Gość: asia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.03.07, 19:43 witam,chcę wziąć kredyt gotówkowy.Czy to prawda że lukas nie sprawdza?bo inaczej nie mam szans Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: a.swistak Re: Lukas?jak to jest IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.03.07, 20:22 Po pierwsze masz małe szanse uzyskac kredyt gotównkowy, nie mając wczesniej nic na raty z Lukasa. Po drugie Lukas nie sprawdza w |BIKu potem, zresztą dostajesz "na dowód" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sza Re: Lukas?jak to jest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.07, 13:05 To droga instytucja jeśli chodzi o gotówkę,porównaj wysokość raty,oraz warunki wcześniejszej spłaty kredytu w innych bankach to zobzaczysz że wcale nie jest tak dobrze............pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: draganek Re: Lukas?jak to jest IP: 217.153.224.* 07.03.07, 16:40 Zastanów się dobrze. Oto przykład "dobrych" stron tego banku:- kontaktów z pracownikami Lucas nie były przyjemne i właśnie takich zachowań doświadczyłam decydując się na raty "0%" od Lucasa... Osobiście nie polecam-umowę należy przeczytać,ale samo to nie wystarczy-w Lucasie integralną częścią umowy jest jej załącznik zawierający regulamin i cennik "kontaktów z kredytobiorcą".Ja do wglądu przy podpisywaniu umowy nie dostałam(fakt,moja wina) ale nie spodziewałam się TAKICH STAWEK!!! Miałam niedopłaty do kredytu ok.5zł a musiałam zapłacić 35zł(!!!) bo tyle kosztowały pisma z banku i rozliczenie kredytu... Kontakt z działu windykacji kosztował mnie chyba 10zł(zabawne-przy takiej sumie...) i był potraktowaniem mnie jak złodzieja,pasożyta i margines społeczny,który nie wywiązuje się z umowy. LUCAS-czy tak powinno być w każdym banku? Broń Boże... Odpowiedz Link Zgłoś
asandrzej Re: Lukas?jak to jest 12.03.07, 12:11 znów ten lucas? nawet nie wiesz jak się nazywa i opisujesz go? a tak swoją drogą - kto normalny bierze u nich kredyt gotówkowy? przecież jest masę innych i bardzo tanich. np bank spółdzielczy 8% na 2 lata 1 % prowizji. ale trzeba poczekać 1 dzień - to tak długo? Odpowiedz Link Zgłoś