Dodaj do ulubionych

A kto najszybciej??

IP: *.derbynet.pl 07.12.06, 20:12
Mam pytanie: w którym banku dostanę pożyczkę naprawdę szybko?? Jutro piątek,
wniosek mogłabym złożyć pewnie koło 12tej i w tym samym dniu chciałabym już
dostać gotówkę. Wiem,że wszystkie Banki udzielają "szybkich" kredytów,ale ja
potrzebuję NAPRAWDE szybko.Mieszkam w Wa-wie więc nie będzie problemu ze
znalezieniem jakiegokolwiek banku.
Obserwuj wątek
    • Gość: a.swistak Re: A kto najszybciej?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.06, 20:24
      Lukas Bank - Pożyczka w 15 minut?
      • Gość: GOŚĆ Re: A kto najszybciej?? IP: *.derbynet.pl 07.12.06, 20:28
        nie, nie... w życiu... Nie ufam im jak żadnemu innemu bankowi :)odpada też PKO
        BP bo tam mam konto i nie szczególnie przepadam za obsługą a zresztą u nich
        trzeba czekać dłuuugo
        • Gość: xxx Re: A kto najszybciej?? IP: *.chello.pl 07.12.06, 20:36
          provident
          • Gość: GOŚĆ Re: A kto najszybciej?? IP: *.derbynet.pl 07.12.06, 20:44
            Hehe :) dziękuję. Ja pytałam o bank,nie o instytucje finansową.
    • Gość: a.swistak Re: A kto najszybciej?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.06, 20:50
      W Eurobaku tez niby daja w 15 minut
      • Gość: GOŚĆ Re: A kto najszybciej?? IP: *.derbynet.pl 07.12.06, 20:54
        Tylko że jako były pracownik tego banku ( na szczęscie krótko) wolałabym nie
        mieć więcej z psychopatami wspólnego.
        A może Getin?
        • Gość: a.swistak Re: A kto najszybciej?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.06, 21:02
          Getin' nie wiem jak teraz ale kiedys miał bardzo niską przyznawalnośc kredytów
          gotówkowych.chyba A poza tym ich produkty są chyba są dość drogie i mało
          aktrakcyjne. Ale to chyba zalezy od punktu widzenia :P

W BPH jest "Pozyczka od reki" chyba tez w 15 minut :))
          • Gość: anka Re: A kto najszybciej?? IP: *.chello.pl 07.12.06, 21:33
            Najszybciej AIGO. Na 100% . w półtorej godziny jest kasa. Sprawdziłam.Bez BIKu.
            • Gość: GOŚĆ Getin i Dominet?? IP: *.derbynet.pl 07.12.06, 21:37
              Tylko że w AIGO jest rzeczywiste oprocentowanie roczne ponad 40 % a to lekka
              przesada. Ma ktoś doświadczenia z Dominetem i Getin'em? Jeśli chodzi o BIK to
              poza miesięcznym opóźnieniem w GEmoney Banku i to niewielkiej bardzo kwoty
              wszystko ok.
              • Gość: anka Re: Getin i Dominet?? IP: *.chello.pl 08.12.06, 16:27
                Przesadzasz, jest ok. 19% na rok , przejrzę papiery to napiszę , dostałam gotowe
                blankiety do wpłaty już na wszystkie raty, i nawet się zdziwiłam bo jakoś
                więcej się spodziewałam.
        • Gość: kaja Re: A kto najszybciej?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.06, 22:44
          wywalili kiepskiego pracownika?! i dobrze!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka