Gość: kika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.07, 00:10 Witam. Mam pytanko. Czy po wypełnieniu wniosku przez internet w e-gotówka cetelem decyzja kredytowa którą otrzymałam natychmiast uwzględnia już weryfikację danych z BIK? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: xymena Re: e-gotówka cetelem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.07, 13:22 Niestety nie. Po otrzymaniu przez bank Twoich dokumentów, dopiero jest sprawdzana Twoja zdolność kredytowa i sprawdzają BIK. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirek Re: e-gotówka cetelem IP: *.compnet.com.pl 28.04.07, 19:15 tez mi się tak wydaje , to chyba system daje wstępną decyzję a pozniej dopiero po wyslaniu wszystkich dokumentow sprawdzają , dla mnie to bez sensu , po co to wszystko wysyłac , posylac a potem otrzymać negatywną decyzję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: e-gotówka cetelem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.07, 14:44 korzystałam z usług cetelem, w poniedziałek wypełniłam wniosek internetowy był pozytywny i wydrukowałam sobie umowe od razu , nie czekałam az mi przyslą , wysłałam priorytetem , w czwartek rano sie ze mną skontaktowali na co potrzebuje pieniądze , brałam 10000 , widnieje w bik z niezbyt ciekawą historią a mimo to otrzymałam kredyt, w piątek rano miałam juz pieniądze na koncie , bardzo sprawna obsługa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gal Re: e-gotówka cetelem IP: 81.210.16.* 23.05.07, 16:37 Czy istnieje mozliwość wcześniejszej spłaty tego kredytu zeby uniknać odsetek, a może trzeba spłacic całą kwotę z odsetkami? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tez dostalam Re: e-gotówka cetelem IP: *.rene.com.pl 24.05.07, 23:27 mimo zlej historii w bik windykacja rowniez otrzymalam i to 50 tys sprawna obsluga mozna splacic szybciej dodatkowo karta kredyt 7 tys sa naprawde swietni i rozumieja ludzi! Odpowiedz Link Zgłoś