Dodaj do ulubionych

kredyt studencki

09.10.06, 23:34
gdzie są najbardziej "ludzkie" warunki do wzięcia kredytu studenckiego? kto
brał taki kredyt lub wie coś na ten temat prosze o poradę ponieważ mogę złożyć
wniosek tylko w jednym banku a nie wiem w którym najlepiej?
Obserwuj wątek
    • Gość: studentka Re: kredyt studencki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.10.06, 17:57
      mam kredyt studencki w banku BGŻ juz 3 rok... nie polecam ci tego banku,
      ściągają "haracz" za prowadzenie rachunku 4 zl/miesiecznie + od tego roku 2 zl
      za korzystanie z karty bankomatowej, a oprocz tego maja taki bajzel ze sciagaja
      prowizje za wypłaty z bankomatów,które umieszczają na swojej stronie
      internetowej jako bankomaty bezprowizyjne... poza tym już ponad tydzień czekam
      na pieniadze,które powinny być na moim koncie 5 pażdziernika :( codziennie do
      nich dzwonie i pani z banku obiecuje mi,że dziś ,a najdalej jutro kasa będzie...
      zrobiło się małe zamieszanie w związku z tym ministrem co to sie nie wyrobił z
      podpisem itd... chociaż pani z bnku twierdzi ze to nie z tego powodu i że kasa
      bedzie... poprostu zrobili mnie w balona i ciekawa jestem czy beda tak samo
      laskawie patrzeć jeśli to ja sie spoźnie tydzien ze splata raty...
      a co do twojego pyt - to jeśli masz 2 poręczycieli z odpowiednimi dochodami,
      mogą byc oboje rodzice - wtedy każde z osobna może ci poręczać (jeśli oczywiscie
      któreś z nich nie ma działalności gospodarczej,bo wtedy sprawa sie nieco
      komplikuje) to najlepiej weź kredyt stud w banku PKO BP ... opłaty tam wynoszą
      tylko 2,5zl/miesiecznie za prowadzenie konta, i nie ma dodatkowych opłat... poza
      tym ich bankomaty sa praktycznie wszedzie :) kolezanka ma kredyt w tym banku i
      nie ma z nimi zadnych problemow ... pozdrawiam i zycze powodzenia :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka