Dodaj do ulubionych

bank millenium

IP: *.localdomain / *.mofnet.gov.pl 22.08.06, 10:16
w piatek mija 2 miesiące jak złozyliśmy wniosek o kredyt
wniosek kompletny bez konieczności uzupełaniania zaraz po złozeniu
pojawił się rzeczoznawca zrobił wycenę
i cisza - po interwencji w odziale 9 sierpnia Pan zapewniał ze do konca tygodnia
(czyli do 11 sierpnia) na pewno bedzie decyzja jak na razie mamy 22 i ani widu
ani słychu.
ciekaw jestem czy wszyscy tyle czekają
Obserwuj wątek
    • Gość: mmysza1 Re: bank millenium IP: *.profiline.pl 22.08.06, 10:36
      Ja zlozylem wniosek (na internecie) o karte kredytowa w banku millenium. Wniosek
      zaginal. Na infolini kazdy mowi cos innego!!! Drugi wniosek zlozylem juz w
      placowce ... to mi powiedzieli ze nie moga sie dodzwonic do mmojej firmy ( firma
      zatrudnia 500 osob). Banda niekompetentnych ludzi. Stanowczo odradzam. Przez
      nich nie mam karty na wazny wyjazd do stanow.
    • Gość: aneczka33 Re: bank millenium IP: *.pl / 213.77.31.* 22.08.06, 19:53
      Czekałam prawie 2 miesiące. W końcu podpisałam umowę. Ciekawe teraz jak będzie
      z przelewem... doniose o tym tutaj, na pewno..:)
      • Gość: 2 miechy Re: bank millenium IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.06, 21:58
        dwa miiesiace czeka sie teraz na decyzje, cos o tym wiem
        ale nie wyzywajcie sie na pracownikach bo to nie ich wina, tylko brakuje ludzi
        do pracy
    • Gość: maniuś Re: bank millenium IP: *.localdomain / *.mofnet.gov.pl 28.08.06, 08:30
      i mineły 2 miesiące wzrosło oprocentowanie
      a my dalej sobie czekamy ...
    • Gość: byly pracownik Re: bank millenium IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.06, 23:16
      W moim banku, w ktorym jestem pracownikiem, czeka sie na decyzje kredytowa od 1-
      2 tyg.Dwa tygodnie to gora...
      W banku millennium pracowalam swojego czasu, nie wspominam tego najlepiej...
      (prosze przemyslec decyzje pojscia tam do pracy;))
      Coz moge zyczyc....zycze szybkiej i zarazem pozytywnej decyzji:)
    • Gość: manius Re: bank millenium IP: *.mofnet.gov.pl 22.09.06, 12:37
      no dezycje juz mamy od 2 tygodni teraz czekamy na umowe
      ilez to razy było zapewnienie juz jutro, juz jest niedługo bedziemy dzwonić
      niestety nic z tego nie wychodzi, bo ktos tam cos tam niedopilnował , poszedł na
      urlop, zapomniał niechciało mu sie, sam juz nie wiem.
      najlepsze jest to ze na stronie millenium jest wywiad i tam jakas Pani
      stwierdza ze z związku z duzą iloscią wniosków okres oczekiwania na kredyt
      wynosi okolo 1,5 miesiąca. hmm a my zaraz zaliczymy pełne 3 miesiące - a swoją
      droga moze by sie zgłosić do księgi Guinnessa.
      najlepszy jest akapit z decyzji kredytowej
      "... w trosce o czas naszego klienta..." smiechu warte
      ciekawe ile jeszcze poczekamy
      moim zdaniem millenium to bank dla cierpliwych jesli chodzi o kredyt hipoteczny.
    • Gość: nadia Re: bank millenium IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.06, 23:49
      Powiem tak....w Millennium to normalka.....(swojego czasu pracowałam...)
      Obecnie pracuję u konkurencji i u nas w ciągu tygodnia masz decyzje kredytowa.W
      Millennium jest tak, a to dlatego ze mają malo ludzi do pracy i mało im płacą
      hihi.Życzę cierpliwości.Pozdrawiam
      • Gość: jacek Re: bank millenium IP: *.broker.com.pl 24.09.06, 21:17
        Ja nadal pracuję w Banku Millennium. Niestety okres wakacyjny to taki, że
        ludzie idą na urlop ( jak w każdej firmie ) są zastępstwa ( jak w każdej
        firmie ) i stąd długi okres rozpatrywania wniosków, który wzrasta gwałtownie.
        Te dwa miesiące, to niestety prawda, natomiast mimo długiego czasu
        rozpatrywania i tak jest wielu klientów. Problem w czasie rozpatrywania polega
        na pewno na organizacji pracy. Skoro przy kredycie gotówkowym potrafili skrócić
        proces analizy i wypłaty z tygodnia do kilku godzin, to z hipotecznym też
        powinni coś zrobić. Ale skoro wszystkie wnioski są robione praktycznie w jednym
        miejscu ( no trochę robi też Gdańsk) to lepiej nie będzie. Może przywrócą
        trzeciek analityczny w Katowicach? Raczej nie. Pocieszające jest to, że w tej
        chwili czas oczekiwania to 9 dni ( roboczych ).
        • Gość: manius Re: bank millenium IP: *.mofnet.gov.pl 26.09.06, 14:11
          pocieszające dla kogo? hihi.
          no czekamy na przelew, mam nadzieję ze będzie bez problemów.
          niestety do czasu oczekiwania na kredyt dołozyc trzeba jeszcze czas oczekiwania na
          wpisy, wypisy, odpisy, zaświadczenia, dlatego naprawdę cierpliwości można sobie
          wyrobić.
          pozdrowienia dla zapracowanych ale profesjonalnych (jak dotychczas)pracowników
          Millenium.
          • Gość: jacek Re: bank millenium IP: *.broker.com.pl 26.09.06, 20:51
            manius, tylko pamiętaj, że jak będziesz miał wpis do KW, to najpierw sąd
            przyśle listownie zawiadomienie o wpisie, który będzie miał 7 - 14 dni na
            uprawomocnienie się, ale żeby Bank zdjął ubezpieczenie pomostowe, to trzeba
            dostarczyć do placówki banku PRAWOMOCNY ODPIS Z KSIĘGI WIECZYSTEJ. I po to
            będziesz musiał osobiście iść do Ksiąg Wieczystych... Także trochę chodzenia
            przy kredycie przed Tobą... pozdrawiam
            • jagomago Re: bank millenium 26.09.06, 22:08
              no i ostatnia skladke ubezpieczenia kredytu pobiora Tobie za miesiac w ktorym
              dostarczyles/as prawomocny odpis KW, bo u bezpieczenie pobierane jest z dolu

pozdr
    • Gość: maniek Re: bank millenium IP: *.mofnet.gov.pl 29.09.06, 09:25
      no prosze szanownych Forumowiczów oto przelew został wykonany
      bezproblemowo terminowo więc oczekiwanie zakonczyło się
      sukcesem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka