23.01.07, 13:06
Czy ktos cos wie o tej firmie i czy rzeczywiscie daja kredyty bez sprawdzania
w bik
Obserwuj wątek
    • Gość: lena Re: Profireal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.07, 12:47
      Profireal !!! to najbardziej złodziejska firma na świecie!!!
      wiem , bo sama tego doświadczyłam.
      Biorąc kwote ok 5tys musisz oddać prawie drugie tyle.

A jeżeli spóźnisz się ponad 30 dni z zapłatą raty, to doliczają Ci tzw. karę -mi dopisali ok 6tyś PLN.
      Czyli za marne 5 tyś -musiałam oddac prawie 13tyś!!!!!!

a ile z tego było smrodu....dzwonią wszędzie i nękają -od miejsca pracy- po zus , adres , dom i firmy windykacyjne .
      Radzę wszystkim -omijajcie Profireal "szerokim łukiem"...
    • Gość: elonka Re: Profireal IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.07, 09:39
      to jest prawda niech zaden nie bieze tam kredytu okradaja ipuszcza z torbami a
      narobia tyle klopotu ze nic ino odebrac sobie zvcie jak by nie dziecko juz bym
      to zrobila do tego doprowadzi firma profireal
      • Gość: ygryy Re: Profireal IP: *.chello.pl 09.02.07, 00:26
        Cyt.:

"A jeżeli spóźnisz się ponad 30 dni z zapłatą raty, to doliczają Ci tzw. karę -mi dopisali ok 6tyś PLN.
        Czyli za marne 5 tyś -musiałam oddac prawie 13tyś!!!!!!

a ile z tego było smrodu....dzwonią wszędzie i nękają -od miejsca pracy- po zus , adres , dom i firmy windykacyjne .
        Radzę wszystkim -omijajcie Profireal "szerokim łukiem"..."

a moze wystarczy placi w terminie, a nie spozniac sie i do tego jeszcze 30 dni, a pozniej narzekac...?
        • Gość: zosia do ygryy IP: *.chello.pl 09.02.07, 00:37
          co za mądra wypowiedz co ty zycia nie znasz ze roznie w zyciu jest są sprawy i
          okolicznosci których człowiek moze nie przewidziec i juz ma kłopot tobie w
          zyciu tak sie wszystko uklada po mysli jak masz tak pisac to lepiej o pogodzie
          napisz a nie wymądrzaj sie
          • Gość: elonka Re: do ygryy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.07, 16:25
            masz racje jestes super dzienkuje
    • Gość: Aneta Re: Profireal IP: *.gdynia.mm.pl 20.02.07, 13:56
      szczerze mówiąc mamy kredyt z tej firmy już prawie rok czasu i nie mamy żadnych
      problemów z nimi, fakt biorą dużo kasy więcej ale byliśmy w takiej sytuacji że
      mmusieliśmy wziąć, tak więc jeśli chcesz spłacać regularnie to polecam
      • Gość: Mirek Re: Profireal IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.07, 20:53
        A jaka jest wyskosc rat w przypadku np.20.000?Oraz jakie sa warunki uzyskania
        • Gość: tom Re: Profireal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.07, 22:20
          w profirealu wychodzi to mniej wiecej tak że oddajesz kowtę pożyczki pomnożoną
          przez dwa. strasznie zdzierają i tak jak to napisał wcześniej że jak opóźnisz
          się z ratą to doliczają sporą karę. Mojej znajomej doliczy 8 tyś zł.

prowident jest już tańszy, wejdźcie sobie na ich strone, przy tzw. pakiecie
          przelew to aż tak dużo nie wychodzi do spłącania. teraz prowident otwórzył nowa
          linie pozyczek, nazywaja się mandarynka, tam udzielają pożyczek chyba do 15 tyś
          i nie weryfikują BIK, ale weyfikują BIG (biuro informacji gospodarczej) zawsze
          warto spróbować zorbic sobie scoring u nich.

• Gość: Aneta Re: Profireal IP: *.gdynia.mm.pl 21.02.07, 11:46
          my braliśmy 5000 tys i rate mamy 350zl, w pierwszym miesiącu mieliśmy
          spóźnienie z ratą ponieważ dzień spłaty przypadł na sobotę i przelew nie
          poszedł, i dopiero po miesiącu poszła ta rata następne raty zaczęli odciągać z
          pensji męża ale Pani kadrowa również nie spłaca ich idealnie np.3-10 dni
          spóźnienia, i dopiero po prawie roku dostaliśmy do zapłaty odsetki za
          opóźnienia i one nie wynoszą wcale 8000 czy 6000 ale 100zl
    • ewka422 Re: Profireal 22.02.07, 13:51
      Sprawdzają,ale przymykają oko.Ale to złodzieje!!!!Oddajesz im 3x więcej!!!!
      Jak tylko spóźnisz sie kilka dni z ratą,łażą po domach,dzwonia do pracy ale co
      najśmieśniejsze,grożą sądem,policja i takie inne.To bandycka oferta.Prowident
      lepszy i wcale nie droższy.
      • Gość: kacha Re: Profireal IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.07, 18:23
        nie biezcie w profirealu zadnego kredytu naprawde chyba ze macie duzo pieniedzy
        zeby tym zlodzieja splacac
        • Gość: ola Re: Profireal IP: *.compnet.com.pl 28.02.07, 19:10
          racja nie bierzcie , z sumy no 8700 na 3 lata trzeba oddać ponad 22000 zl sporo
          • Gość: xxx Re: Profireal IP: *.chello.pl 28.02.07, 19:30
            a ja bym potrzebowala z 1500 zloty to chyba z 3000 musze oddac
            • Gość: a.swistak Re: Profireal IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.02.07, 19:38
              Gość portalu: xxx napisał(a):

> a ja bym potrzebowala z 1500 zloty to chyba z 3000 musze oddac

To juz sobie lepiej weź Providenta :P
              • Gość: xxx Re: Profireal IP: *.chello.pl 28.02.07, 22:27
                provident .....?????? tez zlodzieje i lichwiarze
                • Gość: a.swistak Re: Profireal IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.02.07, 23:41
                  Ale jednak mniejsze odsetki niż w Profirealu (bo dyskusja jest na jeo temat) a
                  pozatym tam dostaniesz na dowód. Masz kase szybko i spłacasz kiedy chcesz.

Zawsze mozesz wziąć na przelew (tak jak robi to profreal i wtedy
                  płacisz "grosze" w tym przypadku

1500

Ubezpieczenie 120,00 Opłata przygotowawcza 81,00 Oprocentowanie 94,03
                  --------------------------------------------------------------------------------
                  Koszt pożyczki 295,03

Pierwsza rata tygodniowa 69,03
                  Pozostałe raty tygodniowe 69,04
                  • Gość: zosia Re: Profireal IP: *.chello.pl 01.03.07, 00:14
                    o boze tygodniowo to majątek ,no niestety mogę pomarzyc ,dzieki to nie dla mnie
                    zadrogo

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka