Gość: gość IP: *.crowley.pl 28.06.07, 18:17 czy ktoś kożystał, co to jest czy to bank czy weryfikują bik . telegotówka infolinia 0800999100 stron www.silesia2000.com.pl. napszcie proszę Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: iza Re: silesia2000 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.07, 21:06 to jest posrednik bankowy,m.in. ge money.warto sprobowac,ja dostalam majac nienajlepszy bik,pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzegorz Re: silesia2000 IP: *.3s.pl 30.06.07, 22:51 chcialbym sie dowiedziec czy majac rente socjalna juz drugi raz przedluzana a od lutego bede mial na stale[calkowita niezdolnosc do pracy] moglbym sie starac o pozyczke w silesia2000 bylem w kilku bankach ale zaden nie udzielimi pozyczki dopoki nie bede mial renty stalej,bardzo potrzebna mi jest gotowka, moze ktos wie gdzie moglbym ja otrzymac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzegorz Re: silesia2000 IP: *.rcb.vectranet.pl 26.09.07, 12:27 lukas skok Odpowiedz Link Zgłoś
mardrak Re: silesia2000 26.09.07, 21:45 Czy oferta Silesia2000 dotyczy całego kraju ,czy tylko Śląska? Może ktoś korzystał z pożyczki pod zastaw samochodu,proszę o odpowiedż. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmm Re: silesia2000 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.07, 14:37 calego kraju :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: silesia2000 sprawdza w BIK!!! IP: 194.42.118.* 26.10.07, 21:38 LIPA, jestem w BIKu i nie dostałem u nich, a w lukasie dostalem bez ich posrednictwa bezposrednio w banku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konik Re: silesia2000 sprawdza w BIK!!! IP: *.nowiny.net 18.07.08, 19:56 To nie jest żaden bank ale pośrednik ,który zdziera z ludzi pieniądze jak nikt inny. Omijajcie tę firmę dalekim łukiem - dobrze radzę! Lepiej iść bezpośrednio do banku lub jakiegoś Skok-u !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Brzezinka Re: silesia2000 sprawdza w BIK!!! IP: 89.174.61.* 15.06.09, 16:33 Do Twojej wiadomości to nie Silesia zdziera pieniądze tylko bank, ponieważ to nie od Silesii dostajesz pieniądze tylko od banku za pośrednictwem Silesii, pośrednik dostaje tylko do 5% prowizji z udzielonego kredytu czy uważasz, że to dużo?? Poza tym ludzie wolą przychodzić do pośredników bo tam się ich traktuje jak równych sobie a nie z wyższością jak pokazują to osoby pracujące bezpośrednio w bankach. Zastanów się zanim cos napiszesz nie mając pojęcia o tym, pewno byłeś w Silesii nie dostałeś kredytu to teraz wypisujesz te epitety. Radze zastanowić się nad sobą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tra la la la Re: silesia2000 sprawdza w BIK!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.09, 11:02 Na pewno tam pracujeszi dlatego tak chwalisz, a tak naprawdę to jest miłe traktowanie klientów po to, żeby im wcisnać kaszanę. Pętla na szyję z wstążeczką. A banki wcale nie traktują źle klientów, tylko podaję prawdziwe dane i dochody klientów, a nie zawyżone. Bo później pośrednicy nawciskają kredytów ludziom, którzy nigdy ich nie spałacą, a banki muszą się martwić o spłatę Odpowiedz Link Zgłoś