Gość: Miśka IP: *.centertel.pl 06.11.07, 12:13 Czy ktoś się orientuje czy pracownik banku otrzymuje od zaciągniętego przez klienta debetu jakąś prowizję?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nomia79 Re: Debet w PKO BP - pilne 06.11.07, 14:36 jeśli nic sie nie zmieniło to debet jest "przyznawany" automatycznie przez system Banku. Doradca za to nic nie dostanie :) Inaczej sprawa wygląda z kredytami odnawialnymi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robotnik PKO BP Re: Debet w PKO BP - pilne IP: *.elb.vectranet.pl 06.11.07, 18:14 hm, a co wybierałaś pieniądze i na pytanie kasjerki o konkretną kwote odpowiedziałaś "wszystko", no to jak Ci dała wszystko razem z debetem to teraz się dziwisz że masz debet? Klienci niestety wielokrotnie sami nie wiedzą czego chcą, a potem jakieś burzawki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miśka Re: Debet w PKO BP - pilne IP: *.centertel.pl 07.11.07, 11:22 Debet na moim koncie został ustalony wbrew mojej woli. Przy podpisywaniu umowy padło pytanie o możliwość debetowania konta, na co oczywiście sie nie zgodziłam, a bank i tak i tak mi przyznał - a nie powinien, jeśli nie wyraziłam na to zgody. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nusia Re: Debet w PKO BP - pilne IP: *.chello.pl 06.11.07, 19:09 Praconik PKO BP nie otrzymuje prowizji ani od debetu, ani od kredytu odnawialnego, ani od innych produktów bankowych, w PKO nie ma wynagrodzenia prowizyjnego:-( Odpowiedz Link Zgłoś