Dodaj do ulubionych

silesia2000

IP: *.crowley.pl 28.06.07, 18:17
czy ktoś kożystał, co to jest czy to bank czy weryfikują bik . telegotówka
infolinia 0800999100 stron www.silesia2000.com.pl. napszcie proszę
Obserwuj wątek
    • Gość: iza Re: silesia2000 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.07, 21:06
      to jest posrednik bankowy,m.in. ge money.warto sprobowac,ja dostalam majac
      nienajlepszy bik,pozdrawiam.
      • Gość: grzegorz Re: silesia2000 IP: *.3s.pl 30.06.07, 22:51
        chcialbym sie dowiedziec czy majac rente socjalna juz drugi raz przedluzana a
        od lutego bede mial na stale[calkowita niezdolnosc do pracy] moglbym sie starac
        o pozyczke w silesia2000 bylem w kilku bankach ale zaden nie udzielimi pozyczki
        dopoki nie bede mial renty stalej,bardzo potrzebna mi jest gotowka, moze ktos
        wie gdzie moglbym ja otrzymac
        • Gość: grzegorz Re: silesia2000 IP: *.rcb.vectranet.pl 26.09.07, 12:27
          lukas skok
          • mardrak Re: silesia2000 26.09.07, 21:45
            Czy oferta Silesia2000 dotyczy całego kraju ,czy tylko Śląska?
            Może ktoś korzystał z pożyczki pod zastaw samochodu,proszę o odpowiedż.
            • Gość: hmm Re: silesia2000 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.07, 14:37
              calego kraju :)
            • Gość: Piotr Re: silesia2000 sprawdza w BIK!!! IP: 194.42.118.* 26.10.07, 21:38
              LIPA, jestem w BIKu i nie dostałem u nich, a w lukasie dostalem bez
              ich posrednictwa bezposrednio w banku.
              • Gość: konik Re: silesia2000 sprawdza w BIK!!! IP: *.nowiny.net 18.07.08, 19:56
                To nie jest żaden bank ale pośrednik ,który zdziera z ludzi pieniądze jak nikt
                inny. Omijajcie tę firmę dalekim łukiem - dobrze radzę! Lepiej iść bezpośrednio
                do banku lub jakiegoś Skok-u !!!!!
                • Gość: Brzezinka Re: silesia2000 sprawdza w BIK!!! IP: 89.174.61.* 15.06.09, 16:33
                  Do Twojej wiadomości to nie Silesia zdziera pieniądze tylko bank, ponieważ to
                  nie od Silesii dostajesz pieniądze tylko od banku za pośrednictwem Silesii,
                  pośrednik dostaje tylko do 5% prowizji z udzielonego kredytu czy uważasz, że to
                  dużo?? Poza tym ludzie wolą przychodzić do pośredników bo tam się ich traktuje
                  jak równych sobie a nie z wyższością jak pokazują to osoby pracujące
                  bezpośrednio w bankach. Zastanów się zanim cos napiszesz nie mając pojęcia o
                  tym, pewno byłeś w Silesii nie dostałeś kredytu to teraz wypisujesz te epitety.
                  Radze zastanowić się nad sobą.
                  • Gość: tra la la la Re: silesia2000 sprawdza w BIK!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.09, 11:02
                    Na pewno tam pracujeszi dlatego tak chwalisz, a tak naprawdę to jest
                    miłe traktowanie klientów po to, żeby im wcisnać kaszanę. Pętla na
                    szyję z wstążeczką. A banki wcale nie traktują źle klientów, tylko
                    podaję prawdziwe dane i dochody klientów, a nie zawyżone. Bo później
                    pośrednicy nawciskają kredytów ludziom, którzy nigdy ich nie
                    spałacą, a banki muszą się martwić o spłatę

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka