meg_86 28.09.06, 11:35 Potrzebuję konto... Tak na już... Ale z myślą o tym, że będę je jednak trochę miała... Zastanawiam się między ING Bankiem, a BPH. Co myślicie na temat tych banków? Jak oceniacie ich konta dla studentów? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bwportal.pl Re: konto dla studenta - ING czy BPH 28.09.06, 16:44 Oby dwa banki są złodziejskie i wkurzają ukrywaniem opłat i promocjami typu "przelewy za darmo*" gdzie kropeczka oznacza np., iż za darmo ale tylko przez 3 miesiace. Ja bym wybrał zupełnie inny bank ale tam "na już" konta nie założysz (mBank). Zresztą sama porównaj sobie BPH i ING: www.bph.pl/res/docs/det/1230pdf.pdf www3.ingbank.pl/_itemserver/download/tab_det.pdf Odpowiedz Link Zgłoś
meg_86 Re: konto dla studenta - ING czy BPH 29.09.06, 11:10 Po całym dniu porównywania ofert natrafiłam na mBank... i zaczęłam się zastanawiać nad kontem w tym właśnie banku. Dlaczego napisałeś, że nie da się tam założyć konta 'na już'? Odpowiedz Link Zgłoś
bwportal.pl Re: konto dla studenta - ING czy BPH 29.09.06, 16:05 Bo to jest bank internetowy, nie posiada oddzialow, gdzie moznaby podpisac umowe. Cala procedura wysylania dokumentow moze troche trwac (z 3 tygodnie). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaazy Re: konto dla studenta - ING czy BPH IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.06, 19:38 oferty ing nie znam bph-zalozysz przez strone internetowa i masz prowadzone za darmo...płacisz jedynie za kartę płatniczą jeżeli ją chcesz mieć. Co do przelewów przez internet są za darmo bez gwiazdek, na terenie Polski w złotówkach... Jeżeli chcesz jeszcze jakiś szczegółów służe pomocą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: konto dla studenta - ING czy BPH IP: *.broker.com.pl 29.09.06, 00:29 W Banku Millennium też możesz mieć konto studenckie. Za darmo, pod warunkiem, że rezygnujesz z wyciągów papierowych, przelewy przez internet za 50 groszy. Karta Visa lub Visa Euro<26 do wyboru. Przy karcie jedynie jest ubezpieczenie za 1.99 PLN, z którego mozna zrezygnować. Zajrzyj też do BZWBK: tam mają konto BZWKB<30, czy jakoś tak, że do 30 roku życia masz za free... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jekosz Re: konto dla studenta - ING czy BPH IP: 195.20.110.* 02.10.06, 13:05 sprawdź BZ WBK, konto <30: dlaciebie.bzwbk.pl/15882 sądzę, że będziesz zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś