IP: 195.205.163.* 16.11.06, 16:32
proste pytanie...sprawdzają w BIK-u czy nie???...poprosze o pewne info...nie
przypuszczenia...dzieki
Obserwuj wątek
    • Gość: xymena Re: AIGO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.06, 16:51
      Nie sprawdzają ale pytają czy masz inne kredyty.Najlepiej się nie przyznawać.
      • Gość: anka Re: AIGO IP: *.chello.pl 16.11.06, 18:31
        Sprawdzają natomiast rachunek za telefon dzwoniąc do operatora , czy nie ma
        zaległości . To pewne na 100%
        • Gość: xymena Re: AIGO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.06, 18:57
          Pierwsze słyszę żeby AIGO żądało rachunku tel? U nas w Wałbrzychu nie ma czegoś
          takiego.
          • Gość: anka Re: AIGO IP: *.chello.pl 16.11.06, 19:40
            Nie rachunku, ale przy mnie dzwoniło do operatora i pytało o ewentualne
            zaległości.To napewno.Może zależy od placówki
            • Gość: slaz Re: AIGO IP: 195.205.163.* 17.11.06, 11:29
              ...a na jakiej podstawie operator udziela takich informacji o stanie finansowym
              konta???
              • Gość: anka Re: AIGO IP: *.chello.pl 17.11.06, 14:43
                Tego nie wiem ,ale udzielił. Zresztą słyszałam, że inne banki też dzwonią do
                operatorów i to normalna procedura.
                • Gość: slaz Re: AIGO IP: 195.205.163.* 17.11.06, 15:25
                  nie no oki...nie mam w sumie problemów ale z ciekawości pytam...o podstwae
                  prawna zapytania i co najważniesze udzielenia przez operatora odpowiedzi
                  • monia265 Re: AIGO 22.11.06, 17:57

• monia265 Re: AIGO 22.11.06, 21:23

• Gość: ASIA Re: AIGO IP: *.biznesklasa.lisek.pl 23.11.06, 12:03
                        NA 100% NIE SPRAWDZAJA ANI W BIKU,ANI U OPERATORA .CHOC MOZE TO ZALEZY OD
                        PLACOWKI,ALE W LUBUSKIM NIE.
                        • Gość: anka Re: AIGO IP: *.chello.pl 23.11.06, 21:45
                          Chyba zależy od placówki.U mnie nie sprawdzali ani u pracodawcy/ nie dzwonili/.
                          ani w BIKu a właśnie u operatora/ Netia/.Powiedziano mi że bez telefonu
                          stacjonarnego i sprawdzenia czy nie ma zaległosci nie podpiszą umowy.
                      • Gość: slaz Re: AIGO IP: 195.205.163.* 28.11.06, 11:48
                        ...a jak długo formalności trwają??? tzn od chwili dostarczenia wszystkich
                        dokumentów do pojawienia sie kasy na ręku lub na koncie??
                        • monia265 Re: AIGO 28.11.06, 12:11
                          ok.24 godzin, ale raczej nie dłużej
                          • Gość: anka Re: AIGO IP: *.chello.pl 28.11.06, 16:40
                            Pojechałam do oddziału AIGO i wróciłam z kartą z której mogłam wybrac całą kasę
                            po 1 godzinie. Wszystko z załatwianiem do odebrania kasy trwało 1,5 godziny.
                            Rekord . A jaka miła obsługa.Naprawdę super. Polecam.
                            • Gość: olka Re: AIGO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.06, 21:07
                              polecam AIG
                              jestem w bik , mam mały poslizg a mimo to dostałam kredyt , wszystko załatwiłam
                              razem z pieniedzmi w ciagu 1,5 godzinki a naprawde nie wierzyłam ze tak mozna i
                              ze wogóle dostane pieniądze
    • Gość: slaz Re: AIGO IP: 195.205.163.* 08.12.06, 15:50
      Definitywnie stwierdzam...rachunków telefonicznych nie sprawdzają, w BIK nie
      sprawdzają, czas od złożenia dokumentów do wypłaty kasy jeden dzień
      • Gość: ub Re: AIGO IP: *.chello.pl 08.12.06, 16:04
        nic nie chca racunkuw nie chca pewnie zaswiadczenia tez nie chca i powiedz
        jeszcze ze rat tez nie chca bo po co jak nic nie chca a daja to chyba zart jakis
        • Gość: anka Re: AIGO IP: *.chello.pl 08.12.06, 16:15
          Brałam u nich , wymagali zaświadczenia o zarobkach , dzwonili przy mnie do
          operatora czy nie zalegam z płatnośćią. Kasa błyskawicznie , dają jednorazową
          kartę do bankomatu, po godzinie jest juz aktywna i można wypłacić.Miła obsługa o
          ksa naprawdę szybko.
          • Gość: toyto Re: AIGO IP: *.chello.pl 08.12.06, 17:17
            dajcie spokoj bralam, dostalam ,nic nie chcieli tak,tak dali na ladne oczy
            • Gość: anka Do toyto! IP: *.chello.pl 08.12.06, 18:56
              Idź do odziału AIGO i przekonaj się. Naprawdę żadnych formalności oprócz
              zaświadczenia z pracy o zarobkach , no i u mnie ten telefon do Netii/ inni piszą
              że u nich nawet tego nie sprawdzali/Sama nie wierzyłam , wzięłam zaświadczenie z
              pracy i zastanawiałam się do jakiego banku iść.Spróbowałam w AIGO i normalnie
              nie mogłam uwierzyć , bez problemu dostałam dosłownie decyzja natychmiast.
              Pieniądze do godziny.Dali jednorazową kartę do bankomatu, abym mogła wypłacić
              całą kwotę.Mówię prawdę , byłam miło zaskoczona, a z taką sympatyczną obsługą
              nie spotkałam się nigdzie.
              • Gość: kaśka Re: Do toyto! IP: *.chello.pl 09.12.06, 21:29
                witam, wczoraj brałąm kredyt w aigo. Biku nie sprawdzają, bo ja tam jestem z powodu tego,ze żyrowałąm kredyt i ktos nie splacał i mialam zajęcie komornicze.wszystko miło sprawnie i szybko , naprawde. Nie sprawdzali zaświadczenia , nie dzwonili do operatora tel. po prostu super, bardzo miła obsługa
        • Gość: slaz Re: AIGO IP: 195.205.163.* 11.12.06, 09:51
          zaświadczenie chcą...rachunków nie sprawdzają...spłaty rat wymagają ;) ... nie
          bądź frustratem/ką...sprawdz zanim wylejesz żółć...
          • Gość: ubasia5 Re: AIGO IP: *.chello.pl 11.12.06, 15:09
            gosc zlaz i to mi sie podoba konkretnie napisales po co te mydlenie oczu brawo
            • Gość: jeny Re: AIGO ---czy da jak inni nie IP: 62.29.170.* 13.12.06, 14:39
              ja wlasnie jestem na oczekiwaniu na info z zwb czemu nikt mi nie chce dac
              rat,nie zyrowalam nie brałam nic na raty ani kredytu tez nie lukas odmówił
              żagiel też czy w AIGO mam szanse
              • Gość: kasik Re: AIGO ---czy da jak inni nie IP: *.chello.pl 16.12.06, 19:43
                myśle,ze napewno masz szanse, ja jestem w biku, przez męża, który nie splaca swoich zobowiązań, a w aigo dostałąm i to całkiem niezlą sumkę, tyle,że jestem nauczycielką, a to pewny zawód no i pensja, mała, ale jest

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka