Gość: Reks IP: 212.160.172.* 09.01.07, 11:00 Witam. Czy jedynym sposobem zamknięcia konta w Inteligo się kontakt telefoczniny, czy można zrobić to poprzez www? Co jest wymagane do zamknięcia konta w Inteligo (jakies hasła, kody)? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Gutek Re: Zamknięcie konta w Inteligo IP: *.stella.net.pl 19.01.07, 21:59 Rozumiem, że chodzi o rachunek podstawowy. Zamknąć taki rachunek możesz tylko w formie pisemnej. Telefonicznie możesz ich tylko poinformować, że takie wypowiedzenie wyslaleś. Natomiast rachunki dodatkowe możesz otwierać i zamykać za pomocą www lub infolinii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IF Re: Zamknięcie konta w Inteligo IP: *.uni.opole.pl 22.01.07, 11:07 Pismo, pismo, pismo! Wysyłasz poleconym (ze zwrotką) wypowiedzenie, prosisz o zwrot kwoty na rachunku na aktualnie używane przez Ciebie konto bankowe (oczywiście podajesz numer). Działa bez problemu, sam to sprawdziłem. Mam konto w mBanku i uznałem, że dwa konta internetowe mi nie są potrzebne. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
pep-per Re: Zamknięcie konta w Inteligo 28.01.07, 18:58 www.inteligo.pl/infosite/faq/pomoc_faq-rachunki.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dżesika Re: Zamknięcie konta w Inteligo IP: 80.50.249.* 30.01.07, 22:35 "Wysyłasz poleconym (ze zwrotką)" Czy moze ktos mi wyjasnic co znaczy "ze zwrotką"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gutek Re: Zamknięcie konta w Inteligo IP: *.stella.net.pl 31.01.07, 18:18 z pisemnym potwierdzeniem odbioru przez adresata Odpowiedz Link Zgłoś