalska7 Re: Realizacja czeku 12.06.06, 10:05 Spróbuj PKO BP. Realizowali jakiś czas temu mój czek z jakiegoś lokalnego banku z USA. Trochę to trwało, nie pamiętam dokładnie formalności, ale sprawa jest do załatwienia :) Herbatka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaga Re: Realizacja czeku IP: *.adsl.inetia.pl 13.06.06, 09:10 ja proponuje sprobowac w PeKaO SA to bedzie pewniejsze niz PKO BP. Z tego co mi wiadomo pko bp nie realizuje tych czekow. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szóstka Re: Realizacja czeku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.06, 14:43 No to, z tego co wiem, masz chyba jakieś słabe informacje... PKO BP, polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justyna Re: Realizacja czeku IP: 80.51.79.* 13.08.06, 16:57 gdzie można zrealizować czeki dominion bank Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zosia Re: Realizacja czeku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.06, 20:11 A to czek podróżny czy bankierski? Odpowiedz Link Zgłoś